ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika Lyon di Perancis 2020/2021

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

Lyon terletak di timur pusat-the Perancis. Ia adalah bandar dengan lebih daripada 400,000 penduduk. Bandar Lyon mempunyai banyak universiti, kolej dan pertubuhan lain kecil pengajian tinggi.

Kursus-kursus di Amerika Lyon di Perancis

Hasil Filter

Kajian Luar Negara di Perancis Program

CEFAM French-American Business School
Kursus
10 May 2021
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Program CEFAM Study Abroad memberikan peluang kepada pelajar untuk tinggal di Perancis selama satu tahun, satu semester, atau sebulan sambil mengejar pendidikan kolej mereka.

Baca lebih lanjut

Sekolah musim sejuk antarabangsa: IOT

EPITECH
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
2 minggu
English
Kampus

Dari 22 Januari hingga 2 Februari 2018 Minggu 1: Pengaturcaraan dan prototaip tertanam Minggu 2: Idea Projek dan Bootstrap

Baca lebih lanjut