Filter
Kursus
Kanada Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam TESOL di Kanada

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

Pengajaran Bahasa Inggeris ke Penceramah Bahasa Lain direka untuk individu yang ingin bekerja dalam pengajaran bahasa. Dalam program TESOL, pelajar boleh belajar tentang pemerolehan bahasa dan bagaimana untuk mengajar tatabahasa, sebutan, penulisan dan pembacaan.

Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

Kursus dalam TESOL di Kanada

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam TESOL, Kanada

Greystone College

Sediakan untuk kerjaya yang memberi ganjaran sebagai ESL atau guru EFL. ... [+]

Sediakan untuk kerjaya yang memberi ganjaran sebagai ESL atau guru EFL Kenapa Kajian Pengajaran Bahasa Inggeris Bahasa Inggeris adalah bahasa yang paling meluas diajar di dunia dan di sekitar 2 bilion (28%) daripada penduduk dunia bercakap itu Memperoleh pensijilan English Teaching yang diiktiraf di peringkat antarabangsa adalah salah satu cara yang terbaik untuk menggabungkan kerjaya yang dengan perjalanan Mendapatkan hands-on pengalaman mengajar dengan merancang dan menyampaikan pengajaran amalan dan memerhatikan guru mengalami Membangunkan kemahiran untuk mengajar ESL kepada kanak-kanak, belia dan pelajar dewasa di rumah atau di seluruh dunia Apa TESL Kanada?

TESL Kanada adalah sebuah organisasi kebangsaan yang menggalakkan kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua di Kanada dengan menggalakkan standard pensijilan profesional yang diiktiraf dalam semua wilayah. TESL Kanada pensijilan diiktiraf di Kanada dan di seluruh dunia.... [-]

Kanada Vancouver Toronto
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Crandall University

Program Sijil TESL Crandall menyediakan pengajar untuk kelas ESL dengan memperkenalkan teori, metodologi, dan kemahiran praktikal yang mereka perlukan untuk mengajar deng ... [+]

Ketika orang Kanada menjadi lebih mudah alih daripada sebelumnya, dan sebagai Kanada menjadi rumah bagi lebih banyak orang dari seluruh dunia, mengajar bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua menjadi karier yang popular baik di Kanada dan di luar negeri, dan permintaan untuk pengajar ESL yang terlatih, berkualiti tinggi untuk membesar. Program Sijil TESL Crandall menyediakan pengajar untuk kelas ESL dengan memperkenalkan teori, metodologi, dan kemahiran praktikal yang mereka perlukan untuk mengajar dengan berkesan.

Kenapa TESL di Crandall?

Program TESL di Crandall diiktiraf oleh TESL Canada sebagai memenuhi syarat untuk Standard One Certificate Profesional. Ia direka dan diajarkan oleh Graeme Ching (Persijilan Profesional Tahap 4 dari TESL Canada; bekas pemilik Aurora Bahasa Inggeris di Fujinomiya, Jepun; pengarang Pengajaran Bahasa Inggeris: Pengenalan Praktis (akan datang)) dan termasuk kursus akademik, kegiatan praktikal dan tugasan, dan latihan praktikum. Kursus TESL boleh diambil secara individu, ke arah Sijil TESL, atau sebagai sebahagian daripada ijazah universiti.... [-]

Kanada Moncton