latihan untuk pembangunan

Umum

8 lokasi tersedia

Penerangan Program

Program ini direka khas untuk penghantaran ke organisasi. Pusat juga menawarkan versi-pendaftaran terbuka Kejurulatihan untuk Pembangunan.

Latihan Pembangunan adalah sebuah program berasaskan bilik darjah yang direka khas untuk penghantaran kepada pertubuhan-pertubuhan, dan boleh ditawarkan kepada semua peringkat dari pengurus barisan pertama untuk eksekutif kanan. Program ini berkesan membina kemahiran kejurulatihan untuk organisasi pemimpin 's, meningkatkan inisiatif yang bertujuan untuk menguruskan perubahan, dan menggalakkan suasana pembelajaran organisasi. Program ini boleh mengajar kemahiran bimbingan kepada khalayak umum, atau boleh disasarkan kepada jurulatih dalaman organisasi 's dalam sumber-sumber manusia dan kawasan pembangunan organisasi. Satu matlamat penting program ini adalah untuk organisasi untuk menjadi lebih berdikari dalam membangunkan pemimpinnya dalaman.

Format

  • Gabungan pengajaran bilik darjah, interaksi kumpulan kecil, satu-sama-satu maklum balas, renungan dan perbincangan untuk mengajar elemen-elemen penting kejurulatihan.
  • Tindakan pembelajaran melalui sesi rakaman video amalan, pemerhatian diri, maklum balas rakan sebaya dan satu-sama-satu maklum balas kakitangan.
  • Presents sebuah organisasi dengan rangka kerja latihan praktikal yang boleh diguna pakai, dan mudah untuk digunakan.
  • Penekanan kepada membina hubungan kejurulatihan, terus membangunkan satu kemahiran kejurulatihan 's selepas program ini, dan membuat pautan segera untuk permohonan on-the-job.

Paling sesuai untuk:

  • Individu yang mendapat manfaat daripada interaksi kumpulan dan berminat untuk lebih memahami diri mereka sebagai jurulatih dan meningkatkan keberkesanan mereka dalam membangunkan orang lain.
  • Peserta mungkin termasuk pemimpin-pemimpin yang ingin meningkatkan kemahiran bimbingan mereka, dan / atau jurulatih dalaman (seperti sumber manusia dan pakar pembangunan organisasi) berminat untuk memaksimumkan kesan organisasi mereka.


Negara

Program ini adalah tiga hari panjang dan termasuk satu jam kejurulatihan telefon.

Penonton sasaran

Individu yang bertanggungjawab untuk mengurus, membangun, latihan atau lain-lain yang terkemuka.

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Center for Creative Leadership (CCL) menawarkan apa yang tidak ada orang lain: tumpuan eksklusif kepada pendidikan dan penyelidikan kepimpinan dan kepakaran yang tiada tandingan dalam menyelesaikan ca ... Baca lebih lanjut

Center for Creative Leadership (CCL) menawarkan apa yang tidak ada orang lain: tumpuan eksklusif kepada pendidikan dan penyelidikan kepimpinan dan kepakaran yang tiada tandingan dalam menyelesaikan cabaran kepimpinan individu dan organisasi di mana-mana. Kami melengkapkan pelanggan di seluruh dunia dengan kemahiran dan wawasan untuk mencapai lebih daripada yang mereka anggap mungkin melalui kepimpinan kreatif. Apa yang kepimpinan kreatif? Ia adalah keupayaan untuk berfikir dan bertindak di luar sempadan yang mengehadkan keberkesanan kami. Setiap pemimpin dan organisasi menghadapi halangan yang sukar dihadapi - dari eksekutif korporat yang menghadapi pasaran global yang rumit kepada pendidik yang cuba meningkatkan pencapaian pelajar kepada kumpulan bukan keuntungan dan agensi kerajaan yang menangani isu sosial kritikal dengan anggaran yang ketat CCL percaya bahawa penyelesaian kepada cabaran ini wujud - dan selama hampir 40 tahun kami telah membantu pelanggan membuka kunci mereka melalui kepimpinan kreatif. Kami percaya pemimpin dibuat, tidak dilahirkan, dan mereka boleh menyesuaikan diri dan berubah. Kami percaya bahawa kemahiran interpersonal yang kuat, berasaskan refleksi diri dan kesedaran diri, adalah kunci kepada kepimpinan yang berkesan. Baca Ringkas
Greensboro , Davos , Colorado Springs , Brussels , Saint Petersburg , College Park , Gunung Eliza , San Diego + 7 Lagi Kurang