membangunkan bakat kepimpinan: strategi dan alat-alat

Umum

8 lokasi tersedia

Penerangan Program

Adakah anda telah dicabar - atau mencabar diri sendiri - untuk mewujudkan satu sistem yang membangunkan pemimpin untuk organisasi anda? Bolehkah anda mendapatkan pasukan kepimpinan kanan anda di atas kapal? Membangunkan Bakat Kepimpinan menunjukkan anda bagaimana untuk mewujudkan sistem pembangunan yang mengandungi pautan terus kepada matlamat organisasi anda. Banyak perniagaan dan agensi kerajaan telah mendapat manfaat daripada pengalaman kami dalam mencari cara-cara yang terbaik bahawa pemimpin boleh maju - dan kemudian meletakkan apa yang mereka 've belajar ke dalam amalan.

Organisasi anda boleh juga.

Hasil


Sebagai peserta, anda akan:

  • Mewujudkan pendekatan sistemik yang menghubungkan pembangunan kepimpinan dengan strategi perniagaan utama dan matlamat.
  • Belajar untuk melaksanakan faktor-faktor kejayaan dalam pembangunan eksekutif melalui model kita taksiran, cabaran dan sokongan.
  • Mengenal pasti kompetensi yang akan membantu organisasi dalam memenuhi keperluan perniagaannya.
  • Amalan penanda aras terbaik daripada organisasi CCL telah bekerja dengan atau dikaji.
  • Membangunkan pelan pemetaan diambil tindakan apa yang perlu dibangunkan, yang perlu dibangunkan, dan bagaimana pembangunan akan dilaksanakan dan dinilai.

Bahan-bahan bilik darjah akan diedarkan pada CD. Peserta yang ingin mengikuti bersama-sama sepanjang program tersebut boleh membawa komputer riba mereka dengan pemacu CD.

Penonton sasaran

Pemimpin-pemimpin dalam mana-mana organisasi didakwa pembelajaran organisasi atau pembangunan kepimpinan.

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

Center for Creative Leadership (CCL) menawarkan apa yang tidak ada orang lain: tumpuan eksklusif kepada pendidikan dan penyelidikan kepimpinan dan kepakaran yang tiada tandingan dalam menyelesaikan ca ... Baca lebih lanjut

Center for Creative Leadership (CCL) menawarkan apa yang tidak ada orang lain: tumpuan eksklusif kepada pendidikan dan penyelidikan kepimpinan dan kepakaran yang tiada tandingan dalam menyelesaikan cabaran kepimpinan individu dan organisasi di mana-mana. Kami melengkapkan pelanggan di seluruh dunia dengan kemahiran dan wawasan untuk mencapai lebih daripada yang mereka anggap mungkin melalui kepimpinan kreatif. Apa yang kepimpinan kreatif? Ia adalah keupayaan untuk berfikir dan bertindak di luar sempadan yang mengehadkan keberkesanan kami. Setiap pemimpin dan organisasi menghadapi halangan yang sukar dihadapi - dari eksekutif korporat yang menghadapi pasaran global yang rumit kepada pendidik yang cuba meningkatkan pencapaian pelajar kepada kumpulan bukan keuntungan dan agensi kerajaan yang menangani isu sosial kritikal dengan anggaran yang ketat CCL percaya bahawa penyelesaian kepada cabaran ini wujud - dan selama hampir 40 tahun kami telah membantu pelanggan membuka kunci mereka melalui kepimpinan kreatif. Kami percaya pemimpin dibuat, tidak dilahirkan, dan mereka boleh menyesuaikan diri dan berubah. Kami percaya bahawa kemahiran interpersonal yang kuat, berasaskan refleksi diri dan kesedaran diri, adalah kunci kepada kepimpinan yang berkesan. Baca Ringkas
Greensboro , Davos , Colorado Springs , Brussels , Saint Petersburg , College Park , Gunung Eliza , San Diego + 7 Lagi Kurang