Kursus di Amerika Lower Silesia di Poland

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Lower Silesia di Poland 2018

Sarjana

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Kursus-kursus di Amerika Lower Silesia di Poland

Baca lebih lanjut

Seni Cetak Antara Disiplin

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw
Campus Sambilan November 2018 Poland Wrocław

Di bawah program ini pelajar akan dapat merealisasikan projek media cetak antara disiplin, yang dipilih dari studio berikut: Intaglio, Relief, litografi, Serigraphy atau Lukisan Kreatif. [+]

Seni cetak antara disiplin adalah percuma satu tahun program pengajian lepasan ijazah dalam bahasa Inggeris. Tawaran itu ditujukan kepada graduan ijazah pertama, ijazah kedua dan seragam pengajian ijazah sarjana.

Di bawah program ini pelajar akan dapat merealisasikan projek media cetak antara disiplin, yang dipilih dari studio berikut: Intaglio, Relief, litografi, Serigraphy atau Lukisan Kreatif. Program ini juga menawarkan kuliah dan bengkel yang diberikan oleh profesor atau melawat artis, Buku Seniman, seni cetak berasaskan Pemasangan, Eksperimen seni cetak, foto dan Media Digital dan Teknologi Baru dalam kelas seni cetak.

Pada musim panas pelajar semester mengambil bahagian dalam bengkel satu minggu di salah satu pusat Eropah untuk seni cetak seni halus. ... [-]