Filter
Kursus
Sepanyol Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Program Eksekutif di Sepanyol

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Pendidikan Eksekutif adalah penting bagi pemimpin inovatif dan moden dalam dunia perniagaan kami pantas. Ia mengambil kreatif, kepimpinan yang berpandangan jauh ke tahap yang baru.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Kursus dalam Program Eksekutif di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Program Eksekutif, Sepanyol

The Valley Digital Business School

La Especialización en Digitalización de Recursos Humanos aporta una formación global y práctica del proceso de transformación digital en el área de Recursos Humanos. Esta ... [+]

Especialización en Digitalización de Recursos Humanos

La Especialización en Digitalización de Recursos Humanos aporta una formación global y práctica del proceso de transformación digital en el área de Recursos Humanos.

Esta formación está dirigida a entender las palancas necesarias para abordar el cambio cultural a través de la innovación, preparando a la organización para competir en el nuevo entorno.

Edad media: 42 años Duración del curso: 2 meses Próxima convocatoria: Noviembre Miércoles de 19.00 a 22.00h y viernes de 16.00 a 21.00 ¿Por qué?

A través de 50 horas de formación práctica conseguirás:

Profundizar en cómo las culturas corporativas son críticas para provocar un cambio en las personas. Entender diferentes modelos organizativos y metodologías de trabajo para hacer real la transformación. Conocer los perfiles digitales más demandados y reflexionar en los procesos de RH desde la experiencia del empleado. Tomar conciencia de las nuevas capacidades y habilidades digitales. Dotar de herramientas para trabajar con datos y HR Analytics en los departamentos de gestión de personas. ... [-]
Sepanyol Barcelona Las Palmas de Gran Canaria
November 2019
Sepanyol
Sambilan
2 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Chicago Booth School of Business

Walaupun pengurus yang sangat inovatif dan kreatif dengan kemahiran kakitangan yang sangat baik dan melaporkan prestasi mereka dengan menggunakan istilah dan konsep kewan ... [+]

Walaupun pengurus yang sangat inovatif dan kreatif dengan kemahiran kakitangan yang sangat baik dan melaporkan prestasi mereka dengan menggunakan istilah dan konsep kewangan. Program ini membentangkan unsur-unsur utama kewangan moden dari sudut pandangan pengurus.

Tujuan seminar ini adalah untuk membantu pengurus besar, pengurus kanan berfungsi, dan pengurus bukan kewangan lain membuat keputusan yang diukur akan meningkatkan keberkesanan peribadi dan keuntungan organisasi mereka. Program ini menyediakan kebiasaan yang mencukupi dengan maklumat kewangan untuk membolehkan pengurus untuk mentafsir dan selesa menggunakan data kewangan dalam membuat keputusan harian.

Selain itu, ia akan melengkapkan peserta untuk berkomunikasi dengan lebih berkesan dengan pakar kewangan, termasuk bendahara dan pengawal. Ia menumpukan kepada penggunaan maklumat kewangan bukan pada penyediaannya.Peserta akan membangunkan kemahiran untuk memahami keputusan kewangan yang menjejaskan perniagaan dan objektif operasi syarikat mereka. Mereka juga akan belajar bagaimana untuk menganalisis keputusan yang melibatkan struktur modal, pembiayaan, dividen, penilaian, pengambilalihan, dan penyusunan semula. ... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2020
Sambilan
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Schellhammer Business School

Program Eksekutif adalah program selama 13 minggu untuk semua (bukan akademik dan ahli akademik) yang berminat untuk mencapai asas yang kukuh, juga dengan perkembangan pe ... [+]

Program Eksekutif adalah program selama 13 minggu untuk semua (bukan akademik dan ahli akademik) yang berminat untuk mencapai asas yang kukuh, juga dengan perkembangan peribadi arketik untuk tujuan yang lebih tinggi dalam kehidupan, pengajaran, politik, dan perniagaan. Ini adalah program yang unik berdasarkan 40 tahun penerokaan perintis, yang melibatkan pendekatan pendidikan yang unik untuk penemuan diri dan makna dalam konteks pertumbuhan sepanjang hayat bagi individu yang bercita-cita untuk sebuah eselon yang lebih tinggi.

Anda mungkin berada di laluan kerjaya. Anda mungkin mempunyai keluarga. Anda boleh berjaya sebagai pengurus jabatan atau sebagai CEO. Anda mungkin telah memulakan kerjaya politik. Sudah tentu, kebanyakan individu secara peribadi dan profesional diselesaikan atau tidak, tidak mempunyai banyak masa untuk mengumpulkan pengetahuan baru dan pemahaman yang berharga. Sudah tentu, kebanyakan individu dalam jawatan yang bertanggungjawab mempunyai maklumat mereka dari sumber media arus perdana atau pendidikan lanjut gaya korporat. Ini bermakna campuran fakta, kebohongan, penipu, fabrikasi, pengetahuan yang tidak diendahkan atau menyimpang, propaganda, perjalanan ego, dan pergaduhan kuasa kotor. Hanya ada satu cara untuk keluar sebagai hamba (hamba) tuan di belakang tirai: Pencerahan lengkap dengan pengetahuan yang paling maju mengenai cara menyelamatkan dunia, planet, dan evolusi manusia yang tulen, ditawarkan dengan ini program pendek dan intensif.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
English,Sepanyol,Perancis,Jerman,Itali,Cina,Jepun,Russian
Sepenuh masa
13 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu