Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Kursus-kursus dalam Sains Tumbuhan 2019/2020

Kursus ialah dalam kajian biasanya terbuka kepada graduan sekolah tinggi. Kursus berkisar dalam tempoh dari beberapa bulan untuk beberapa tahun, dan boleh menawarkan pengalaman pendidikan intensif untuk pelajar yang ingin melibatkan diri dengan subjek yang diberikan.

Salah pelajar tertakluk boleh memberi tumpuan kepada sains adalah tumbuhan. Apakah kursus dalam bidang sains tumbuhan? Kawasan kajian berpusat pada kajian tumbuh-tumbuhan, dan agak luas dalam skop. Pelajar akan mempunyai peluang untuk belajar, sebagai contoh, bagaimana tumbuh-tumbuhan yang berbeza bertindak balas terhadap patogen, perubahan iklim dan pemangsa. Kurikulum umumnya melibatkan arahan dan kerja lapangan dalam botani, biologi sel dan kajian tanah. Setiap kursus yang berbeza, tetapi yang paling memerlukan beberapa jumlah penyelidikan bebas pada tumbuh-tumbuhan.

Satu kelebihan untuk mengejar kerjaya dalam bidang sains tumbuhan adalah bahawa ini adalah bidang yang sentiasa berkembang. Jauh daripada menjadi kawasan yang bertakung kajian, sains tumbuhan sentiasa berubah terima kasih kepada penemuan baru dan teori.Pelajar yang mendaftar dalam kursus-kursus ini boleh mendapatkan rasa untuk peluang-peluang menarik dan mungkin bekerja untuk membina kerjaya yang akan membolehkan mereka untuk menyumbang pengetahuan ke padang.

Setiap kursus sains tumbuhan akan melibatkan kos yang berbeza. A kemasukan pejabat pengurusan sekolah adalah tempat terbaik untuk mencari maklumat khusus mengenai tuisyen, yuran pendaftaran dan kos pendaftaran.

Dari segi kerjaya, pelajar daripada program-program ini dilengkapi untuk mengejar apa-apa beberapa jawatan. Ada yang memilih untuk mengkhususkan pembelajaran mereka kepada aspek tertentu sains tumbuhan melalui program master atau PhD. Pelajar-pelajar boleh pergi untuk bekerja sebagai ahli botani, ahli biologi tumbuhan atau ahli ekologi. Sebahagian yang lain boleh memilih untuk menyertai ahli akademik dan mengajar generasi masuk pelajar tentang sains tumbuhan. Namun, apa pun pelajar matlamat kerjaya muktamad 's dalam bidang tumbuh-tumbuhan, kursus dalam bidang sains tumbuhan boleh berfungsi sebagai asas yang kukuh daripada pengetahuan dan pengalaman.

Jika sains tumbuhan seolah-olah seperti laluan kerjaya yang sesuai untuk anda, pertimbangkan bermula perjalanan anda dengan mendaftar di kursus. Penyenaraian kami program boleh membantu anda menyempitkan pilihan anda ke sekolah yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Sains Tumbuhan

UK Open College

The GCSE Antarabangsa Sains (Anugerah Double) bertujuan untuk memberikan badan sistematik pengetahuan saintifik dan fakta, dan pemahaman konsep sains, prinsip, tema dan c ... [+]

The GCSE Antarabangsa Sains (Anugerah Double) bertujuan untuk memberikan badan sistematik pengetahuan saintifik dan fakta, dan pemahaman konsep sains, prinsip, tema dan corak. kemahiran eksperimen berdasarkan teknik-teknik makmal betul dan selamat dibangunkan, serta keupayaan pelajar untuk membentuk hipotesis dan eksperimen reka bentuk untuk menguji mereka. Ini kelayakan satu peringkat dinilai melalui tiga kertas - masing-masing satu dari kimia, biologi dan fizik. Pelajar diberi dua gred International GCSE dari A * untuk G.

Kelayakan: IGCSE Combined Science (Anugerah Double) Diiktiraf: Ya QCF Diiktiraf: Ya Menganugerahkan Badan: Edexcel Tarikh Mula: Bila-bila masa - Kami mendaftarkan 365 hari setahun Tempoh: Fleksibel - Lebih kurang 300 Hours - 12 Bulan Sokongan Dagangan Matlamat kursus Memberikan badan sistematik pengetahuan saintifik dan fakta, dan pemahaman konsep sains, prinsip, tema dan corak penghargaan pelajar lanjut berkenaan sesuatu yang bersifat praktikal sains, mengembangkan kemahiran eksperimen berdasarkan teknik-teknik makmal yang betul dan selamat Membangunkan pengetahuan tentang kepentingan kerja eksperimen yang tepat kepada kaedah saintifik dan laporan Membangunkan keupayaan pelajar untuk membentuk hipotesis dan eksperimen reka bentuk untuk menguji mereka Mengekalkan dan membangunkan kenikmatan, dan kepentingan dalam, dunia sains Memupuk penghayatan kepentingan sains, sosial, dalam konteks ekonomi dan teknologi alam sekitar peribadi lebih luas, dengan mempertimbangkan isu-isu etika silibus ... [-]
United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
300 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Umeå University - Faculty of Science and Technology

Kursus-kursus yang berasingan termasuk ceramah, seminar, dan kerja-kerja makmal praktikal. Kursus Cellbiology terdiri daripada pengetahuan teori menyeluruh satu bahagian ... [+]

Cellbiology, Binatang dan Fisiologi Tumbuhan

Kursus-kursus yang berasingan termasuk ceramah, seminar, dan kerja-kerja makmal praktikal. Kursus Cellbiology terdiri daripada pengetahuan teori menyeluruh satu bahagian yang paling tengah moden Molekul Biologi Sel. Kursus ini juga meliputi konsep pertumbuhan sel malignan dan memberikan contoh-contoh mekanisme molekul di belakang perkembangan tumor. The Animal and Plant Physiology tentu tumpuan ke atas haiwan multisel dan tumbuh-tumbuhan vaskular. Tahap organisma yang berbeza, dari molekul untuk fisiologi, disepadukan. Struktur dan fungsi organ haiwan dan organ sistem dipertimbangkan dalam konteks berikut; peredaran, pernafasan, sistem saraf, sistem endokrin, perkumuhan, pemakanan, dan biologi pembangunan. Tumbuh-tumbuhan berkenaan terdapat penekanan khas pada fotosintesis, dinding sel, anatomi, pertumbuhan dan berbunga.... [-]

Sweden Umeå Skellefteå
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
19 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu