London Pendaftaran Langsung - Sekolah Slade Seni Halus

IES Abroad

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

London Pendaftaran Langsung - Sekolah Slade Seni Halus

IES Abroad

Gambaran Keseluruhan

Ada sesuatu yang sangat menarik tentang London. Mungkin ia adalah dengan tempat seperti Big Ben atau Jambatan Tower yang sudah berasa biasa. Atau watak antarabangsa yang terbukti dalam setiap kejiranan, di mana orang yang mempunyai latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerja bersama-sama. Apa sahaja yang ia yang telah menarik anda ke London, tidak menoleh ke belakang sekarang di London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di Slade School of Fine Art, University College London.

IES Abroad London adalah khusus untuk meningkatkan kajian anda di luar negara pengalaman dengan perkhidmatan pelajar yang cemerlang dan peluang untuk sepenuhnya mengalami kehidupan di London. Kakitangan kami dalam bantuan London anda membuat sebahagian besar pengalaman anda di luar negara.

London akan menjadi kelas anda. Penglibatan dalam masyarakat tempatan atau kelab pelajar memperkaya pengalaman pembelajaran anda dan menyediakan peluang yang sangat baik untuk integrasi budaya.

Kami mahu anda berasa seperti di rumah di England, jadi kami melakukan semua yang kita boleh untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam kehidupan di London. pilihan perumahan kami menyediakan anda peluang untuk bertemu dan membuat kawan-kawan baru, manakala acara kebudayaan kami membiasakan anda dengan bandar London.

Fakta Cepat

 • Center: IES Abroad London
 • Bandar: London
 • Negara: England
 • Kredit Program: 16 setiap semester
 • Bahasa pengantar: Bahasa Inggeris
 • Bahasa Prasyarat: Tiada

Tarikh program

Selepas anda dimasukkan ke wad, merujuk kepada seksyen Tarikh Perjalanan Maklumat Predeparture dengan akaun MyIESabroad anda sebelum tempahan perjalanan.

Kejatuhan 2017

 • Ketibaan: Khamis September 14, 2017
 • Berlepas: Sabtu Disember 16, 2017

Spring 2018

 • Ketibaan: KHAMIS Disember 28, 2017
 • Berlepas: Sabtu Jun 9, 2018

AKADEMIK

misi IES Luar Negara adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. Sebab itu kita bekerjasama dengan Slade School of Fine Art, University College London.

Slade School of Fine Art, University College London

Ditubuhkan pada tahun 1871, Slade bangga kebimbangannya dengan seni kontemporari, amalan, serta teori-teori dan sejarah yang memaklumkan ia. Bersama-sama dengan kira-kira 260 pelajar yang mendaftar di Slade, anda mempunyai akses kepada beberapa sumber seni terbaik di dunia, dari tenaga pengajar yang terdiri daripada artis profesional dengan pameran kebangsaan dan antarabangsa tetap, untuk pelbagai yang luar biasa peluang untuk belajar mula-mula kerja-kerja tangan seni di galeri tempatan dan muzium. Slade adalah bersaiz kecil, memastikan persekitaran yang intim, menyokong, dan mencabar untuk artis.

Kursus

Program akademik di Slade adalah hasil kerja studio bebas daripada kursus tertentu. Anda bekerja secara satu-satu dengan tutor untuk mereka bentuk kursus pengajian dan menilai kemajuan. Anda dijangka untuk menjana dan mengekalkan program anda sendiri kerja, dan ditugaskan tutor peribadi. Arahan menggabungkan tutorial, studio, dan program-program seminar, dan menuntut bahawa anda terlibat secara aktif dalam semua forum. Anda akan dianugerahkan 16 kredit untuk jangka masa.

Program studio bebas di Slade menawarkan ruang studio individu untuk kerja pekat dan tutorial dalam Lukisan, Lukisan, Patung, atau Fine Art Media (termasuk Print, Filem dan Video, Fotografi dan Media Elektronik).

Disiplin termasuk:

 • Seni halus
 • ART CONTEMPORARY
 • Sejarah Seni Kontemporari
 • Teori Seni Kontemporari

Menasihati & Sokongan

Walaupun anda terus mendaftar di salah satu universiti rakan kongsi kami, kami akan berada di sisi anda apabila anda memerlukan kami.

Menasihati

Memilih dan terus mendaftar dalam kursus-kursus di luar negara boleh mengelirukan dan hangat. Ini adalah mengapa kami menawarkan anda predeparture menasihati yang khusus dengan keperluan anda. Matlamat kami adalah untuk memberikan sokongan dan bimbingan sepanjang permohonan anda dan proses pendaftaran.

Tetapi perkhidmatan menasihati kami tidak berhenti di situ. Sepanjang berada di London, kakitangan kami bersedia untuk membantu anda beralih ke rumah baru anda.

sokongan

Perkhidmatan sokongan kami menawarkan IES Abroad pelajar kemasukan terus direka khusus untuk membantu anda mencapai kajian anda di luar negara matlamat dengan berkesan dan lancar. Kita tahu belajar di luar negara adalah pengembaraan, dan, pada masa-masa, anda mungkin memerlukan bantuan atau hanya seseorang untuk bercakap dengan-itulah sebabnya kakitangan kami ada untuk anda.

On-Site Kakitangan

Sama ada anda mempunyai soalan mengenai keperluan akademik, perumahan, atau kesejahteraan dan keselamatan, IES kami berpangkalan di London kakitangan Luar Negara boleh didapati untuk menyokong anda. Kerana hubungan rapat kami dengan universiti-universiti di London, IES Luar Negara juga mampu untuk menawarkan akademik unik, sosial, dan peluang budaya. Kakitangan kami di London mengiringi anda sepanjang orientasi, dan juga di IES lawatan lapangan Luar Negara dan acara kebudayaan.

PERUMAHAN

Kami ingin memastikan bahawa cabaran terbesar anda adalah memutuskan tanda untuk melihat atau menemui kafe-bukan yang terbaik mencari tempat untuk hidup di mana anda berasa selesa. Kami melakukan yang terbaik untuk mencari perumahan yang menggambarkan bagaimana pelajar tempatan diami ini. Matlamat kami adalah bahawa apabila anda meninggalkan London, ia akan berasa seperti di rumah.

Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan pendaftaran langsung kami, kami menawarkan lokasi yang baik, perumahan selesa untuk semua pelajar kerana mendapatkan perumahan secara bebas boleh mencabar. IES Luar Negara adalah pilihan perumahan memenuhi standard keselamatan dan keselamatan kita.

Houses pelajar - Tinggal di salah satu rumah-rumah pelajar layan-diri University College London. Dapur disediakan di mana anda boleh menyediakan makanan anda sendiri, atau makanan boleh dibeli dari pelbagai tempat makan di kampus UCL utama. Penempatan dalam perumahan UCL adalah berdaya saing dan memohon awal adalah digalakkan. Semua bilik mempunyai akses Internet.

Kehidupan pelajar

Haluan

IES Orientation Luar Negara

Apabila tiba di London, anda mengambil bahagian dalam orientasi pengenalan dengan IES Abroad kakitangan London. Direka khusus untuk pelajar pendaftaran langsung, IES program orientasi Abroad memperkenalkan anda kepada program pendaftaran langsung anda, rakan-rakan pelajar anda, dan ke London.

Perkara penting lain mungkin termasuk bas pelancongan aktiviti kebudayaan lain London dan. Selain itu, anda akan belajar tentang kaedah pengajaran profesor British institusi hos anda.

University Orientation

Anda juga akan menghadiri orientasi Slade, di mana anda berkenalan dengan logistik kehidupan pelajar.

Kurikulum Aktiviti & Acara Kebudayaan

Mentakrifkan semula cara hidup anda dan belajar di London melalui acara budaya kita, seperti:

 • Sekitar kawasan Parlimen, istana diraja, dan taman-taman
 • Menghadiri acara sukan tempatan, seperti Liga Perdana Inggeris
 • Perlawanan kepada pasaran yang pelbagai di London
 • Akan persembahan bertaraf dunia di tempat-tempat hiburan banyak London

University Clubs & Peristiwa

Anda boleh menggunakan sambungan sekolah dengan University College London, yang memberikan mereka akses kepada UCL Student Union. Ini sumber yang berharga adalah cara yang baik untuk pelajar antarabangsa untuk terus mengintegrasikan ke dalam kehidupan pelajar tempatan. Penaja kesatuan lebih 140 kelab dan persatuan, dan setiap tahun, kira-kira 8,000 pelajar memilih untuk mengambil bahagian.

Syarat Kelayakan

 • 18 tahun
 • Dalam kedudukan yang baik di sekolah rumah anda
 • 3.3 GPA atau lebih baik pada skala 4.0. GPAs bawah 3.3 tidak akan dipertimbangkan.
 • Junior atau berdiri Senior apabila program bermula.

Pasport & Visa Keperluan

Pasport yang sah untuk sekurang-kurangnya enam bulan selepas tarikh tamat program ini, dengan sekurang-kurangnya dua muka surat kosong diperlukan.

A visa pelajar boleh diminta untuk memasukkan England. Setelah masuk, anda akan menerima lebih banyak maklumat mengenai proses permohonan dan sebarang fi yang berkaitan. Proses permohonan untuk warganegara bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut. Jika anda belajar dengan IES Luar Negara di England, anda mungkin layak untuk menggunakan program Akses Abroad IES. Akses adalah perkhidmatan pemprosesan visa kami di mana kita mengemukakan permohonan visa dan dokumen sokongan ke konsulat untuk anda.

Kos

Kejatuhan 2017

 • Yuran Pengajian: $ 18.390
 • Perumahan: $ 4855
 • Insurans: $ 230
 • Jumlah: $ 23.475

Tahun akademik

 • Yuran Pengajian: $ 33.085
 • Perumahan: $ 12.935
 • Insurans: $ 455
 • Jumlah: $ 46.475

Pertimbangkan harga ini sebagai satu titik permulaan. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi pengajian di luar negara pejabat untuk menentukan kos sebenar kepada anda berdasarkan faktor dalam bantuan kewangan, biasiswa, dasar sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain.

This school offers programs in:
 • English
IES Abroad

Tarikh Akhir Kemaskini July 1, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Dis. 2018
Duration
Tempoh
1 - 2 
Sepenuh masa
Price
Harga
23,475 USD
Locations
Hong Kong - Hong Kong
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
United Kingdom - London, England
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula: Dis. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 9, 2018
Dates
Sept. 2018
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Hong Kong - Hong Kong
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dis. 2018
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 9, 2018
Price
kos Program Fall 2017