ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Ujian Persediaan Bahasa di Amerika Denver Amerika Syarikat 2021

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Bandar Denton terletak di negeri Texas. Iklim di kawasan itu dianggap sebagai subtropika kerana, musim panas yang panas lembap dan musim sejuk yang sejuk. Ia juga adalah sebahagian daripada sebuah kawasan yang dikenali sebagai "Tornado Alley". Jam tangan Tornado oleh itu perkara biasa di bandar ini.

Sambilan Kursus dalam Ujian Persediaan Bahasa di Amerika Denver di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Ujian Persediaan Bahasa, Denver Filter

Kursus Persiapan TOEFL

New America College
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Kursus penyediaan TOEFL akan menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menjawab soalan dan menyelesaikan tugas-tugas pada ujian TOEFL iBT. Pelajar aka ...

Baca lebih lanjut

Intensif penyediaan bahasa inggeris dan TOEFL

Colorado Heights University (CHU)
Kursus
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Inggeris dan TOEFL® Penyediaan program Intensive memberi tumpuan kepada bagaimana pelajar belajar bahasa dalam persekitaran rendaman yang total.

Baca lebih lanjut