Filter
Kursus
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Sains Komputer di Jerman

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Walaupun asas-asas sains komputer telah wujud selama bertahun-tahun, ia tidak sehingga abad yang lalu bahawa teknologi yang paling terkemuka telah dibangunkan. Dalam tahun 1940-an, lebih banyak mesin pengkomputeran tepat diciptakan. Ini adalah sekitar masa yang sama bahawa komputer disebut mesin bukannya manusia yang melakukan pengkomputeran.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Kursus dalam Sains Komputer di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sains Komputer, Jerman

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
exMedia

Sains komputer eksperimen di KHM meminta keperluan asas dan kemungkinan kaedah rekabentuk dan pengeluaran hari ini. Khususnya, peranan proses maklumat dan interaksi merek ... [+]

Sains komputer eksperimen di KHM meminta keperluan asas dan kemungkinan kaedah rekabentuk dan pengeluaran hari ini.

Khususnya, peranan proses maklumat dan interaksi mereka dengan proses bahan diperiksa. Di manakah maklumat dan algoritma muncul, bagaimana ia dijana, dikomunikasikan, diproses dan disepadukan ke dalam proses perancangan dan pengeluaran? Bagaimanakah akal dan persepsi manusia berinteraksi dengan bahan fizikal dan bagaimana mereka diselesaikan oleh proses semiotik?

Ringkasnya, bagaimana keadaan keadaan dan artifaknya, dan apakah peranan yang dimainkan oleh tanda-tanda? Hakikat bahawa sejauh ini tidak ada sains umum artifak yang melampaui persoalan semata-mata untuk membuat, iaitu, "pengetahuan", dianggap sebagai salah satu punca utama yang masyarakat kita tidak pernah menguasai secara intelek secara teknikal. Oleh itu, ia bukanlah "cara bagaimana" teknikal yang berada di tengah-tengah pendekatan pemikiran dan percubaan kami, tetapi pertimbangan mengenai keadaan kemungkinan menghasilkan tindakan dan persoalan di mana langkah-langkah yang kita ingin membangun dan mengendalikan teknologi yang dihasilkan di tempat pertama?... [-]

Jerman Cologne
Oktober 2019
Jerman
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu