Filter
Kursus
Korea Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Program Eksekutif di Korea Selatan

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

Jika anda sedang mencari untuk mengambil kerjaya anda ke langkah seterusnya, Pendidikan Eksekutif adalah cara untuk pergi. Merasa yakin dalam mengambil tanggungjawab baru sebagai eksekutif dengan bantuan program Pendidikan Eksekutif.

Institusi pendidikan tinggi termasuk kolej empat tahun biasa dan universiti. Pendidikan diambil serius di Korea Selatan, dan negara ini adalah rumah kepada beberapa universiti bertaraf dunia, yang kebanyakannya mempunyai perjanjian pertukaran dengan pelbagai universiti luar negara, dan adalah cara yang baik untuk rakyat asing untuk mengalami kehidupan di negara ini.

Kursus dalam Program Eksekutif di Korea Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Program Eksekutif, Korea Selatan

University of Washington Foster School of Business

Menyegarkan dan mengembangkan kepintaran perniagaan anda tanpa hilang satu langkah di tempat kerja. Program Pembangunan Eksekutif mengkaji topik pengurusan asas dalam for ... [+]

Program Pembangunan Eksekutif (dahulunya Program Pengurusan) di Michael G. Foster Sekolah Perniagaan meneroka setiap aspek syarikat perniagaan dari pandangan atas tahap yang eksekutif. Diajar oleh Universiti Washington 's nasional kedudukan Foster Sekolah Perniagaan Fakulti, Program Pembangunan Eksekutif mengkaji topik pengurusan asas dalam format sembilan bulan yang memberi tumpuan kepada aplikasi perniagaan praktikal.

Tinjauan Program

Dicipta untuk pengurus kanan sibuk dan eksekutif, Program Pembangunan Eksekutif, yang sebelum ini Program Pengurusan, adalah sembilan bulan, program sijil separuh masa. Program ini merangkumi tajuk perniagaan yang penting, termasuk kewangan, perakaunan, ekonomi, pemasaran, perniagaan antarabangsa, operasi, kepimpinan dan strategi. ... [-]

Korea Selatan Seoul
Sept. 2020
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu