$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus dalam Sains Hutan di Thailand

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh. sains Forest ialah kepekatan sumber semula jadi yang menyediakan pengetahuan penting mengenai kesan ekosistem huta… Baca lebih lanjut

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

sains Forest ialah kepekatan sumber semula jadi yang menyediakan pengetahuan penting mengenai kesan ekosistem hutan terhadap alam sekitar yang lebih besar. Belajar sains hutan boleh membawa kepada penemuan penting dalam bidang patologi, ekologi dan hidrologi.

Thailand, secara rasmi Thailand, dahulunya dikenali sebagai Siam, adalah sebuah negara yang terletak di tengah-tengah Semenanjung Indochina di Asia Tenggara. Pantai dan pulau-pulau Thailand 's menarik berjuta-juta pelawat setiap tahun dari seluruh dunia. Sesiapa yang mempunyai ijazah empat tahun boleh mendapat pekerjaan sebagai seorang guru Bahasa Inggeris di Thailand.

Kursus dalam Sains Hutan di Thailand

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Thailand
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
International Sustainable Development Studies Institute
Chiang Mai, Thailand

Kursus ini meneroka hubungan etnoekologi antara manusia dan hutan.

Kursus ini meneroka hubungan etnoekologi antara manusia dan hutan. -
Kursus
Sepenuh Masa
English
Kampus