ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Poland 2020/2021

Poland adalah sebuah negara yang menarik yang berfungsi sebagai persimpangan geografi dan budaya Timur dan Eropah Barat. Melalui sejarah serba kacau rakyatnya telah berjaya mengekalkan identiti mereka, dan hari ini, negara ini menikmati kedudukan yang penting kerana yang terbesar di bekas negara-negara Eropah Timur dan ahli baru yang paling ramai penduduk Kesatuan Eropah. Ia benar-benar lokasi yang dinamik untuk pembangunan pendidikan dan profesional dan mengambil kursus di Poland boleh membantu anda untuk memajukan kerjaya anda.

Kursus di Poland meliputi pelbagai topik dan mengarah untuk keperluan pembelajaran yang khusus. Kursus di Poland boleh belajar di universiti tradisional, melalui institusi talian, intensif, atau dengan satu siri pembangunan profesional. Terdapat pelbagai topik untuk memilih dari untuk kursus di Poland, termasuk kewangan, matematik, ekonomi, dan kejuruteraan, untuk menamakan beberapa.

Poland telah terbukti menjadi pelbagai, bekerja keras dan negara yang makmur dengan ketabahan dan kebanggaan dan sifat-sifat ini boleh dilihat di dalam program-program akademik mereka. Baca lebih lanjut di bawah untuk mengetahui bagaimana kursus di Poland boleh membantu anda mencapai matlamat profesional anda!

Hasil Filter

Program Cadet Syarikat Penerbangan

Brics Aviation
Kursus
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
14 bulan
English
Kampus

Semasa program ini, anda akan dilatih dari sifar untuk menjadi juruterbang penerbangan profesional. Selepas berjaya selesai, anda akan mencapai ATASA beku EPL (Lesen Percubaan ...

Baca lebih lanjut

Program Pilot Penerbangan

Brics Aviation
Kursus
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Bagi pemegang PPL (A) yang sudah mempunyai pengalaman. Kami mengambil kira bahawa anda akan bermula dari modul 3 seperti yang dilihat di bawah pada halaman ini. Semasa program ...

Baca lebih lanjut