close

Penapis

Lihat Hasil

2 Kursus-kursus dalam Sains Tumbuhan 2021

Kursus ialah dalam kajian biasanya terbuka kepada graduan sekolah tinggi. Kursus berkisar dalam tempoh dari beberapa bulan untuk beberapa tahun, dan boleh menawarkan pengalaman pendidikan intensif untuk pelajar yang ingin melibatkan diri dengan subjek yang diberikan. Salah pelajar tertakluk boleh memberi tumpuan kepada sains adalah tumbuhan. Apakah kursus dalam bidang sains tumbuhan? Kawasan kaj… Baca lebih lanjut

Kursus ialah dalam kajian biasanya terbuka kepada graduan sekolah tinggi. Kursus berkisar dalam tempoh dari beberapa bulan untuk beberapa tahun, dan boleh menawarkan pengalaman pendidikan intensif untuk pelajar yang ingin melibatkan diri dengan subjek yang diberikan.

Salah pelajar tertakluk boleh memberi tumpuan kepada sains adalah tumbuhan. Apakah kursus dalam bidang sains tumbuhan? Kawasan kajian berpusat pada kajian tumbuh-tumbuhan, dan agak luas dalam skop. Pelajar akan mempunyai peluang untuk belajar, sebagai contoh, bagaimana tumbuh-tumbuhan yang berbeza bertindak balas terhadap patogen, perubahan iklim dan pemangsa. Kurikulum umumnya melibatkan arahan dan kerja lapangan dalam botani, biologi sel dan kajian tanah. Setiap kursus yang berbeza, tetapi yang paling memerlukan beberapa jumlah penyelidikan bebas pada tumbuh-tumbuhan.

Satu kelebihan untuk mengejar kerjaya dalam bidang sains tumbuhan adalah bahawa ini adalah bidang yang sentiasa berkembang. Jauh daripada menjadi kawasan yang bertakung kajian, sains tumbuhan sentiasa berubah terima kasih kepada penemuan baru dan teori.Pelajar yang mendaftar dalam kursus-kursus ini boleh mendapatkan rasa untuk peluang-peluang menarik dan mungkin bekerja untuk membina kerjaya yang akan membolehkan mereka untuk menyumbang pengetahuan ke padang.

Setiap kursus sains tumbuhan akan melibatkan kos yang berbeza. A kemasukan pejabat pengurusan sekolah adalah tempat terbaik untuk mencari maklumat khusus mengenai tuisyen, yuran pendaftaran dan kos pendaftaran.

Dari segi kerjaya, pelajar daripada program-program ini dilengkapi untuk mengejar apa-apa beberapa jawatan. Ada yang memilih untuk mengkhususkan pembelajaran mereka kepada aspek tertentu sains tumbuhan melalui program master atau PhD. Pelajar-pelajar boleh pergi untuk bekerja sebagai ahli botani, ahli biologi tumbuhan atau ahli ekologi. Sebahagian yang lain boleh memilih untuk menyertai ahli akademik dan mengajar generasi masuk pelajar tentang sains tumbuhan. Namun, apa pun pelajar matlamat kerjaya muktamad 's dalam bidang tumbuh-tumbuhan, kursus dalam bidang sains tumbuhan boleh berfungsi sebagai asas yang kukuh daripada pengetahuan dan pengalaman.

Jika sains tumbuhan seolah-olah seperti laluan kerjaya yang sesuai untuk anda, pertimbangkan bermula perjalanan anda dengan mendaftar di kursus. Penyenaraian kami program boleh membantu anda menyempitkan pilihan anda ke sekolah yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Umeå University - Faculty of Science and Technology
Umeå , Sweden

Kursus-kursus yang berasingan termasuk ceramah, seminar, dan kerja-kerja makmal praktikal. Kursus Cellbiology terdiri daripada pengetahuan teori menyeluruh satu bahagian yang ... +

Kursus-kursus yang berasingan termasuk ceramah, seminar, dan kerja-kerja makmal praktikal. Kursus Cellbiology terdiri daripada pengetahuan teori menyeluruh satu bahagian yang paling tengah moden Molekul Biologi Sel. Kursus ini juga meliputi konsep pertumbuhan sel malignan dan memberikan contoh -
Kursus
Sepenuh Masa
19 minggu
English
Sep 2021
15 Jan 2021
Kampus
 
UK Open College
UK Online , United Kingdom

The GCSE Antarabangsa Sains (Anugerah Double) bertujuan untuk memberikan badan sistematik pengetahuan saintifik dan fakta, dan pemahaman konsep sains, prinsip, tema dan corak.

The GCSE Antarabangsa Sains (Anugerah Double) bertujuan untuk memberikan badan sistematik pengetahuan saintifik dan fakta, dan pemahaman konsep sains, prinsip, tema dan corak. -
Kursus
Separuh masa
300 jam
English
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini