ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik 7 Kursus-kursus dalam Sistem Pembelajaran 2019/2020

Kursus umumnya diambil sama ada untuk pengayaan peribadi atau pembangunan kerjaya. Mereka boleh diselesaikan secara dalam talian atau dalam suasana bilik darjah. Kebanyakan kursus membantu membina asas untuk sijil, lesen atau ijazah.

Apakah kursus dalam sistem pembelajaran? Ini boleh menjadi satu set kursus yang sangat luas untuk guru dan pendidik yang bercita-cita. Kebanyakan kursus ini melibatkan pembelajaran bagaimana menyediakan bahan-bahan yang boleh membantu memudahkan sesi pembelajaran dalam bilik darjah atau dalam talian. Sesetengah kursus memberi tumpuan kepada bantuan visual sementara yang lain bertujuan untuk membolehkan pembantu guru berkesan di dalam kelas. Peserta boleh mencari pelbagai kursus, dari peringkat rendah hingga ke peringkat pendidikan menengah.

Pelajar yang melengkapkan kursus dalam sistem pembelajaran mungkin mendapat kemahiran yang melampaui tetapan kelas. Mereka boleh berpeluang mempelajari kemahiran komunikasi yang boleh digunakan untuk membangun hubungan dengan kanak-kanak dan orang dewasa lain. Kemahiran tambahan yang menyeberangi ambang profesional dan peribadi termasuk kelas dan pengurusan masa.

Kursus dalam sistem pembelajaran berlaku di seluruh dunia dalam bilik darjah dan tetapan dalam talian. Kerana pelbagai kursus, terdapat pelbagai jenis kos yang berkaitan dengan kursus ini. Jangkau ke kursus yang menarik minat anda untuk pecahan kos yang paling terkini.

Kursus dalam sistem pembelajaran boleh membawa kepada beberapa profesi dalam industri pendidikan seperti guru, pembantu guru, profesor dan pentadbir. Beberapa kursus ini juga boleh membawa kepada kerjaya dalam perniagaan kerana teknologi pendidikan menjadi lebih meluas dilaksanakan dalam tetapan dalam talian dan bilik darjah. Beberapa jawatan perniagaan yang boleh didapati dari kursus dalam sistem pembelajaran termasuk pereka pengajaran dan pengurus projek untuk teknologi pendidikan dan syarikat penerbitan yang memberi tumpuan kepada pendidikan.

Kursus sistem pembelajaran boleh didapati di pelbagai institusi pendidikan di seluruh dunia. Mungkin terdapat perpecahan yang hampir sama antara kursus dalam talian dan kampus. Tawaran dalam talian adalah sangat baik untuk kelonggaran, dan tetapan bilik darjah dapat membantu memupuk pelajar yang berbeza yang menginginkan lebih banyak interaksi langsung. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

7 Hasil dalam Sistem Pembelajaran Filter

Penciptaan Kursus Dalam Talian

The Internet Business School
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom Bethersden

Belajar Cara Membuat Dan Menjual Kursus Latihan Online Bespoke Anda Sendiri - Acara Live

Pengajaran pembantu tahap 3 kursus

Oplex Careers
Online Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online

Dalam talian CPD Level Bertauliah 3 Teaching Assistant tentu akan menyediakan pelajar dengan kefahaman tentang bagaimana untuk bekerja dengan berkesan dalam persekitaran bilik darjah. Sama ada ia adalah rendah, menengah atau suasana sekolah SEN, ini pengajaran pembantu kursus merangkumi semua aspek penting yang perlu dipelajari.

Menyokong pengajaran dan pembelajaran di sekolah (qcf) - Tahap 3 kursus

Distance Learning Centre
Online Sambilan 180 jam Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online

The Menyokong Pengajaran dan Pembelajaran di Sekolah Tahap 3 Kursus disediakan untuk pelajar 16+ yang berminat untuk bekerja di sekolah, terutamanya dalam peranan seorang Pembantu Pengajaran, Bilik Darjah Penolong atau Learning Penolong Sokongan.

Menyokong pengajaran dan pembelajaran di sekolah (qcf) - Tahap 2 kursus

Distance Learning Centre
Online Sambilan 180 jam Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online

Distance Learning Centre Supporting Pengajaran dan Pembelajaran di Sekolah - Tahap 2 rumah kursus kajian disediakan untuk pelajar yang berumur 16 tahun dan yang berminat untuk bekerja di sekolah dalam peranan seorang Pengajaran atau Kelas Penolong atau Penolong Sokongan Pembelajaran. Ia adalah kelayakan berdasarkan kecekapan yang memerlukan pelajar untuk bekerja dalam suasana sekolah atau mempunyai penempatan sukarela sekurang-kurangnya 50 jam dalam jumlah.

Menyokong pengajaran dan pembelajaran di sekolah tahap 3 anugerah (qcf)

UK Open College
Online Sambilan 80 jam Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online

TQUK ini diiktiraf "Anugerah dalam Menyokong Pengajaran dan Pembelajaran di Sekolah" tahap 3 kursus adalah sesuai untuk semua peranan kakitangan sokongan di sekolah. Kursus ini bertujuan untuk membolehkan pelajar memahami peranan dan tanggungjawab mereka yang terlibat dalam menyokong pengajaran dan pembelajaran di sekolah.

Tentu - program latihan mereka bentuk dan menyampaikan

Bermuda College
Online Sambilan Feb. 2020 Bermuda Hamilton

Anda akan meninggalkan kursus ini dengan keupayaan untuk merancang unit pengajaran, menulis rancangan pengajaran yang berguna, dan menyampaikan kandungan dengan lebih yakin dan dengan peluang yang optimum untuk memenuhi keperluan pelajar dan tugas pengajaran, sama ada anda mengajar fakta, konsep , proses, prosedur, atau prinsip.

E-Pembelajaran Teknikal yang Superior

Campus Universitario Europeo
Kampus Sept. 2020 Sepanyol A Coruña Marbella Madrid

Program ini digunakan untuk membangunkan program latihan di syarikat, menguruskan sumber, subsidi dan menerapkan alat yang sah untuk pembangunannya. Sepanjang sukatan pelajaran, anda boleh belajar bagaimana untuk memohon geran seperti membuat rancangan latihan, belajar tentang alat baru, membangunkan pembelajaran e-pembelajaran dan mengembangkan perbezaan dalam pembelajaran jarak jauh.