$close

Penapis

Lihat Hasil

2 Kursus-kursus dalam Reka Bentuk Kasut 2022

Pereka fesyen yang paling tahu bahawa sepasang kasut besar adalah bahagian terakhir untuk mana-mana pakaian. Kasut memerlukan reka bentuk yang teliti untuk memastikan bahawa kedua-duanya adalah dari segi estetik dan berfungsi. Kursus reka bentuk kasut adalah titik permulaan kepada pemahaman ini. Apa Adakah kasut Kursus Design? Satu kursus reka bentuk kasut mengajar unsur-unsur reka bentuk untuk… Baca lebih lanjut

Pereka fesyen yang paling tahu bahawa sepasang kasut besar adalah bahagian terakhir untuk mana-mana pakaian. Kasut memerlukan reka bentuk yang teliti untuk memastikan bahawa kedua-duanya adalah dari segi estetik dan berfungsi. Kursus reka bentuk kasut adalah titik permulaan kepada pemahaman ini.

Apa Adakah kasut Kursus Design?

Satu kursus reka bentuk kasut mengajar unsur-unsur reka bentuk untuk mencipta kasut yang cantik. Ini termasuk bukan sahaja reka bentuk, tetapi juga Pemilihan dan bekerja dengan bahan-bahan kasut biasa, seperti kulit dan vinil.

Apakah Manfaat Mengambil Kursus yang di Design kasut?

Satu kursus reka bentuk kasut menyediakan latihan yang perlu untuk mencipta reka bentuk kasut yang cantik. Ini boleh melengkapkan kemahiran keseluruhan pereka fesyen 's, atau ia boleh membuka pintu kepada kerjaya dalam reka bentuk kasut di luar reka bentuk fesyen lain.

Berapa Banyak Adakah Ia Ambil Kos untuk Kursus di Design kasut?

Kos untuk kursus reka bentuk kasut akan berbeza-beza bergantung kepada negara dan sekolah yang dipilih. Juga, kedalaman kursus ini akan memberi kesan kepada kos.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Kursus Rekabentuk kasut?

Kasut dan industri yang berkaitan dengan kasut yang semakin penting di seluruh dunia. Mereka yang boleh mereka bentuk kasut mempunyai peranan penting untuk dimainkan di dalam industri-industri ini. Pereka menyediakan asas bagi pengeluaran dan penjualan kasut.

Mengapa Mengambil Kursus Dalam Talian di Design kasut?

Kursus reka bentuk kasut boleh disiapkan dalam talian melalui pelbagai fesyen dan reka bentuk sekolah.Berbuat demikian membolehkan anda mendapat manfaat daripada kursus ini semasa bekerja pekerjaan sepenuh masa atau menjaga tanggungjawab keluarga.

Di mana untuk Ambil Kursus Rekabentuk kasut?

Anda boleh mengambil kursus dalam rekaan kasut di mana-mana kolej atau universiti dengan program ijazah fesyen. Anda juga mungkin mendapati bahawa sesetengah negara, seperti India, mempunyai bangunan sekolah yang berdedikasi sepenuhnya untuk reka bentuk kasut.

Cara Memohon kepada kasut Kursus Design?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Disyorkan Terkini Tajuk
  • Disyorkan
  • Terkini
  • Tajuk
Accademia del Lusso
Milan, Itali

Kursus Intensif 1 Tahun dalam Reka Bentuk Kasut & Aksesori di Accademia del Lusso Milan memberi pelajar kemahiran bekerja dan kemampuan strategik untuk membentuk mereka me ... +

Kursus Intensif 1 Tahun dalam Reka Bentuk Kasut & Aksesori di Accademia del Lusso Milan memberi pelajar kemahiran bekerja dan kemampuan strategik untuk membentuk mereka menjadi profesional yang mampu membuat, merancang, merancang, mengembangkan dan menghasilkan koleksi kasut dan aksesori sesuai dengan tuntutan pasaran fesyen ... -
Kursus
Sepenuh Masa
English
Okt 2022
Kampus
 
Accademia Riaci
Florence, Itali

Pelajar akan mempelajari semua teknik pembuatan kasut yang diperlukan, dari asas hingga tahap tinggi. Sebagai tambahan kepada pelbagai jenis kasut, pelajar boleh belajar kasut ... +

Pelajar akan mempelajari semua teknik pembuatan kasut yang diperlukan, dari asas hingga tahap tinggi. Sebagai tambahan kepada pelbagai jenis kasut, pelajar boleh belajar kasut untuk keperluan tertentu, seperti kasut yang mengejar kesederhanaan dan keselesaan, ketahanan, "kasut fungsional untuk kaki dengan masalah perubatan", "keanggunan untuk pihak", dan sebagainya. dan memperoleh cukup kemahiran untuk memulakan kerjayanya sebagai pembuat kasut. -
Kursus
Sepenuh Masa
English
Kampus