Latihan profesional

Collegium Civitas

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Latihan profesional

Collegium Civitas

Gambaran Keseluruhan

Latihan adalah cara terbaik untuk menimba pengalaman amali di kawasan pengajian anda. Selama hampir dua dekad Collegium Civitas telah membina rangkaian penempatan latihan yang terdiri daripada beberapa dozen organisasi terkemuka di Warsaw. Di antara mereka ada negara dan antarabangsa, bukan kerajaan dan negeri, dan juga, media, perniagaan dan institusi budaya.

Program latihan amali merupakan salah satu daripada institusi-institusi ini akan memberikan anda peluang terbaik untuk mengembangkan dan mempelbagaikan pengalaman kerja anda, yang anda kemudian boleh termasuk dalam portfolio profesional anda dan resume. Hasilnya, anda akan meningkatkan peluang anda yang berdaya saing untuk memenuhi permintaan yang tinggi pasaran buruh. Latihan diselia oleh penyelaras Penyelaras magang di Collegium Civitas. Kredit akademik pilihan boleh diberikan berdasarkan penyiapan memuaskan kerja dan jangkaan akademik, termasuk jurnal berkala dan kertas terakhir.

Satu jam kredit diberikan untuk setiap 25 jam kerja. Hubungi kami untuk maklumat lebih lanjut mengenai penempatan internship. Perhatian bahawa opsyen internship disediakan untuk pelajar yang mengambil sekurang-kurangnya satu kursus bukan bahasa lain di sekolah musim panas.

3-6 kredit ECTS

Tempoh dan tarikh berbeza-

Kelayakan masuk

Sekolah tinggi / pendidikan menengah (atau lebih tinggi)

Tiada prasyarat untuk kursus ini, walaupun kursus dan pengalaman boleh menjejaskan penempatan. Bahasa Poland tidak diperlukan.

Dokumen-dokumen kelayakan penyertaan diterima dalam bahasa berikut: Bahasa Inggeris.

Selalunya anda boleh mendapatkan transkrip yang sesuai dari sekolah anda. Jika ini tidak berlaku, anda perlu terjemahan rasmi bersama-sama dengan salinan yang disahkan daripada yang asal.

Keperluan bahasa

Bahasa Inggeris

Keperluan Lain

Sekurang-kurangnya 1 rujukan (s) perlu disediakan.

Surat motivasi perlu ditambah kepada permohonan anda.

Yuran kelas tambahan

$ 1,150.00 setiap program amali mesti digabungkan dengan sekurang-kurangnya satu kursus sekolah musim panas yang lain (selain daripada bahasa Inggeris).

Kos program termasuk penempatan, orientasi, dan sokongan yang berkaitan dengan latihan dan kesihatan dan kemalangan insurans. Bantuan disediakan dengan penginapan tetapi ia tidak termasuk dalam kos latihan itu kerana ia mungkin berbeza.

  • Yuran permohonan $ 50,00 satu kali
  • Mendepositkan $ 250,00 satu kali
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
1,150 USD
Yuran permohonan $ 50; Deposit $ 250
Locations
Poland - Warsaw, Masovian Voivodeship
Tarikh mula : Julai 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2019
Poland - Warsaw, Masovian Voivodeship
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat