latihan untuk profesional sumber manusia

Umum

8 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sebagai sumber manusia profesional, anda yang bertanggungjawab lebih daripada yang anda tahu.

Landskap perniagaan yang kompetitif hari 's bermakna bahawa peranan anda telah berkembang. Para profesional sumber manusia terbaik dan paling berjaya belajar awal bagaimana untuk mendapatkan dan menggunakan pengaruh untuk menjadi lebih daripada rakan kongsi strategik, untuk menentukan di mana organisasi diketuai dan menggunakan fungsi sumber manusia untuk membimbing jalan.

Yang terbaik belajar bagaimana untuk melatih orang lain, untuk membantu mereka memanfaatkan motivasi mereka sendiri dan datang dengan idea-idea dan penyelesaian sendiri, dan bukan diberitahu apa yang perlu dilakukan dan bagaimana untuk melakukannya - berulang-ulang kali.

Latihan untuk Profesional Sumber Manusia boleh membantu anda sampai ke sana.

Program ini membantu anda mengukuhkan kemahiran kepimpinan anda sendiri dan belajar bagaimana untuk membina hubungan kejurulatihan untuk membangunkan kemahiran orang lain.

Menggunakan rangka kerja Pusat 's taksiran, cabaran dan sokongan, anda akan bekerja secara intensif dengan jurulatih, satu-sama-satu dan dalam kumpulan kecil. Pelbagai sesi latihan rakaman video membolehkan anda untuk memeriksa lebih rapat gaya latihan anda dan kebolehan, belajar kemahiran baru dan berkesan membina iklim untuk latihan dalam organisasi anda.

Dibangunkan melalui kerjasama antara CCL dan Persatuan bagi Pengurusan Sumber Manusia (SHRM)

Hasil

  • Belajar keperluan kejurulatihan dengan menggunakan CCL 's rangka kerja yang unik, bersama-sama dengan kemahiran kejurulatihan baru yang boleh digunakan dengan serta-merta, dalam program yang ' s khusus memberi tumpuan kepada profesional sumber manusia dalaman.
  • Mengambil bahagian dalam gabungan interaksi kumpulan kecil dan sesi latihan dirakam.Jurulatih bekerja rapat dengan kumpulan-kumpulan kecil sepanjang program ini, dan nisbah yang tinggi pengajar-to-peserta (1: 4) menyediakan persekitaran pembelajaran yang fokus dan maklum balas yang kaya semasa keseluruhan program.
  • Membina pelan pembangunan berorientasikan hasil menggunakan rakan sebaya proses bimbingan yang kuat yang diawasi oleh yang berpengalaman CCL fakulti.
  • Ketahui lebih lanjut mengenai diri anda dan orang lain. Anda akan memahami kepentingan menguruskan hubungan kejurulatihan, serta bagaimana pilihan peribadi anda menjejaskan kejurulatihan hasil. Dan anda akan meningkatkan pemahaman anda tentang orang lain 'personaliti dan gaya pembelajaran untuk membolehkan anda untuk lebih melatih mereka.
  • Kenal pasti jurulatih 's Kesan paling besar dan peluang dan keuntungan strategi untuk mewujudkan persekitaran yang latihan dalam organisasi anda yang boleh mengadaptasi sepenuhnya kepada gaya dan keadaan individu.
  • Membangunkan wawasan baru mengenai sempadan dan etika dalam hubungan kejurulatihan.
  • Mengambil bahagian dalam susulan sesi bedah Program yang dijalankan melalui telefon, untuk mengukuhkan dan melanjutkan pembelajaran di bilik darjah.
  • Rangkaian dengan profesional sumber manusia lain untuk mengukuhkan kemahiran kritikal dan meneroka cabaran yang dihadapi orang lain.
  • Menerima alat kit yang dibawa pulang untuk melaksanakan teknik-teknik latihan dalam organisasi anda.

Penonton sasaran


Pertengahan hingga eksekutif peringkat Profesional Sumber Manusia yang bertanggungjawab untuk melatih orang lain dan / atau mewujudkan persekitaran latihan dalam organisasi mereka.

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Center for Creative Leadership (CCL) menawarkan apa yang tidak ada orang lain: tumpuan eksklusif kepada pendidikan dan penyelidikan kepimpinan dan kepakaran yang tiada tandingan dalam menyelesaikan ca ... Baca lebih lanjut

Center for Creative Leadership (CCL) menawarkan apa yang tidak ada orang lain: tumpuan eksklusif kepada pendidikan dan penyelidikan kepimpinan dan kepakaran yang tiada tandingan dalam menyelesaikan cabaran kepimpinan individu dan organisasi di mana-mana. Kami melengkapkan pelanggan di seluruh dunia dengan kemahiran dan wawasan untuk mencapai lebih daripada yang mereka anggap mungkin melalui kepimpinan kreatif. Apa yang kepimpinan kreatif? Ia adalah keupayaan untuk berfikir dan bertindak di luar sempadan yang mengehadkan keberkesanan kami. Setiap pemimpin dan organisasi menghadapi halangan yang sukar dihadapi - dari eksekutif korporat yang menghadapi pasaran global yang rumit kepada pendidik yang cuba meningkatkan pencapaian pelajar kepada kumpulan bukan keuntungan dan agensi kerajaan yang menangani isu sosial kritikal dengan anggaran yang ketat CCL percaya bahawa penyelesaian kepada cabaran ini wujud - dan selama hampir 40 tahun kami telah membantu pelanggan membuka kunci mereka melalui kepimpinan kreatif. Kami percaya pemimpin dibuat, tidak dilahirkan, dan mereka boleh menyesuaikan diri dan berubah. Kami percaya bahawa kemahiran interpersonal yang kuat, berasaskan refleksi diri dan kesedaran diri, adalah kunci kepada kepimpinan yang berkesan. Baca Ringkas
Greensboro , Davos , Colorado Springs , Brussels , Saint Petersburg , College Park , Gunung Eliza , San Diego + 7 Lagi Kurang