Lesen Percubaan Persendirian

Umum

Penerangan Program

Apa itu Helikopter PPL

Dengan Lesen Percubaan Swasta, anda boleh terbang helikopter untuk tujuan peribadi dengan rakan dan keluarga. Bagi ramai juruterbang pelajar, PPL adalah permulaan ke arah kerjaya perintis komersial. Latihan ini terdiri daripada bahagian teori dan praktikal. Kami menyesuaikan latihan kami untuk memenuhi keperluan pelajar, keupayaan dan jadual - sepenuh masa jika dikehendaki. Lesen yang anda akan dikeluarkan adalah Lesen PPL (H) EASA, dengan lesen ini anda boleh terbang di mana-mana negara Eropah dan di banyak negara lain di seluruh dunia dengan sedikit usaha.

Latihan Teoritis

Kami menggunakan keadaan terbaru bahan pengajaran seni untuk semua kursus teoretikal kami. Pakej latihan merangkumi semua buku, carta dan peralatan navigasi untuk teori itu. Kami dengan teliti memilih buku dan manual terbaik di pasaran untuk kursus kami. Untuk PPL, anda mempunyai pilihan untuk mempunyai beberapa buku dalam bahasa anda sendiri. Semua syarahan dilakukan dalam Bahasa Inggeris atau Bahasa Scandinavia bergantung kepada keperluan individu.

Latihan Penerbangan Praktikal

Pelajaran penerbangan teori dan praktikal adalah lebih baik bermula pada masa yang sama. Bahagian pertama latihan penerbangan praktikal anda adalah pengendalian umum, di sini anda akan belajar bagaimana untuk terbang dan mengendalikan helikopter dengan selamat. Langkah berikut adalah gabungan latihan kecemasan, penerbangan navigasi dan pendaratan di lapangan terbang yang terhad: contohnya padang golf, rumah musim panas dan lain-lain. Sudah selepas 15-20 jam, anda akan dapat terbang helikopter sendiri untuk kali pertama. Ini dipanggil Penerbangan Solo. Akhir sekali, apabila anda telah menyelesaikan peperiksaan teori, selesaikan ujian penerbangan praktikal anda akan dikeluarkan dengan Lesen Percubaan Persendirian anda. Dari saat ini anda boleh menyewa helikopter dan terbang sendiri atau dengan teman / keluarga.

Keperluan Minimum

  • Berumur 17 tahun.
  • Kelas sijil perubatan 2

Harga dan Tempoh

Dari 236 000 / 6-8 bulan

Helikopter

Robinson 44

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

When we realized that the helicopter training has been in the backwater for a very long time we decided to develop and offer a better quality training as well as customer satisfaction. In our minds Qu ... Baca lebih lanjut

When we realized that the helicopter training has been in the backwater for a very long time we decided to develop and offer a better quality training as well as customer satisfaction. In our minds Quality will always come before Quantity. We at Northern Air Training strive to always be in the frontline of the future aviation training for helicopters. Baca Ringkas