$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus di Amerika Chiang Mai di Thailand 2022

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.Thailand (ประเทศไทย), secara rasmi Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) ialah sebuah negara di Asia Tenggara dengan pantai di Laut Andaman… Baca lebih lanjut

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Thailand (ประเทศไทย), secara rasmi Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) ialah sebuah negara di Asia Tenggara dengan pantai di Laut Andaman dan Teluk Thailand. The Bangkok modal adalah pada permulaan ramai pengunjung 'jadual perjalanan, dan manakala sebuah bandar moden, ia mempunyai warisan budaya yang kaya.

Jika anda ingin mendapatkan kualiti menakjubkan pendidikan terutama dalam kemudahan pendidikan tinggi yang terletak di Thailand, kemudian Chiang Mai harus menjadi pilihan anda. Chiang Mai University, Payap University dan Universiti Chiang Mai Rajabhat adalah institusi utama yang menawarkan pendidikan berkualiti kepada pelajar-pelajar di seluruh dunia.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Thailand
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
International Sustainable Development Studies Institute
Chiang Mai, Thailand

Kursus ini mengkaji sistem makanan mendalam, dengan fokus khusus pada pertanian lestari pekebun kecil.

Kursus ini mengkaji sistem makanan mendalam, dengan fokus khusus pada pertanian lestari pekebun kecil. -
Kursus
Sepenuh Masa
English
Kampus
 
International Sustainable Development Studies Institute
Chiang Mai, Thailand

Bahasa dan Masyarakat Thai memberi tumpuan kepada mempelajari bahasa dan budaya Thai dan memahami sejarah dan masyarakat Thai.

Bahasa dan Masyarakat Thai memberi tumpuan kepada mempelajari bahasa dan budaya Thai dan memahami sejarah dan masyarakat Thai. -
Kursus
Sepenuh Masa
English
Kampus
 
International Sustainable Development Studies Institute
Chiang Mai, Thailand

Kursus ini meneroka hubungan etnoekologi antara manusia dan hutan.

Kursus ini meneroka hubungan etnoekologi antara manusia dan hutan. -
Kursus
Sepenuh Masa
English
Kampus