Lanjutan tahun asas antarabangsa dalam bidang kejuruteraan dan fizikal sains *

University of Surrey International Study Centre

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Lanjutan tahun asas antarabangsa dalam bidang kejuruteraan dan fizikal sains *

University of Surrey International Study Centre

Yang Kejuruteraan dan Sains Fizikal Antarabangsa Tahun Asas membawa kepada pelbagai darjah dalam bidang kejuruteraan, sains dan matematik mata pelajaran yang berkaitan di Universiti Surrey. * Tertakluk kepada kelulusan

unit teras

Akademik Kemahiran Bahasa Inggeris

Akademik Bahasa Inggeris Kemahiran bertujuan untuk menyediakan anda dengan latihan menyeluruh dalam bahasa dan kemahiran akademik yang berkaitan yang akan membolehkan anda dengan terbaik mencapai potensi akademik di Universiti. Kemahiran ini termasuk proses penulisan akademik, strategi membaca yang berkesan dan meluas, penyertaan berkesan dalam seminar dan penyampaian persembahan dan mendengar dan merekodkan maklumat secara efektif dari kuliah. Anda juga akan membangunkan ketepatan dan pelbagai bahasa lisan dan tulisan diperlukan untuk menggunakan bahasa dengan berkesan dan dengan sewajarnya, dengan kejelasan dan keyakinan dalam konteks akademik.

unit untuk perkara yang tertentu

Matematik Gunaan 1 & 2

Dalam unit ini anda akan mengkaji hubungan antara situasi kehidupan sebenar dan model matematik. Anda akan belajar tentang geseran, tenaga dan kuasa, semasa bekerja untuk memperdalam pemahaman anda tentang peranan matematik di dunia.

Matematik tulen 1 & 2

Dalam unit ini anda akan membangunkan pengetahuan anda algebra dan kalkulus sambil belajar tentang fungsi, terbitan dan kamiran, lakaran graf dan menggunakan fakta-fakta matematik untuk masalah dunia sebenar.

Unit elektif

Untuk melengkapkan program Tahun Asas Antarabangsa Diperluas anda, anda juga akan mengkaji salah satu unit elektif berikut:

Kimia 1 & 2

Unit-unit ini memperkenalkan anda kepada formula, persamaan dan tahi lalat, struktur atom, pengenalan kepada sistem redoks, termodinamik dan ikatan. Anda juga akan merangkumi keseimbangan, keseimbangan berasaskan asid, kinetik dan kimia organik.

Fizik 1 & 2

Dalam unit ini anda akan belajar asas-asas fizik dengan melihat bunyi, gelombang elektromagnet dan struktur atom. Anda juga akan meliputi arus elektrik dan medan magnet.

LALUAN PROGRESSION

Anda perlu mengambil ujian IELTS pada akhir Lanjutan Antarabangsa Tahun Asas dan mencapai skor yang diperlukan. Jika anda sedang maju ke tahap anda pada bulan September 2017, gred di bawah adalah untuk garis panduan sahaja dan tertakluk kepada perubahan.

Umur kemasukan

Anda mesti berumur 18 ke atas perkembangan untuk ijazah sarjana muda di Universiti

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
United Kingdom - Guildford, England
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
United Kingdom - Guildford, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat