$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus di Vietnam 2022

Vietnam adalah negara yang mempunyai masyarakat yang semakin meningkat yang menunjukkan potensi yang besar di rantau ini. Ia adalah rumah kepada organisasi utama antarabangsa, penduduk antarabangsa yang besar, dan mesra, mengalu-alukan, dan orang ramah. Ia adalah sebuah tempat menarik dan ketenangan; aspek yang menarik bagi ramai pelajar, membuat kursus di Vietnam pilihan utama untuk pelajar dan… Baca lebih lanjut

Vietnam adalah negara yang mempunyai masyarakat yang semakin meningkat yang menunjukkan potensi yang besar di rantau ini. Ia adalah rumah kepada organisasi utama antarabangsa, penduduk antarabangsa yang besar, dan mesra, mengalu-alukan, dan orang ramah. Ia adalah sebuah tempat menarik dan ketenangan; aspek yang menarik bagi ramai pelajar, membuat kursus di Vietnam pilihan utama untuk pelajar dan profesional mencari pembangunan pendidikan dan profesional.

Kursus di Vietnam direka untuk memenuhi keperluan kebanyakan pelajar dan perlu pelbagai topik. Antara kursus di Vietnam termasuk reka bentuk, fotografi, pengurusan, budaya, dan bahasa, untuk menamakan beberapa. Teknik pengajaran yang biasa termasuk bilik kuliah, perbincangan kumpulan, kes dunia nyata, kursus dan perbincangan. A Penggunaan yang semakin meningkat teknologi juga digunakan di seluruh banyak program.

Jika anda berminat untuk mengintegrasikan kebijaksanaan, pengembaraan, dan budaya dalam pengalaman pendidikan anda, kemudian mempertimbangkan mengambil kursus di Vietnam. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan yang ada untuk kursus di Vietnam dengan menatal melalui program-program di bawah!

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Vietnam
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
RMIT Vietnam
Bandar Ho Chi Minh, Vietnam +1 Lagi

Adakah anda ingin mendapatkan cita rasa belajar di Vietnam? Kemudian sertai kami selama satu atau dua semester dan anda tidak akan melihat kembali.

Adakah anda ingin mendapatkan cita rasa belajar di Vietnam? Kemudian sertai kami selama satu atau dua semester dan anda tidak akan melihat kembali. -
Kursus
Sepenuh Masa
2 semester
English
Kampus