Kursus di Amerika Pomerania di Poland

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Pomerania di Poland 2017

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Kursus-kursus di Amerika Pomerania di Poland

Baca lebih lanjut

Kursus Bahasa Inggeris

Medical University of Gdańsk
Campus Sepenuh masa October 2017 Poland Gdańsk

Tujuan kursus ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan amalan yang seimbang dalam semua kemahiran bahasa Inggeris, iaitu membaca, mendengar, bercakap dan menulis serta komponen bahasa tatabahasa dan perbendaharaan kata. pelajar [+]

Kursus Bahasa Inggeris

Tujuan kursus ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan amalan yang seimbang dalam semua kemahiran bahasa Inggeris, iaitu membaca, mendengar, bercakap dan menulis serta komponen bahasa tatabahasa dan perbendaharaan kata. Pelajar akan didedahkan kepada pelbagai jenis teks bertulis dan direkodkan mengenai pelbagai topik yang berkaitan dengan kehidupan moden, dengan latihan yang direka untuk membangunkan pelbagai kemahiran kefahaman dan membina perbendaharaan kata terbuka dan aktif, membayar perhatian khusus kepada penempatan bersama dan bertukar semula jadi frasa. Kursus ini juga akan memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran aktif, memberi peluang kepada pelajar peluang untuk mengamalkan perbendaharaan kata baru dalam pelbagai konteks melalui kerja pasangan, peranan-bermain dan semua kelas perbincangan serta melalui aktiviti penulisan. Pada masa yang sama, kursus ini juga dapat membantu pelajar untuk mengembangkan strategi pembelajaran berkesan dan menggalakkan mereka untuk menjadi pelajar autonomi dan bebas. Semua kelas dijalankan dalam bahasa Inggeris.... [-]