ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus dalam Teknologi Pendidikan 2019/2020

Bagi mereka yang bersenjata dengan diploma sekolah tinggi, kursus boleh menjadi landasan pengajian dengan fokus pada topik tertentu yang mungkin sebahagian daripada matlamat yang lebih besar. Arahan asas ini boleh berlaku sepanjang beberapa hari atau beberapa bulan.

Apakah kursus dalam teknologi pendidikan? Komputer, telefon pintar, permainan dan aplikasi digital lain mengubah cara pelajar belajar. Kursus ini boleh merangkumi pelbagai topik yang berkaitan dengan penggunaan teknologi dalam bilik darjah atau tetapan pembelajaran. Sesetengah kursus mengenai topik ini mungkin memberi tumpuan kepada reka bentuk antara muka sementara kursus-kursus lain boleh berfungsi pada hujung belakang pengaturcaraan dan keupayaan perisian.

Pelajar yang bekerja dalam teknologi pendidikan mungkin mempunyai peluang untuk mendapatkan kemahiran seperti pengurusan projek, analisis data dan pemahaman asas mengenai bagaimana orang belajar. Pelajar teknologi pendidikan dapat menyedari bahawa pembelajaran adalah kemahiran seumur hidup yang menjadi lebih mudah dengan penggunaan aplikasi digital setiap hari.

Kerana terdapat pelbagai kursus teknologi pendidikan, terdapat pelbagai jenis kos yang berkaitan dengan program ini. Sesetengah kursus dijalankan di institusi pengajian tinggi dan boleh bertahan selama setahun atau lebih, manakala program lain sepenuhnya dalam talian dan boleh disiapkan dalam masa seminggu.

Individu yang melengkapkan kursus dalam teknologi pendidikan boleh mencari pelbagai prospek kerjaya atau peningkatan. Satu hasil yang mungkin adalah peralihan dari kehidupan korporat kepada pengajaran di institusi pendidikan korporat, sementara yang lain dapat menghasilkan hasil yang lebih baik untuk pelajar muda sebagai pendidik. Sesetengah pendidik boleh mendapati bahawa penggunaan teknologi membantu mereka menyambung dengan lebih baik dengan pelajar yang mempunyai kecacatan. Kursus lain boleh membantu para sarjana menjadi berkelayakan dalam mengejar kerjaya dalam mengembangkan aplikasi teknologi pendidikan sebenar.

Kursus dalam teknologi pendidikan boleh berlaku di pelbagai institusi mulai dari universiti untung antarabangsa hingga institusi awam yang ditubuhkan. Kursus dalam talian sering didapati dan menawarkan lebih banyak fleksibiliti bagi mereka yang mempunyai jadual yang sibuk. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

1 Hasil dalam Teknologi Pendidikan Filter

E-Pembelajaran Teknikal yang Superior

Campus Universitario Europeo
Kampus Sept. 2020 Sepanyol A Coruña Marbella Madrid

Program ini digunakan untuk membangunkan program latihan di syarikat, menguruskan sumber, subsidi dan menerapkan alat yang sah untuk pembangunannya. Sepanjang sukatan pelajaran, anda boleh belajar bagaimana untuk memohon geran seperti membuat rancangan latihan, belajar tentang alat baru, membangunkan pembelajaran e-pembelajaran dan mengembangkan perbezaan dalam pembelajaran jarak jauh.