Filter
Kursus
India Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Perniagaan di India

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

A induk 's perniagaan akan memberi anda satu pendidikan yang menyeluruh daripada hampir semua aspek dunia perniagaan. Kelas akan mengajar anda teknik-teknik dan trend terkini dalam dunia perniagaan.

Yang ditemui di bahagian Selatan Asia, Republik India adalah kedua paling ramai penduduk di dunia dengan kira-kira 1.27 bilion orang. India mempunyai empat jenis universiti; Universiti Central, Universiti Negeri, Dianggap Universiti dan Universiti Swasta yang terdiri di lebih 550 institusi.

Kursus dalam Perniagaan di India

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Perniagaan, India

Taaleem College of International Studies

Setiap masyarakat mempunyai infrastruktur yang unik yang terdiri daripada bangunan, jalan raya dan bekalan kuasa dan lain-lain yang memudahkan hari untuk operasi hari bek ... [+]

Kursus di Singapura - Lawatan Sambil Belajar Antarabangsa

&nbsp

Tour Gambaran Keseluruhan

Setiap masyarakat mempunyai infrastruktur yang unik yang terdiri daripada bangunan, jalan raya dan bekalan kuasa dan lain-lain yang memudahkan hari untuk operasi hari bekerja dan bermain. Singapura sering ditakrifkan sebagai 'titik merah kecil', dengan jumlah tanah yang merangkumi hanya 712,4 kilometer persegi. Untuk negara ketiga di dunia yang paling padat dengan penduduk, perancangan infrastruktur adalah lebih penting dalam menyokong pertumbuhan ekonomi dan menggalakkan pelaburan baru.

Transformasi luar biasa Singapura dari sebuah perkampungan nelayan ke pusat perniagaan dan pusat fiskal antarabangsa dalam 4 dekad yang disebabkan oleh usaha proaktif kerajaan dalam membangunkan infrastruktur moden dan penerimaan pakai yang pesat teknologi.... [-]

India Sahibzada Ajit Singh Nagar
Julai 2020
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu