Kursus di Amerika Languedoc-Roussillon di Perancis

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Languedoc-Roussillon di Perancis 2017

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Kursus-kursus di Amerika Languedoc-Roussillon di Perancis

Baca lebih lanjut

Sekolah Musim Sejuk Antarabangsa: IOT

EPITECH
Campus Sepenuh masa February 2018 Perancis Paris Bordeaux Lille Lyon Marseille Montpellier Nancy Nantes Nice Rennes Strasbourg Toulouse + 11 lagi

23 Januari hingga 3 Februari 2017 Minggu 1: terbenam pengaturcaraan dan prototaip Minggu 2: Projek Idea dan Bootstrap [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Languedoc-Roussillon di Perancis. sekolah Winter Antarabangsa: IOT 23 Januari hingga 3 februari 2017 MINGGU 1: terbenam pengaturcaraan dan prototaip Januari 23-29, 2017 2 hari kursus pengaturcaraan tertanam dan 2 hari kerja makmal mengenai cara untuk prototaip projek asas. Pelajar akan berinteraksi dengan peranti prototaip IOT, percetakan 3D dan belajar bagaimana untuk menggunakan komponen yang berbeza untuk projek-projek mereka (sensor gerakan, kamera, WiFi, Bluetooth, NFC, dan lain-lain ...). 1 hari Idea / off aktiviti kampus MINGGU 2: Projek Idea dan Bootstrap 30 Januari - 3 Februari, 2017 dengan bantuan Innovation Hub Epitech, profesional IOT dan pengajar Epitech, pelajar perlu mencabar diri mereka dan membuat prototaip berfungsi objek yang berkaitan pilihan mereka! projek tahun sebelumnya termasuk sistem autonomi tumbuhan air, seorang pelayan bar automatik, sebuah kereta automatik kawalan jauh, dan banyak lagi! Beberapa aktiviti kebudayaan dan lawatan syarikat akan dimasukkan ke dalam program ini. Di bawah adalah beberapa contoh: - bahasa dan budaya Perancis - Melawat Menara Eiffel - Lawatan Istana Versailles - Lawatan ke permulaan dan pemecut - Disneyland Senarai ini tentatif. Senarai akhir aktiviti akan dimaklumkan kepada pelajar semasa ketibaan mereka. SYARAT KEMASUKAN Dua tahun pengajian tinggi dalam IT / Sains Komputer atau 3 tahun pendidikan tinggi dalam bidang teknikal yang lain. PERMOHONAN TARIKH AKHIR: 30 Disember 2016 PROGRAM YURAN: 1 400 yuran € Program termasuk yuran tuisyen, aktiviti kokurikulum, penginapan, makan tengah hari dan pas metro. [-]

Program Latihan Dalam Masakan Atau Pastri - Miami / Selatan Dari France

Culinary and Pastry School in Miami
Campus Sepenuh masa 11  September 2017 Perancis Agde

Kursus ini memberikan anda peluang untuk belajar teknik gastronomi dari tukang masak dalam dua bahagian yang berlainan di dunia, yang membolehkan anda untuk tidak hanya menyerap dua pengetahuan, tetapi juga meneroka budaya berfungsi sebagai anda memulakan perjalanan masakan anda. [+]

- Yuran Pendaftaran: $ 330 Kursus ini memberikan anda peluang untuk belajar teknik gastronomi dari tukang masak dalam dua bahagian yang berlainan di dunia, yang membolehkan anda untuk tidak hanya menyerap dua pengetahuan, tetapi juga meneroka budaya berfungsi sebagai anda memulakan perjalanan masakan anda. Ia telah disediakan untuk pemula, profesional dan orang-orang yang sedang mencari untuk menukar kerjaya, dan mahu belajar atau meningkatkan pengetahuan mereka dalam Masakan Perancis atau Pastry (satu tahap bintang Michelin). Program khas ini akan memberi peluang kepada pelajar untuk menerokai bandar ini indah Miami dan juga menemui Languedoc Roussillon rantau di selatan Perancis. Semua guru-guru kami mempunyai tahun pengalaman di hotel-hotel dan / atau restoran mewah atas. Dengan dua tempat yang berbeza untuk tangan-kelas, pelajar akan bekerjasama dengan guru-guru yang berbeza dengan pengalaman yang berbeza dan personaliti, yang akan menggandakan peluang mereka untuk belajar. Bahagian Pertama: 2 Bulan di Miami (Memasak ATAU Pastry) Bergantung kepada kecekapan mereka dalam bahasa Perancis, pelajaran Perancis intensif akan diwajibkan semasa 2 bulan di Miami. Kursus ini berjalan lebih 12 minggu dengan 4 jam sehari dihabiskan di dapur pada semua hari kerja. Semua hujung minggu adalah percuma. Program ini terdiri daripada 3 Modul, 4 minggu masing-masing dengan tahap yang lebih tinggi kesukaran untuk bulan kedua dan bulan ketiga. Memasak kursus (1 Modul) ATAU tentu Pastry (1 Module) Minggu 1: Permulaan Dingin Minggu 2: Permulaan Hot Minggu 3: hidangan Ikan 4 seminggu: Daging hidangan Minggu 1: Roti, Viennoiseries, Doughs Minggu 2: Kek dan Entremets Minggu 3: Chocolates Minggu 4: bersalut Desserts dan... [-]

Penggemar Makanan Dan Minuman Program Pastri Perancis

Culinary and Pastry School in Miami
Campus Sepenuh masa February 2018 Perancis Agde

Kami menjelaskan program ini untuk profesional dan tukang masak baru 'yang ingin meningkatkan dan menala halus kemahiran mereka dalam Pastry Perancis di peringkat bintang Michelin yang satu. [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Languedoc-Roussillon di Perancis. Kami menjelaskan program ini untuk profesional dan pemula 'tukang masak yang ingin meningkatkan dan menala halus kemahiran mereka dalam Pastry Perancis di peringkat bintang Michelin yang satu. Yuran Pendaftaran: $ 150 Bayaran bekalan: $ 180 Hasil yang pelajar akan termasuk portfolio resipi baru, lebih kreatif, banyak petua dan cara yang diajar oleh guru-guru yang mahir kami, keupayaan untuk bekerja dalam satu pasukan dan pengalaman yang sukar dilupakan di Miami. 8 minggu, 5 hari seminggu amali kelas 11:00-3:00. Semua hujung minggu adalah percuma. Bulan pertama pelajar akan bermula dengan Program Gourmet (lihat di sini di atas), berikutan dengan: Minggu 5: Roti, Viennoiseries, Doughs, Aras II Minggu 6: Kek dan Entremets, Aras II Minggu 7: Coklat, Tahap II Minggu 8: bersalut Desserts dan Hiasan, Aras II [-]

Program Pastri Perancis Gourmet

Culinary and Pastry School in Miami
Campus Sepenuh masa September 2017 Perancis Agde

Program ini pendek telah disediakan khusus untuk individu yang ingin belajar atau meningkatkan pengetahuan mereka dalam Pastry Perancis di peringkat yang lebih tinggi. Ia disesuaikan untuk pemula serta untuk profesional. Bergantung kepada tahap sebelum pelajar pengalaman tarikh pengambilan 'adalah berbeza. [+]

Program ini pendek telah disediakan khusus untuk individu yang ingin belajar atau meningkatkan pengetahuan mereka dalam Pastry Perancis di peringkat yang lebih tinggi. Ia disesuaikan untuk pemula serta untuk profesional. Bergantung kepada tahap sebelum pelajar pengalaman tarikh pengambilan 'adalah berbeza. Yuran Pendaftaran: $ 150 Bayaran bekalan: $ 180 Kami memberi penekanan kepada pelajar-pelajar kita memberi satu pengalaman yang istimewa dan unik di peringkat profesional, dan membuat sebahagian besar guru pastri kami sangat berpengalaman 'nasihat, tips dan cara. Kami melakukan jaminan secara eksklusif tangan-kelas berdasarkan standard Michelin Star kecemerlangan dan kerja berpasukan secara berpasangan untuk membantu antara satu sama lain. 4 minggu, 5 hari seminggu, 4 jam sehari, 11:00-3:00 (hujung minggu adalah percuma): Minggu 1: Roti, Viennoiseries, Doughs Minggu 2: Kek dan Entremets Minggu 3: Chocolates Minggu 4: bersalut Desserts dan Hiasan [-]

Penemuan: Sama Ada Satu Atau Dua Minggu Program Pastri Perancis

Culinary and Pastry School in Miami
Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2018 Perancis Agde

Program ini pendek telah dicipta untuk "amatur" atau bukan profesional yang ghairah tentang pastri dan mahu untuk bergerak ke peringkat seterusnya. [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Languedoc-Roussillon di Perancis. Program ini pendek telah dicipta untuk "amatur" atau bukan profesional yang ghairah tentang pastri dan mahu untuk bergerak ke peringkat seterusnya. Matlamat kami adalah pelajar-pelajar kita belajar banyak resipi baru, mempunyai satu pengalaman yang istimewa dan unik, dan membuat sebahagian besar nasihat pengajar berkemahiran tinggi kami. Kami melakukan jaminan secara eksklusif tangan-kelas dan kerja berpasukan secara berpasangan untuk membantu antara satu sama lain. Isnin - Jumaat, 4:00-8:00 program Thematic akan dianjurkan bagi setiap minggu dan disediakan untuk anda atas permintaan. [-]

Program Memasak Perancis Epicure

Culinary and Pastry School in Miami
Campus Sepenuh masa February 2018 Perancis Agde

Program ini telah dicipta untuk perlawanan kedua-dua profesional dan pemula 'keinginan untuk belajar atau meningkatkan kemahiran mereka dalam Masakan Perancis, dengan menyediakan tangan ke kelas eksklusif di tahap satu bintang Michelin dengan guru-guru yang berpengalaman. [+]

Yuran Pendaftaran: $ 150 Bayaran bekalan: $ 180 Program ini telah dicipta untuk perlawanan kedua-dua profesional dan pemula 'keinginan untuk belajar atau meningkatkan kemahiran mereka dalam Memasak Perancis, Dengan menyediakan tangan ke kelas eksklusif di tahap satu bintang Michelin dengan guru-guru yang berpengalaman. Sebagai hasil yang pelajar-pelajar kita boleh bergantung kepada portfolio resipi yang sedap, banyak teknik memasak baru termasuk tips rahsia guru kita, pembangunan kreativiti mereka dan sekali dalam pengalaman seumur hidup di Miami. Program yang diperbuat daripada 8 minggu, 5 hari seminggu (Isnin-Jumaat), 11am hingga 3 petang. Bulan pertama pelajar akan mencapai program Gourmet satu bulan yang sejajar dengan program satu bulan di peringkat yang lebih tinggi. Bermula bulan kedua: Minggu 5: Permulaan Dingin, Tahap II Minggu 6: Permulaan Hot, Tahap II Minggu 7: hidangan Ikan, Tahap II Minggu 8: hidangan Daging, Tahap II Pelajar bekerja secara berpasangan untuk membantu dan mendorong satu sama lain. Guru akan menyediakan pelajar dengan banyak petua dan cara untuk maju secara profesional. Mereka juga akan memastikan bahawa pelajar mencapai matlamat masing-masing. [-]

Penemuan Program Memasak Perancis

Culinary and Pastry School in Miami
Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2018 Perancis Agde

Program ini pendek telah disediakan khusus untuk "amatur" atau bukan profesional yang ingin mengetahui bertaraf tinggi memasak Perancis. [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Languedoc-Roussillon di Perancis. Program ini pendek telah disediakan khusus untuk "amatur" atau bukan profesional yang ingin mengetahui bertaraf tinggi memasak Perancis. Matlamat utama kami adalah pelajar-pelajar kita belajar banyak resipi yang lazat baru, meningkatkan kemahiran mereka, akan menawarkan pembaharuan untuk memasak dengan jenama peralatan profesional baru dan menikmati pengalaman mereka dengan kami. 1 atau 2 minggu dengan 4 jam sehari, 4pm hingga 8 malam, 5 hari seminggu kelas hands-on. Semua hujung minggu adalah percuma. Program khusus berdasarkan tema yang berbeza dianjurkan untuk setiap minggu dan disediakan untuk anda atas permintaan. Pelajar bekerja secara berpasangan untuk merangsang dan menyokong antara satu sama lain. Guru akan menyediakan pelajar dengan banyak tips dan cara untuk membuat hidangan mudah sangat lazat, dengan persembahan yang indah dan menarik hati. [-]

Program Masakan Perancis Gourmet

Culinary and Pastry School in Miami
Campus Sepenuh masa September 2017 Perancis Agde

Program ini pendek telah direka untuk profesional atau pemula yang bercita-cita untuk belajar atau meningkatkan kemahiran dan pengetahuan mereka dalam Masakan Perancis gastronomi dengan guru-guru kami yang sangat berpengalaman. [+]

Yuran Pendaftaran: $ 150 Bayaran bekalan: $ 180 Program ini pendek telah direka untuk profesional atau pemula yang bercita-cita untuk belajar atau meningkatkan kemahiran dan pengetahuan mereka dalam Masakan Perancis gastronomi dengan guru-guru kami yang sangat berpengalaman. Tarikh pengambilan kekal yang berbeza jika anda seorang pemula, maju atau profesional, sila semak pengambilan berbeza di sini. Keutamaan kami adalah bahawa pelajar kita boleh membuat sebahagian besar pengajaran Michelin tahap satu bintang kita dalam pelbagai bidang seperti kreativiti, kerja berpasukan, kebersihan dan teknik memasak profesional. Pelajar bekerja dalam kumpulan dua untuk membantu dan mendorong satu sama lain dan guru akan menggalakkan pelajar untuk terus berusaha untuk kesempurnaan dan untuk mencapai matlamat peribadi mereka. 1 modul dengan 4 minggu dengan 4 jam sehari, 5 hari seminggu dari tangan ke kelas: Minggu 1: Permulaan Dingin Minggu 2: Permulaan Hot Minggu 3: hidangan Ikan Minggu 4: hidangan daging Guru akan menyediakan pelajar dengan banyak petua dan cara untuk maju secara profesional dan mempelajari kemahiran baru. [-]

Diploma Pendidikan Tinggi Eropah Dalam Pemasaran (dees)

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Campus Sepenuh masa 12  September 2017 Perancis Nice Cannes Agde + 2 lagi

Eropah Diploma Pengajian Tinggi dalam Marketing (Dees): Program mengajar di Perancis. [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Languedoc-Roussillon di Perancis. Diplome Européen d'Etudes Supérieures en PEMASARAN: Diplome délivré par la Fédération Européenne des Ecoles. PROFIL DU CANDIDAT: - motivasi Forte - Goût des kenalan humains - Esprit d'inisiatif - Ténacité - Dynamisme - Disponibilité PROGRAM SUR PBB AN L'Europe, unicité des valeurs, diversité culturelle - Histoire et tamadun - Budaya et agama, Pratiques et des politiques Etats européens - Géopolitique - l'Europe dans le monde - Le Citoyen européen La pembinaan européenne, institusi ses dans le kader pengurusan Le antarabangsa interculturel et les Ressources Humaines - Le pengurusan interculturel - Les Ressources Humaines en Eropah Langue Vivante européenne: Capacités attendues: - Comprendre les mata essentiels quand un langage clair et standard est utilisé, et s'il s'agit de choses familières dans le travail, à l'école, dans les loisirs, dan lain-lain- Etre mampu de s'exprimer dans la plupart des keadaan linguistiques rencontrées en pelayaran dans le pays de la langue Cible. - Produire un discours mudah et koheren sur des sujets familiers et dans ses Domaines d'intérêt. NTIC: Nouvelles Teknik de l'Maklumat et de la Komunikasi - La Maitrise stratégique de l'maklumat - Les mendapat sumber d'maklumat - Pertubuhan d'struktur une de veille - Les NTIC: outil stratégique pour l'aide à la keputusan Teknik Professionnelles Marketing - Pemasaran opérationnel - Pemasaran antarabangsa - Pemasaran stratégique - Pemasaran spécifique - pemasaran Web PERINGKAT: rendaman en persekitaran professionnel d'une durée totale de 6 à 12 semaines réparties sur l'année.Ces périodes d'activité sur le rupa bumi donnent ganti... [-]

Diploma Pendidikan Tinggi Eropah Dalam Pengurusan Sumber Manusia (dees)

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Campus Sepenuh masa 12  September 2017 Perancis Nice Cannes Agde + 2 lagi

Eropah Diploma Pengajian Tinggi - Pembantu Pengurusan Sumber Manusia (Dees): Program mengajar di Perancis. [+]

Diplome Européen d'Etudes Supérieures - PENOLONG GESTION DES Ressources Humaines: Diplome délivré par la Fédération Européenne des Ecoles.PROFIL DU CANDIDAT: - Budi bicara - Méthode, menjadi sangat penting, organisasi - Dynamisme, créativité, esprit d'inisiatif - Faculté d'adaptasi - Sens du dialog, capacité d'ecoute - Aptitude à la komunikasi et au travail en équipe PROGRAM SUR PBB AN L 'Eropah, unicité des valeurs, diversité culturelle - Histoire et tamadun - Budaya et agama, Pratiques et politiques des Etats européens - Géopolitique: l'Europe dans le monde - Le Citoyen européen La pembinaan européenne, institusi ses dans le cadre antarabangsa: - Le pengurusan interculturel et les Ressources Humaines - Le pengurusan interculturel: - Les Ressources Humaines en Eropah: Anglais: - Capacités attendues: comprendre les mata essentiels quand un langage clair et standard est utilisé, et s'il s'agit de choses familières dans le travail , à l'école, dans les loisirs, dan lain-lain- Être mampu de s'exprimer dans la plupart des keadaan linguistiques rencontrées en pelayaran dans le pays de la langue Cible - Produire un discours mudah et koheren sur des sujets familiers et dans ses Domaines d'intérêt UC D3 Teknik Professionnelles: - Connaissance des Métiers - Gestion des RH et politique de recrutement - Recrutement - Droit du travail - Gestion des conflits - Pembentukan - Paie - Penilaian du kakitangan - Gestion prévisionnelle des Emplois et des kecekapan - Gestion des saraan - Préparation des élections du kakitangan - Gestion des ketidakhadiran - Gestion du tekanan NTIC: Nouvelles Teknik de l'Maklumat et... [-]

Brevet de Technicien Supérieur - Hôtellerie et Restauration

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 Perancis Nice Cannes Agde + 2 lagi

FRANCAIS L’objectif est de rendre les candidats aptes à une communication efficace dans la vie courante et dans la vie professionnelle à plusieurs niveaux : relations dans l’entreprise et à l’extérieur, relations avec la clientèle et avec la hiérarchie. [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Languedoc-Roussillon di Perancis. FRANCAIS L’objectif est de rendre les candidats aptes à une communication efficace dans la vie courante et dans la vie professionnelle à plusieurs niveaux : relations dans l’entreprise et à l’extérieur, relations avec la clientèle et avec la hiérarchie. Le but est aussi de leur donner la capacité de communiquer oralement, de s’informer, de se documenter, d’appréhender un message, de réaliser un message, d’apprécier un message ou une situation. LANGUES VIVANTES ÉTRANGÈRES Langue vivante étrangère A Etude du vocabulaire orienté vers les besoins professionnels. Amélioration de la compréhension de la langue parlée, dans la diversité de ses accents, et la production orale. Etude de textes, de revues spécialisées propres à la profession. Apprendre à lire vite et bien. Rédaction de lettres commerciales traitant des problèmes les plus courants de la profession (demande de renseignements, établissement de devis, correspondance avec les agences étrangères, réclamations et suites à donner, etc.). Exercices variés : exposés rapides, conversations improvisées, prises de notes, rédaction ou contraction de textes, comptes-rendus. Langue vivante étrangère B Etude du vocabulaire orienté vers les besoins professionnels. Amélioration de la compréhension de la langue parlée, dans la diversité de ses accents, et la production orale. Etude de textes, de revues spécialisées propres à la profession. Apprendre à lire vite et bien. Rédaction de lettres commerciales traitant des problèmes les plus courants de la profession (demande de renseignements, établissement de devis, correspondance avec les agences étrangères, réclamations et suites à donner, etc.). Exercices variés :... [-]