Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus dalam Sains Hayat Molekul 2019/2020

Kursus A adalah sebahagian daripada sebuah kolej, universiti atau program pengajian pengajian tinggi. Anda boleh mengambil kelas dalam hampir apa sahaja, bergantung kepada kursus pengajian untuk diploma anda, ijazah atau sijil. Setiap penumpuan atau mempunyai set sendiri kursus yang diperlukan untuk menamatkan pengajian. Ramai orang memilih kursus berdasarkan kelas mereka diperlukan dan tahap minat mereka.

Jika anda sedang mencari ke dalam ijazah dalam biologi atau bidang yang berkaitan, kursus dalam sains hayat molekul boleh menjadi idea yang baik. Apakah kursus dalam sains hayat molekul? Ini adalah tahap kursus siswazah yang merupakan sebahagian daripada usaha ke arah mencapai ijazah kedoktoran dalam biologi atau bidang yang berkaitan. Kursus ini melibatkan kerja-kerja di kedua-dua tetapan penyelidikan dan makmal. Terdapat beberapa program yang juga memberi tumpuan kepada penyelidikan berkaitan dengan pembangunan produk.

Terdapat banyak faedah untuk mengambil jenis ini sudah tentu. Satu kursus sains hayat molekul adalah satu langkah penting ke arah mendapatkan ijazah kedoktoran biologi atau Sarjana dalam Biologi.Di sesetengah sekolah, anda juga boleh mendapatkan ijazah dalam sains hayat molekul. Ini jenis kursus dalam cara terbaik untuk mencapai kejayaan penting dalam usaha mencapai ijazah.

Kos kursus ini tertentu berbeza mengikut sekolah. Terdapat banyak faktor yang arif harga yang benar, termasuk tempat kediaman, di mana sekolah yang terletak dan sekolah itu sendiri. Memeriksa dengan sekolah potensi anda adalah cara terbaik untuk mengetahui apa kursus ini akan kos.

Dengan mengambil kursus ini, anda menetapkan asas bagi banyak kerjaya yang menarik. Orang yang mengambil kursus ini sebagai sebahagian daripada program ijazah mungkin akan menjadi doktor, ahli mikrobiologi, penyelidik perubatan, biokimia atau immunologists, kalangan banyak pilihan kerjaya lain. Oleh kerana kursus ini memberi tumpuan kepada penyelidikan perubatan, mengambil kursus ini boleh memberi manfaat jika anda mencari kerjaya dalam mana-mana bidang perubatan.

Sekarang anda mungkin tertanya-tanya apa cara terbaik untuk memohon kursus dalam sains hayat molekul berkenaan.Melalui sumber-sumber dalam talian adalah sentiasa pilihan yang hebat. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sains Hayat Molekul

Umeå University - Faculty of Science and Technology

Kursus-kursus yang berasingan termasuk ceramah, seminar, dan kerja-kerja makmal praktikal. Kursus Cellbiology terdiri daripada pengetahuan teori menyeluruh satu bahagian ... [+]

Cellbiology, Binatang dan Fisiologi Tumbuhan

Kursus-kursus yang berasingan termasuk ceramah, seminar, dan kerja-kerja makmal praktikal. Kursus Cellbiology terdiri daripada pengetahuan teori menyeluruh satu bahagian yang paling tengah moden Molekul Biologi Sel. Kursus ini juga meliputi konsep pertumbuhan sel malignan dan memberikan contoh-contoh mekanisme molekul di belakang perkembangan tumor. The Animal and Plant Physiology tentu tumpuan ke atas haiwan multisel dan tumbuh-tumbuhan vaskular. Tahap organisma yang berbeza, dari molekul untuk fisiologi, disepadukan. Struktur dan fungsi organ haiwan dan organ sistem dipertimbangkan dalam konteks berikut; peredaran, pernafasan, sistem saraf, sistem endokrin, perkumuhan, pemakanan, dan biologi pembangunan. Tumbuh-tumbuhan berkenaan terdapat penekanan khas pada fotosintesis, dinding sel, anatomi, pertumbuhan dan berbunga.... [-]

Sweden Umeå Skellefteå
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
19 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu