Kursus dalam Rekaan Fesyen

Terbaik 62 Kursus-kursus dalam Rekaan Fesyen 2018

Rekaan Fesyen

Reka bentuk fesyen adalah seni mereka bentuk pakaian yang kedua-dua fungsi dan estetika menyenangkan. Pereka fesyen mesti belajar kraf mereka dengan baik untuk berjaya. Satu kursus reka bentuk fesyen boleh memberikan pengenalan kepada lagi belajar di dalam bidang permintaan yang tinggi ini.

Apa Kursus Rekaan Fesyen?

Satu kursus reka bentuk fesyen adalah kursus yang merangkumi seni mereka bentuk pakaian yang indah dan aksesori fesyen. Kursus-kursus ini melihat kerja pereka terkenal dan budaya masa untuk menunjukkan bagaimana pelajar reka bentuk fesyen yang besar datang untuk menjadi.

Apakah Manfaat Mengambil Kursus Rekabentuk Fesyen?

Satu kursus reka bentuk fesyen akan mengajar anda asas-asas rekaan fesyen.Ini boleh menunjukkan pelajar sama ada kerjaya dalam reka bentuk fesyen itu sesuai yang baik, atau menyediakan asas untuk kajian masa depan dalam bidang ini.

Berapa Banyak Adakah Ini Kos Ambil Kursus Rekabentuk Fesyen?

Kursus reka bentuk fesyen berbeza-beza mengikut universiti anda belajar di dan lokasi di mana anda belajar. Universiti fesyen berprestij yang lebih akan kos lebih daripada sekolah-sekolah yang kurang dikenali.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Kursus Rekabentuk Fesyen?

Satu kursus reka bentuk fesyen akan menunjukkan kepada anda jika mengikuti kerjaya sebagai pereka fesyen adalah pilihan yang baik. Ia akan memperkenalkan anda kepada dunia reka bentuk fesyen dan semua bahawa ia melibatkan.

Mengapa Ambil Kursus Online Rekabentuk Fesyen?

Kursus reka bentuk fesyen boleh diambil dalam talian, dan ini akan memberikan semua faedah belajar bidang ini dengan kemudahan belajar di rumah.

Di mana untuk Ambil Kursus Rekabentuk Fesyen?

Mana-mana kolej atau universiti yang menawarkan ijazah fesyen boleh menawarkan kursus dalam reka bentuk fesyen. Antara sekolah-sekolah fesyen paling berprestij yang terletak di Perancis dan New York City.

Cara Memohon kepada Kursus Rekaan Fesyen?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Pengenalan Kepada Corak Cutting

London College of Contemporary Arts
Campus Sambilan 10  March 2018 United Kingdom London

Dalam kursus ini, anda akan mempelajari asas-asas memotong corak, bereksperimen dengan manipulasi dart menggunakan blok asas. Setiap proses memotong anda akan menjalani akan diikuti dengan mendokumentasikan proses kedua-dua menurut foto dan dengan sampel mesin dijahit, mencipta fail teknikal berharga, sesuai untuk kerja dan universiti temuduga. [+]

Pengenalan kepada Keratan Corak

Dalam kursus ini, anda akan mempelajari asas-asas memotong corak, bereksperimen dengan manipulasi dart menggunakan blok asas. Setiap proses memotong anda akan menjalani akan diikuti dengan mendokumentasikan proses kedua-dua menurut foto dan dengan sampel mesin dijahit, mencipta fail teknikal berharga, sesuai untuk kerja dan universiti temuduga.

Keperluan Kursus

Had umur: 18 tahun, Bahasa Inggeris penguasaan: pertengahan dan layak untuk belajar di UK.

[-]

Reka Bentuk Fesyen - Bangunan Pengumpulan - Spring Semester

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Campus Sepenuh masa 15  February 2018 Itali Milan

Kejatuhan semester - IED Milan Fashion Design - Koleksi Building semester menawarkan pelajar peluang untuk mendapatkan hasil dan menggunakan peringkat tinggi kemahiran teknikal dan metodologi dalam menyiapkan reka bentuk peribadi siap pada pakaian lelaki, pakaian wanita dan pakaian rajut. Tamat program ini boleh memudahkan kajian lanjut atau peluang profesional dalam industri fesyen pelbagai rupa. [+]

PROGRAM INI ADALAH YANG DIAJAR DALAM BAHASA INGGERIS

Memberi tumpuan kepada pemerolehan dan pembangunan reka bentuk, mengait dan menjahit teknik serta kajian mendalam tekstil untuk melengkapkan projek koleksi "kreatif" dalam pakaian lelaki, pakaian wanita dan pakaian rajut.

semester ini dibahagikan antara kursus-kursus praktikal merangkumi teknik dan bentuk seperti melukis, pakaian rajut, jahitan, bahan dan patternmaking dan modul individu untuk projek koleksi tertentu.

Program ini bertujuan untuk mereka yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran asas dalam reka bentuk fesyen, baik kemahiran lukisan tangan dan penguasaan Photoshop dan Illustrator.

"Kerja projek" semester distrukturkan sekitar kursus yang memperkenalkan sistem reka bentuk Itali, memahami syarikat dan pemasaran dinamik, menganalisis trend semasa dalam reka bentuk dalaman dari segi bahasa dan bentuk dan bahan-bahan yang memahami. Pelajar akan menggunakan kemahiran analisis dan pengetahuan teori untuk membangunkan dan melengkapkan tangan-projek reka bentuk sebagai kerja semester akhir.... [-]


Intensif Kursus 1 Tahun Dalam Reka Bentuk Produk Fesyen

Accademia del Lusso
Campus Sepenuh masa November 2018 Itali Milan

Kursus Intensif dalam reka bentuk fesyen Produk di Accademia del Lusso Milan menyediakan pelajar untuk menjadi profesional yang mampu menguruskan rantaian pengeluaran keseluruhan produk fesyen, dari reka bentuk lakaran asal penciptaan akhir pakaian yang ... [+]

Kursus Intensif dalam reka bentuk fesyen Produk di Accademia del Lusso Milan menyediakan pelajar untuk menjadi profesional yang mampu menguruskan rantaian pengeluaran keseluruhan produk fesyen, dari reka bentuk lakaran asal penciptaan akhir pakaian.

Kursus ini bertujuan untuk memberi pelajar pengetahuan yang mendalam mengenai kemahiran kreatif maju dan teknik praktikal perlu untuk bekerja dalam bidang reka bentuk (perwakilan seni, teknologi tekstil, teknik mewarna, teknologi kain, dan pembangunan grafik lakaran), corak membuat (corak kertas teknik membuat diarahkan terutamanya pada pakaian wanita) dan menjahit (pakaian pemasangan menggunakan jentera perindustrian).

Peluang Kerjaya ... [-]

Studio Fesyen - Kursus Pendek

IFA Paris
Campus Sepenuh masa 7 - 8  March 2018 Perancis Paris

Fesyen Kursus Studio Pendek menyediakan kemahiran asas untuk menjadi seorang pereka fesyen. [+]

Dari lukisan idea utama dengan pembuatan daripada pakaian dan pemilihan fabrik yang betul. Satu kursus untuk sesiapa yang berminat dalam reka bentuk koleksi fesyen.

Kursus Studio Fashion ialah program 256 jam yang lengkap dan menyeluruh pengumpulan semula 3 tema: Design Fashion, Penutup dan corak Membuat dan Tekstil. Pada akhir kursus ini, pelajar akan mendapat kemahiran yang penting yang perlu untuk membangunkan koleksi mini asas. Modul diajar dirangka setiap langkah mengarang penciptaan pelbagai pakaian, dari penubuhannya kepada kesedaran.

Kursus Pendek di IFA Paris telah dibina pada perancangan modular yang unik untuk membolehkan peserta menyesuaikan pengalaman pembelajaran mereka dengan memilih 3 pilihan: Pembelajaran Modular: Pelajar mempunyai peluang untuk memilih modul yang sangat spesifik, antara 16 hingga 24 jam, dalam memerintahkan untuk memenuhi keperluan yang tepat berkaitan dengan laluan kerjaya semasa mereka atau masa depan. Pembelajaran Tatabahasa: Pelajar mempunyai kemungkinan untuk memilih antara 3 kursus dengan tema yang memberi tumpuan kepada Yayasan Reka Bentuk Fesyen, Teknologi Tekstil dan Draping dan Yayasan Membuat Pola. Pembelajaran Kursus Komprehensif: Pelajar mempunyai kemungkinan untuk menggabungkan 3 tema dalam satu kursus komprehensif berjudul "Fashion Studio" FOUNDATION OF FASHION Modul 1: melukis angka 24 jam 6 unit untuk belajar bagaimana untuk menarik seorang tokoh wanita dari kemahiran asas untuk penciptaan dan peribadikan angka anda sendiri Modul 2: lukisan produk + teknik 24 jam 6 unit untuk mempelajari perbendaharaan kata fesyen, mengenali dan menggambarkan pakaian, dan mempelajari kemahiran asas lukisan teknikal Modul 3: warna 24 jam 6 unit untuk belajar semua tentang warna, bagaimana untuk membuat palet warna yang betul... [-]


Reka Bentuk Milan - Fesyen & Merchandising

IES Abroad
Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Itali Milan Hong Kong + 1 lagi

Mempelbagaikan kajian fesyen anda dengan kursus elektif dari Program Itali Hari Ini. Kursus termasuk Sejarah, Sains Politik, Sastera, Muzik, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Milan?

Fesyen ada di udara di Milan. Sebagai salah satu daripada "fesyen besar" ibu kota (bersama dengan London, New York, dan Paris), Milan adalah rumah kepada banyak rumah fesyen mewah seperti Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu, dan banyak lagi; dan hampir semua "nama besar" diwakili. Bersiaplah untuk diilhami oleh piawai keanggunan Milan dan obsesi dengan gaya-dari landasan pacu ke jalan.

Program Reka Bentuk Fesyen & Merchandising kami menawarkan pengalaman fesyen holistik. Pertimbangkan sumber trend global dalam perniagaan, reka bentuk, jahitan, fabrik dan bahan, pemodelan, dan pemasaran. Ketahui tentang perniagaan fesyen dari pakar tempatan dan profesor dari universiti terbaik di Milan. Sertai reka bentuk Milan dan menyesuaikan pemandangan melalui kursus praktikum di institut fesyen profesional yang menawarkan pelajaran tangan dalam pakaian dan penciptaan aksesori.... [-]


Kursus Dalam Bahan-bahan Mewah

LMW Luxury Materials Workshop
Campus Sepenuh masa January 2018 Itali Florence

Kursus yang bertujuan untuk memperoleh pengetahuan dan penyelidikan bahan-bahan yang berlangsung selama seminggu dan memberi tumpuan kepada penjelasan mengenai pelbagai teknik produksi untuk sektor barangan mewah. Pengkhususan yang ditawarkan sangat penting kerana ia bertujuan untuk mewujudkan seorang pereka dengan kemahiran asas dalam bahan dan teknik pengeluaran untuk membolehkannya membuat pilihan yang betul dalam fasa penciptaan koleksi.

[+]

EKSKLUSIF, INTENSIF, KURSUS PAKAR KURSUS BELAJAR TENTANG BAHAN DAN CARA MENGGUNAKAN MEREKA UNTUK CREATION PERKARA LUXURY DIBUAT ITALY DALAM kasut dan barangan kulit SEKTOR A HOLIDAY KAJIAN DALAM CITY OF ART, FLORENCE OBJEKTIF & FOKUS

Kursus yang bertujuan untuk memperoleh pengetahuan dan penyelidikan bahan-bahan yang berlangsung selama seminggu dan memberi tumpuan kepada penjelasan mengenai pelbagai teknik produksi untuk sektor barangan mewah. The pengkhususan yang ditawarkan adalah sangat penting kerana ia bertujuan untuk mewujudkan seorang pereka dengan kemahiran asas ke atas bahan dan teknik pengeluaran untuk membolehkan dia / dia untuk membuat choises yang betul dalam fasa penciptaan koleksi.... [-]


Corak Inovatif Memotong Untuk Graduan Dan Profesional

University of the Arts London
Campus Sepenuh masa 10  July 2018 United Kingdom London

A dipandang kursus peringkat ijazah lanjutan untuk pereka, graduan dan mengamalkan pemotong corak. [+]

Satu corak intensif dipandang tinggi memotong kursus untuk graduan fesyen dan mengamalkan corak pemotong

Kandungan dan Struktur

Sebagai tindak balas kepada keperluan industri yang ketara, kursus ini menyediakan program latihan yang inovatif dan relevan untuk pemotong pola potensi dan mengamalkan dan pereka yang perlu mengembangkan pengalaman mereka. Ia direka untuk meningkatkan kreativiti dan menyediakan persekitaran pembelajaran pasca siswazah yang memberi sokongan untuk pembangunan peribadi dan profesional.

Penekanan diberi kepada pendekatan penerokaan dan serba boleh untuk kraf ini melalui kerja amali dijalankan kedua-dua sebagai satu kumpulan dan secara bebas. Anda akan membina pengetahuan anda dengan digalakkan untuk membuka kunci potensi kemahiran memotong corak anda yang sedia ada. Anda akan menemui kreativiti disiplin anda sendiri dengan membangunkan kemahiran praktikal, analisis dan interpretasi baru. Kursus ini biasanya mempunyai dua atau tiga 'kelas tuan' yang diberikan oleh pakar-pakar dipandang tinggi yang mempunyai reputasi untuk bekerja dengan cara yang amat kreatif. Kehadiran adalah 5 hari seminggu.... [-]


Tren Hujung Minggu Remaja

Conde Nast College
Campus Sepenuh masa July 2018 United Kingdom London

The Vogue Weekend Remaja adalah program dua hari sesuai untuk kanak-kanak berumur enam belas dan tujuh belas tahun. Kursus hujung minggu menawarkan pemandangan unik industri fesyen melalui kanta British Vogue. [+]

Bertujuan untuk mereka yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai dunia menarik fesyen, kursus-kursus yang akan menawarkan pengenalan yang luas kepada industri dan laluan kerjaya yang ia boleh tawarkan. Secara khusus, kursus-kursus yang akan menangani bidang utama seperti yang pereka bentuk industri fesyen, bagaimana trend membangun, kepentingan penjenamaan dalam fesyen, bagaimana majalah dicipta, apa yang berlaku di sebalik tabir penggambaran fesyen dan pertunjukan fesyen, apa pekerjaan tawaran industri fesyen dan yang kemahiran dan kelayakan yang diperlukan untuk peranan ini.

Setiap kursus hujung minggu akan dapat menampung 60 pelajar.

Sila ambil perhatian bahawa kami tidak menyediakan penginapan dan penyediaan penjagaan kami untuk pelajar hanya meliputi waktu kelas. ... [-]


Course in New Sustainable Fashion

Milano Fashion Institute
Campus Sepenuh masa July 2018 Itali Milan

[+]

Lawatan syarikat Kerja projek

Tradisional di bilik kuliah adalah ganti dengan perbincangan kes, mesyuarat dengan pengurus dan wakil-wakil lain komuniti perniagaan, lawatan syarikat, dalam aktiviti kelas dan kerja-kerja projek.

Pada akhir kursus ini sijil MFI disampaikan kepada setiap pelajar.

Dalam usaha untuk memohon kemasukan ke kursus ini, calon mesti didaftarkan pada Kursus Sarjana Muda Seni / Sains atau mempunyai ijazah yang sama dengan atau lebih tinggi daripada Sarjana Muda a.

[-]

Fesyen Kursus Reka Bentuk

In Florence Academy
Campus Sambilan 2 - 12  Pendaftaran Terbuka Itali Florence

Kursus Rekaan Fesyen bertujuan untuk memberi pengenalan kepada reka bentuk fesyen Itali dan pembangunan koleksi, dengan rujukan khusus kepada Itali fesyen plat, penciptaan praktikal dan kajian aksesori. [+]

Yang Course Design Fashion bertujuan untuk memberi pengenalan kepada reka bentuk fesyen Itali dan pembangunan koleksi, dengan rujukan khusus kepada Itali fesyen plat, penciptaan praktikal dan kajian aksesori.

Fashion Design tentu bertujuan untuk memperkenalkan pelajar untuk fesyen melalui pelbagai laluan, membantu mereka bukan sahaja untuk meningkatkan kemahiran praktikal mereka untuk Fesyen Design dan ilustrasi, tetapi juga untuk memperoleh sensitiviti yang lebih khusus dan pelbagai rupa terhadap apa-apa yang melibatkan fesyen, seperti, trend baru , aspek pakaian teknikal / gaya, pengaruh sejarah pada pakaian dan pendekatan teori untuk membangunkan dan mencipta koleksi fesyen.

ciri tentu fesyen: Pelajaran (seminggu): 5 pengajaran mata pelajaran 2 aftnernoons 1 pengajaran = 50 minit Tahap Kemasukan: 3-9 Tempoh: Dari 2 hingga 12 minggu Juga boleh didapati dalam bahasa Inggeris Juga boleh didapati untuk pemula Harga kursus (setiap minggu): 100 Eur Bayaran Pendaftaran: Tiada yuran pendaftaran akan dikenakan jika seseorang pelajar mendaftar dalam kursus Itali. Jika pelajar mendaftarkan diri dalam kursus ini tanpa mengambil kursus bahasa akan ada 15 € bukan yuran pendaftaran akan dikembalikan. Ini bayaran € 15 perlu dibayar sekali sahaja perlu pelajar mendaftar dalam lebih daripada satu kursus tambahan (iaitu mendaftarkan diri di Cucina Italiana, Storia dell'arte, dan lain-lain). Kursus Bermula Tarikh & Harga ... [-]

Kursus Di Design Wear Wanita

Milan Fashion Campus
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 6  October 2018 Itali Milan + 1 lagi

Pakai Wanita Course Design adalah untuk melengkapkan pelajar untuk realiti profesional dunia fesyen, bukan sahaja membangunkan kreativiti individu, tetapi juga untuk memperoleh keperluan Industri fesyen. [+]

Kursus di Design Wear Wanita

Pakai Wanita Course Design adalah untuk melengkapkan pelajar untuk realiti profesional dunia fesyen, bukan sahaja membangunkan kreativiti individu, tetapi juga untuk memperoleh keperluan Industri fesyen.

Kursus ini di digabungkan juga dengan KOLEKSI DESIGN program SIMULASI mereka bentuk dalam kombinasi dengan kain sebenar. Kreativiti adalah sukar untuk menerangkan, terutama dalam fesyen. Sebagai contoh reka bentuk pakaian yang hanya digambarkan sepenuhnya dalam fikiran pereka. Pereka kemudian mempunyai untuk menyatakan ciptaan-Nya melalui lakaran tetapi ia mesti tepat dinyatakan melakukan seperti mood fabrik. Anda mesti mempunyai pengetahuan kain untuk mereka dan kadang-kadang rekabentuk adalah berdasarkan tekstil di dunia profesional.... [-]


Reka Bentuk Fesyen Kursus Selama Setahun

Haute Future Fashion Academy
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Itali Milan

Fashion Designer adalah minda kreatif di belakang perancangan dan penciptaan koleksi, membangunkan idea dan konsep yang inovatif. Beliau mempunyai kemahiran reka bentuk, kepekaan estetik dan pengetahuan yang mendalam tentang Sistem fesyen. [+]

REKAAN FESYEN

Fashion Designer adalah minda kreatif di belakang perancangan dan penciptaan koleksi, membangunkan idea dan konsep yang inovatif. Beliau mempunyai kemahiran reka bentuk, kepekaan estetik dan pengetahuan yang mendalam tentang Sistem fesyen.

Kursus intensif Design Fashion mewakili peluang latihan yang sesuai kepada pelajar yang kurang mahir dalam bidang ini dan mahu untuk mencapai tahap yang tinggi kepakaran dalam masa yang agak singkat.

Pendekatan pelbagai disiplin akan membolehkan pelajar untuk mendapatkan kombinasi sempurna bakat kreatif, estetika dan kemahiran kraf. Semasa kursus, mereka akan mempelajari asas-asas reka bentuk fesyen dan teknik corak membuat, menangani kajian fabrik, bahan-bahan dan trend fesyen.... [-]


Kursus Oneyear Dalam Reka Bentuk Fesyen

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Sambilan March 2018 Brazil Rio de Janeiro

Satu Tahun Fesyen termasuk pengalaman antarabangsa dalam IED Barcelona (pilihan) dan mengukuhkan kepentingan pekerjaan melalui pembentangan projek akhir dan membina portfolio. [+]

PROGRAM INI DALAM PORTUGIS Diajar

Melalui gambaran yang lengkap, kursus intensif pesat dan digabungkan dengan beberapa bengkel, kursus ini menyumbang kepada pembinaan pengetahuan teori dan praktikal pengalaman dalam pasaran fesyen.

Panel 3 Reka Bentuk Fesyen Tarikh Mula: March Pengajaran: Isnin dan Rabu - 19h30 untuk 22h30 + ganti Sabtu - 10h untuk 17j Jam: 360 jam Bahasa Portugis Penerangan dan Objektif:

Kursus ini Setahun Fashion Ia bertujuan untuk menawarkan latihan pantas dan pengalaman amalan dalam pasaran fesyen. Dengan tumpuan kepada projek-projek, kursus ini bertujuan untuk membentangkan dan mendalamkan pengetahuan yang diperlukan untuk pembangunan produk dan fesyen koleksi - dari reka bentuk untuk pengeluaran - mempromosikan mereka di pasaran, menerusi imej fesyen, menggunakan alat-alat komunikasi dan pemasaran dan menyesuaikan diri mereka kepada format perniagaan semasa.... [-]


Diploma in Fashion Design

LaSalle College Vancouver
Campus Sepenuh masa 1500  September 2018 Kanada Vancouver

If you are passionate about fashion and full of creative & avant-guard ideas for your very own clothing collection, the Fashion Design Program will take your talent to the next level. [+]

Course: Fashion Design

If you are passionate about fashion and full of creative & avant-guard ideas for your very own clothing collection, the Fashion Design Program will take your talent to the next level and provide you with the skills to succeed in such a riveting industry. Express your artistic talent through pattern & garment designs. Study the use of raw materials and analyze fashion trends.

Graduates have a sound grasp of the history of fashion design and recognize how fashion impacts culture and society. This program reinforces job market realities by assisting the students in illustrating a design with such computer applications as Adobe Illustrator, Photoshop and Macromedia Flash, developing a business plan and marketing their creations. ... [-]


Kursus Satu Tahun Dalam Jumlah Reka Bentuk

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Jumlah Design Kursus Satu Tahun dijalankan dalam satu tahun akademik, dengan perjalanan walaupun pelbagai bidang reka bentuk dan komunikasi. Ia bertujuan untuk mereka yang ingin memulakan latihan mereka dalam bidang reka bentuk produk, dalaman, grafik dan fesyen. [+]

PROGRAM INI ADALAH YANG DIAJAR DALAM SPANISH AND ENGLISH

Yang Jumlah Design Kursus Satu Tahun dijalankan dalam satu tahun akademik, dengan perjalanan walaupun pelbagai bidang reka bentuk dan komunikasi. Ia bertujuan untuk mereka yang ingin memulakan latihan mereka dalam bidang reka bentuk produk, dalaman, grafik dan fesyen.

Sepanjang Kursus Rekabentuk Jumlah semua aspek-aspek asas teori dan praktikal reka bentuk akan dilindungi dan aspek projectual diperiksa melalui bengkel dan pelajaran, merangkumi semua mata pelajaran utama untuk latihan profesional reka bentuk dan projek budaya.

The IED Madrid adalah ruang untuk latihan, penyelidikan dan inovasi di mana pelajar bekerja pada projek-projek kreatif dan pelbagai disiplin, yang menjadi sebahagian daripada pasukan di syarikat-syarikat. Tahun akademik memuncak dengan projek dalam bentuk pertandingan. Dalam kes ini ia adalah untuk firma Tetra Pak andGlenfiddich itu. Dalam edisi sebelum ini, pelajar telah bekerja dengan syarikat-syarikat seperti Muji, Hoss Intropia, Skunkfunk, van, Hendricks, Alvarno, Baruc Corazon, dan The Art Syarikat.... [-]