$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus dalam Teknologi Makanan di Portugal

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di A… Baca lebih lanjut

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

Kursus dalam Teknologi Makanan di Portugal

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Portugal
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Kursus ini bertujuan untuk melatih juruteknik kanan khusus untuk mengarahkan, menyelaraskan dan mengawal aktiviti dan operasi perkhidmatan Makanan dan Minuman di katering dan ... +

Kursus ini bertujuan untuk melatih juruteknik kanan khusus untuk mengarahkan, menyelaraskan dan mengawal aktiviti dan operasi perkhidmatan Makanan dan Minuman di katering dan minuman, bersepadu atau tidak di unit hotel, memastikan kualiti perkhidmatan, sumber daya pengoptimuman dan memaksimumkan keuntungan perniagaan. -
Kursus
Sepenuh Masa
2 tahun
English, Portuguese (Portugal)
Okt 2021
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugal

Merancang, merancang, dan melaksanakan, secara autonomi atau di bawah bimbingan, proses pembuatan teknologi dan bahan mentah serta kawalan dan keselamatan kualiti pengeluaran, ... +

Merancang, merancang, dan melaksanakan, secara autonomi atau di bawah bimbingan, proses pembuatan teknologi dan bahan mentah serta kawalan dan keselamatan kualiti pengeluaran, pengurusan stok, dan analisis Fisiko-kimia dan mikrobiologi makanan dalam industri pertanian makanan. Mentafsir dan menyelaraskan harapan pengguna dan pasaran serantau / nasional dalam pengembangan makanan baru. -
Kursus
English, Portugis
Kampus