Kursus di Amerika Lower Silesia di Poland

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Lower Silesia di Poland 2017

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Kursus-kursus di Amerika Lower Silesia di Poland

Baca lebih lanjut

Seni Cetak Antara Disiplin

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw
Campus Sambilan November 2017 Poland Wrocław

Di bawah program ini pelajar akan dapat merealisasikan projek media cetak antara disiplin, yang dipilih dari studio berikut: Intaglio, Relief, litografi, Serigraphy atau Lukisan Kreatif. [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Lower Silesia di Poland. Seni cetak antara disiplin adalah percuma satu tahun program pengajian lepasan ijazah dalam bahasa Inggeris. Tawaran itu ditujukan kepada graduan ijazah pertama, ijazah kedua dan seragam pengajian ijazah sarjana. Di bawah program ini pelajar akan dapat merealisasikan projek media cetak antara disiplin, yang dipilih dari studio berikut: Intaglio, Relief, litografi, Serigraphy atau Lukisan Kreatif. Program ini juga menawarkan kuliah dan bengkel yang diberikan oleh profesor atau melawat artis, Buku Seniman, seni cetak berasaskan Pemasangan, Eksperimen seni cetak, foto dan Media Digital dan Teknologi Baru dalam kelas seni cetak. Pada musim panas pelajar semester mengambil bahagian dalam bengkel satu minggu di salah satu pusat Eropah untuk seni cetak seni halus. Peperiksaan diploma adalah satu set kerja direalisasikan dalam studio dipilih, dipersembahkan pada pameran diploma. Penyelidikan Siswazah Program disiplin seni cetak yang bersama dibiayai oleh Kesatuan Eropah daripada Kumpulan Wang Sosial Eropah. [-]