ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika Wakefield di UK 2020/2021

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Kursus-kursus di Amerika Wakefield di UK

Hasil Filter

Kursus pendek: 2 hari kursus penipuan

Backstage Academy
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
2 hari
English
Kampus

Kursus ini merupakan teori dan praktikal kursus latihan yang mendalam direka untuk semua tahap pengalaman. Ia dihantar menggunakan rig kekuda tujuan-direka dan pelbagai perala ...

Baca lebih lanjut

Kursus pendek dalam pengurusan sistem elektrik sementara

Backstage Academy
Kursus
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Kursus ini direkabentuk untuk memberi gambaran keseluruhan ke dalam pengurusan sistem elektrik sementara bagi acara langsung, berdasarkan BS 7909 kod amalan.

Baca lebih lanjut