Kursus di Amerika Nottingham di UK

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Nottingham di UK 2017

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Kursus-kursus di Amerika Nottingham di UK

Baca lebih lanjut

Presessional Bahasa Inggeris Untuk Tujuan Akademik - Undang-undang

The University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Sepenuh masa July 2017 United Kingdom Nottingham

Dirancang untuk pelajar yang dekat dengan keperluan bahasa Inggeris mereka, kursus ini telah dibangunkan dengan The University of Nottingham Sekolah Undang-undang. [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Nottingham di UK. Presessional Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik - Undang-undang The Presessional Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik - program Undang-undang adalah untuk pelajar yang rapat dengan keperluan bahasa Inggeris mereka. Ia telah direka oleh Pusat Pendidikan Bahasa Inggeris (CELE), yang diiktiraf oleh Majlis British untuk pengajaran bahasa Inggeris, dan Pusat Pengajian Undang-undang untuk memberikan anda persediaan yang terbaik untuk menyertai program lepasan ijazah dalam undang-undang, terutamanya kursus LLM. Apa yang anda akan belajar Sepanjang lapan minggu, matlamat utama program bridging ini adalah untuk: membangunkan dan meningkatkan bahasa Inggeris anda dan kemahiran analitikal menyediakan anda untuk kajian akademik memperkenalkan pendekatan yang kritikal dan reflektif untuk mengkaji memperkenalkan kemahiran bekerja secara kolaboratif dengan orang lain menyediakan anda dengan sokongan dan bimbingan Apa yang akan anda lakukan Anda akan diminta untuk melakukan satu siri tugas: Merancang dan menulis tugasan akademik pada topik Law Gunakan perpustakaan Undang-undang untuk kajian dan penyelidikan Tulis karangan pendek Membangunkan kemahiran bahasa dalam bidang teras (tatabahasa dan perbendaharaan kata am dan hal yang berkaitan) Membaca dan membincangkan artikel akademik dalam bidang Undang-undang Memahami kuliah dan nota amalan membuat perbincangan seminar amalan dan kemahiran persembahan Meningkatkan pengurusan masa dan kemahiran belajar sendiri Mengambil bahagian dalam satu-sama-satu tutorial dengan tutor peribadi Bagaimana anda akan dinilai Pada akhir program bridging yang anda akan dinilai untuk melihat jika anda sudah bersedia untuk bergerak ke Sekolah Undang-undang. Anda akan: penyelidikan dan menulis esei yang berkaitan dengan bidang pengajian anda membuat pembentangan lisan naik projek yang berkaitan dengan bidang pengajian... [-]