Kursus di Amerika Cergy-Pontoise di Perancis

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Cergy-Pontoise di Perancis 2018

Sarjana

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Cergy-Pontoise adalah sebuah bandar terbentuk daripada penggabungan dua Komun di Jabatan d'Oise Val, Perancis. Kedua-duanya adalah Cergy Pontoise dan dengan itu nama bandar. Cergy-Pontoise mempunyai lebih 200,000 penduduk. Ia adalah rumah kepada Cergy Pontoise-Universiti.

Kursus-kursus di Amerika Cergy-Pontoise di Perancis

Baca lebih lanjut

French Program Pertukaran Amerika (kemasyhuran)

ENSEA Graduate School
Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Cergy-Pontoise

Program Bahasa Perancis Amerika Exchange adalah Spring Semester Kajian Luar Negara program untuk pelajar diajar dalam bahasa Inggeris oleh profesor di ENSEA, salah satu daripada Sekolah Kejuruteraan Bahasa Perancis Kejuruteraan Elektrik. [+]

Apakah yang FAME terkenal?

Program Bahasa Perancis Amerika Exchange adalah Spring Semester Kajian Luar Negara program untuk pelajar diajar dalam bahasa Inggeris oleh profesor di ENSEA, salah satu daripada Sekolah Kejuruteraan Bahasa Perancis Kejuruteraan Elektrik.

Kelayakan

Pelajar dalam tahun ketiga program ijazah bersubahat akreditasi ijazah dengan utama Elektrik atau Kejuruteraan Komputer atau Sains Komputer. Program FAME sepadan tahun junior mereka Spring semester.

FAME Universiti Rakan

Sejak awal program, 9 Universiti Amerika Syarikat telah menyertai kami: Illinois Institute of Technology di Chicago (IIT), Universiti di Buffalo (UB), University of Pittsburgh: Pusat Pengajian Kejuruteraan (UPitt), Colorado School of Mines (CSM), Universiti Colorado di Boulder (UCB), University of Illinois di Urbana-Champaign (UIUC), Georgia Tech (GaTech), Universiti Michigan di Ann Arbor (UM), Mississippi State University (MSU). ... [-]