London Terus Pendaftaran - Universiti London Kolej

IES Abroad

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

London Terus Pendaftaran - Universiti London Kolej

IES Abroad

london

Gambaran Keseluruhan

Ada sesuatu yang sangat menarik tentang London. Mungkin ia adalah dengan tempat seperti Big Ben atau Jambatan Tower yang sudah berasa biasa. Atau watak antarabangsa yang terbukti dalam setiap kejiranan, di mana orang yang mempunyai latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerja bersama-sama. Apa sahaja yang ia yang telah menarik anda ke London, tidak menoleh ke belakang sekarang di London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di Universiti Kolej London.

IES Abroad London adalah khusus untuk meningkatkan kajian anda di luar negara pengalaman dengan perkhidmatan pelajar yang cemerlang dan peluang untuk sepenuhnya mengalami kehidupan di London. Kakitangan kami di London akan membantu anda membuat sebahagian besar pengalaman anda di luar negara.

London akan menjadi kelas anda. Penglibatan dalam masyarakat tempatan atau kelab pelajar memperkaya pengalaman pembelajaran anda dan menyediakan peluang yang sangat baik untuk integrasi budaya.

Kami mahu anda berasa seperti di rumah di England, jadi kami melakukan semua yang kita boleh untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam kehidupan di London. pilihan perumahan kami menyediakan anda peluang untuk bertemu dan membuat kawan-kawan baru, manakala acara kebudayaan kami membiasakan anda dengan bandar London.

Fakta Cepat

 • Center: IES Abroad London
 • Bandar: London
 • Negara: England
 • Kredit Program: 16 setiap semester
 • Bahasa pengantar: Bahasa Inggeris
 • Bahasa Prasyarat: Tiada

Tarikh program

Selepas anda dimasukkan ke wad, merujuk kepada seksyen Tarikh Perjalanan Maklumat Predeparture dengan akaun MyIESabroad anda sebelum tempahan perjalanan.

Kejatuhan 2017

 • Ketibaan: Khamis September 14, 2017
 • Berlepas: Sabtu Disember 16, 2017

Spring 2018

 • Ketibaan: KHAMIS Disember 28, 2017
 • Berlepas: Sabtu Jun 9, 2018

AKADEMIK

misi IES Luar Negara adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. Itulah sebabnya kami bekerjasama dengan University College London.

University College London

Ditubuhkan pada tahun 1826, University College London (UCL) mendaftarkan lebih daripada 23,000 pelajar yang mewakili lebih daripada 140 negara. Salah satu bahagian kedudukan universiti-universiti di seluruh dunia, UCL merupakan universiti pertama di England untuk mengalu-alukan pelajar tanpa mengambil kira agama, bangsa, jantina, atau kelas. Lebih daripada 21 pemenang Hadiah Nobel adalah dari masyarakat UCL itu.

Kursus

Pelajar biasanya dikenakan kepada satu atau kadang-kadang dua jabatan akademik dan kemudian pilih kursus daripada ini dan / atau jabatan-jabatan lain. Anda mendaftar dalam empat kursus (16 kredit) bagi setiap semester.

Program ijazah UCL terdiri daripada siri ceramah, seminar, dan tutorial (dan kelas makmal jika mendaftar dalam mata pelajaran sains). kelas tutorial adalah lebih kecil daripada kursus kuliah dan, dalam beberapa jabatan, diajar secara satu-satu.

UCL menawarkan pelbagai disiplin, dengan kekuatan tertentu dalam:

 • arkeologi
 • Bahasa Inggeris
 • EKONOMI
 • geografi
 • SEJARAH
 • FALSAFAH

Untuk senarai lengkap kelas semasa, melihat senarai UCL ini mata pelajaran. UCL juga membuka Sastera dan Sains (BASc) modul mereka kepada pelajar yang menginap selama satu semester atau lebih.

Nota penting: Sesetengah jabatan, seperti Sains Pengurusan dan Inovasi, hanya terdapat untuk Tahun Akademik dan pelajar Spring semester. Juga, beberapa subjek mungkin memerlukan bayaran tambahan. Lihat tab Kos untuk maklumat lanjut.

Juga, beberapa subjek - seperti Antropologi, Arkeologi, Sains Komputer, Kejuruteraan, Seni Halus, Geografi, Psikologi, Sains Pengurusan (termasuk Kewangan, Pemasaran, dan mata pelajaran perniagaan yang lain), dan Sains - memerlukan kos tambahan. Maklumat lanjut mengenai yuran ini adalah dalam seksyen Kos di bahagian kiri. Pelajar yang tidak pasti sama ada mata pelajaran yang telah ditetapkan (s) pengajian akan dikenakan bayaran yang perlu menyemak panduan disiplin dalam talian (link di atas) dan hubungi penasihat predeparture mereka untuk berbincang jika mereka tidak pasti sama ada mereka akan dikenakan bayaran tambahan.

Menasihati & Sokongan

Walaupun anda terus mendaftar di salah satu universiti rakan kongsi kami, kami akan berada di sisi anda apabila anda memerlukan kami.

Menasihati

Memilih dan terus mendaftar dalam kursus-kursus di luar negara boleh mengelirukan dan hangat. Ini adalah mengapa kami menawarkan anda predeparture menasihati yang khusus dengan keperluan anda. Matlamat kami adalah untuk memberikan sokongan dan bimbingan sepanjang permohonan anda dan proses pendaftaran.

Tetapi perkhidmatan menasihati kami tidak berhenti di situ. Sepanjang berada di London, kakitangan kami bersedia untuk membantu anda beralih ke rumah baru anda.

sokongan

Perkhidmatan sokongan kami menawarkan IES Abroad pelajar kemasukan terus direka khusus untuk membantu anda mencapai kajian anda di luar negara matlamat dengan berkesan dan lancar. Kita tahu belajar di luar negara adalah pengembaraan, dan, pada masa-masa, anda mungkin memerlukan bantuan atau hanya seseorang untuk bercakap dengan-itulah sebabnya kakitangan kami ada untuk anda.

On-Site Kakitangan

Sama ada anda mempunyai soalan mengenai keperluan akademik, perumahan, atau kesejahteraan dan keselamatan, IES kami berpangkalan di London kakitangan Luar Negara boleh didapati untuk menyokong anda. Kerana hubungan rapat kami dengan universiti-universiti di London, IES Luar Negara juga mampu untuk menawarkan akademik unik, sosial, dan peluang budaya. Kakitangan kami di London mengiringi anda sepanjang orientasi, dan juga di IES lawatan lapangan Luar Negara dan acara kebudayaan.

PERUMAHAN

Kami ingin memastikan bahawa cabaran terbesar anda adalah memutuskan tanda untuk melihat atau menemui kafe-bukan yang terbaik mencari tempat untuk hidup di mana anda berasa selesa. Kami melakukan yang terbaik untuk mencari perumahan yang menggambarkan bagaimana pelajar tempatan diami ini. Matlamat kami adalah bahawa apabila anda meninggalkan London, ia akan berasa seperti di rumah.

Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan pendaftaran langsung kami, kami menawarkan lokasi yang baik, perumahan selesa untuk semua pelajar kerana mendapatkan perumahan secara bebas boleh mencabar. IES Luar Negara adalah pilihan perumahan memenuhi standard keselamatan dan keselamatan kita.

Houses pelajar - UCL menawarkan penginapan layan-diri di rumah pelajar. Dapur disediakan di mana anda boleh menyediakan makanan anda, atau makanan boleh dibeli dari pelbagai tempat makan di kampus UCL utama. Semua bilik mempunyai portal komputer.

Kehidupan pelajar

Haluan

IES Orientation Luar Negara

Apabila tiba di London, anda mengambil bahagian dalam orientasi pengenalan dengan IES Abroad kakitangan London. Direka khusus untuk pelajar pendaftaran langsung, IES program orientasi Abroad memperkenalkan anda kepada program pendaftaran langsung anda, rakan-rakan pelajar anda, dan ke London.

Perkara penting lain mungkin termasuk bas pelancongan aktiviti kebudayaan lain London dan. Selain itu, anda akan belajar tentang kaedah pengajaran profesor British institusi hos anda.

University Orientation

Anda juga akan menghadiri orientasi SOAS ', di mana anda berkenalan dengan logistik kehidupan pelajar.

Kurikulum Aktiviti & Acara Kebudayaan

Mentakrifkan semula cara hidup anda dan belajar di London melalui acara budaya kita, seperti:

 • Sekitar kawasan Parlimen, istana diraja, dan taman-taman
 • Menghadiri acara sukan tempatan, seperti Liga Perdana Inggeris
 • Perlawanan kepada pasaran yang pelbagai di London
 • Akan persembahan bertaraf dunia di tempat-tempat hiburan banyak London

University Clubs & Peristiwa

UCL kesatuan pelajar adalah cara yang baik untuk pelajar antarabangsa untuk terus mengintegrasikan ke dalam kehidupan pelajar tempatan. Penaja kesatuan lebih 140 kelab dan persatuan, dan setiap tahun, kira-kira 8,000 pelajar memilih untuk mengambil bahagian.

Syarat Kelayakan

 • 18 tahun
 • Dalam kedudukan yang baik di sekolah rumah anda
 • 3,3-3,7 GPA atau lebih baik pada 4.0 skala (3.7 Ekonomi Dept, 3.3 Sejarah Dept, dan Psikologi Dept, 3.5 untuk Bahasa Inggeris Dept, 3.5 Pengurusan Dept.) Pemohon GPA mesti bertemu diterbitkan keperluan GPA bagi kawasan / jabatan pengajian untuk dianggap
 • Junior atau berdiri kanan apabila program bermula.

Pasport & Visa Keperluan

Pasport yang sah untuk sekurang-kurangnya enam bulan selepas tarikh tamat program ini, dengan sekurang-kurangnya dua muka surat kosong diperlukan.

A visa pelajar boleh diminta untuk memasukkan England. Setelah masuk, anda akan menerima lebih banyak maklumat mengenai proses permohonan dan sebarang fi yang berkaitan. Proses permohonan untuk warganegara bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut. Jika anda belajar dengan IES Luar Negara di England, anda mungkin layak untuk menggunakan program Akses Abroad IES. Akses adalah perkhidmatan pemprosesan visa kami di mana kita mengemukakan permohonan visa dan dokumen sokongan ke konsulat untuk anda.

Kos

Kejatuhan 2017

 • Yuran Pengajian: $ 15,500
 • Perumahan: $ 4,970
 • Insurans: $ 230
 • Jumlah: $ 20,700

Tahun akademik

 • Yuran Pengajian: $ 27.885
 • Perumahan: $ 12.935
 • Insurans: $ 455
 • Jumlah: $ 41.275

Pertimbangkan harga ini sebagai satu titik permulaan. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi pengajian di luar negara pejabat untuk menentukan kos sebenar kepada anda berdasarkan faktor dalam bantuan kewangan, biasiswa, dasar sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain.

This school offers programs in:
 • English
IES Abroad

Tarikh Akhir Kemaskini July 1, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Dis. 2018
Duration
Tempoh
1 - 2 
Sepenuh masa
Price
Harga
20,700 USD
Locations
Hong Kong - Hong Kong
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
United Kingdom - London, England
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula: Dis. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 9, 2018
Dates
Sept. 2018
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Hong Kong - Hong Kong
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dis. 2018
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 9, 2018
Price
kos Program Fall 2017