ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika Farnham di UK 2020/2021

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Kursus-kursus di Amerika Farnham di UK

Hasil Filter

Bahasa Inggeris untuk Seni Kreatif

University for the Creative Arts
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
6 bulan
English
Kampus

Kursus ini juga menawarkan peluang menarik untuk mempelajari unit seni dan reka bentuk praktikal, yang akan dihubungkan dengan subjek UG atau PG anda melalui projek praktikal.

Baca lebih lanjut