ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika Witney di UK 2020/2021

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Oxfordshire ialah County Oxford. Dengan Oxford sebagai pusat pendidikan utama, hanya ada satu kolej di Oxfordshire yang tidak terletak secara langsung di Oxford sendiri tetapi di Banbury.

Kursus-kursus di Amerika Witney di UK

Hasil Filter

Kursus di Kecantikan Spa CIDESCO, CIBTAC dan OICB

Oxford International College of Beauty
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
10 bulan
English
Kampus

Kursus terapi kecantikan muktamad, yang membawa kepada CIDESCO, CIBTAC

Baca lebih lanjut

Kursus Pendek CIBTAC untuk Pelajar Terapi Kecantikan Antarabangsa

Oxford International College of Beauty
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
4&nbsp;-&nbsp;6 bulan
English
Kampus

Kursus-kursus pendek ini, yang membawa kepada kelayakan CIBTAC sangat disyorkan untuk pelajar-pelajar yang ingin mencapai tahap tertinggi dalam terapi kecantikan, menyertai ah ...

Baca lebih lanjut

Kursus dalam Terapi Kecantikan ITEC NVQ 2

Oxford International College of Beauty
Kursus
<
Separuh masa
English
Kampus

Kursus separuh masa Kecantikan Kecantikan 1 tahun ini sesuai untuk mereka yang ingin belajar separuh masa dan masih mendapat kelayakan yang diiktiraf secara nasional. Kursus i ...

Baca lebih lanjut