Hari ini, sejumlah besar sisa wujud dalam operasi pejabat dan perkhidmatan. Kelewatan, kesesakan, kesilapan, lebihan, kerja-arounds dan kekaburan dipenuhi. Kerja nilai tambah tidak boleh menjadi setinggi 95 peratus.

Organisasi pembuatan mempunyai kejayaan besar dalam menggunakan teknik Lean dan memotong masa dan wang. Walau bagaimanapun, ada cabaran dan perbezaan dalam operasi pejabat berbanding suasana perkilangan yang ketara. Anda perlu pendekatan yang disesuaikan untuk meningkatkan pejabat / perkhidmatan operasi tetapi terdapat alat Lean yang anda boleh memohon.

Melalui simulasi, kes, dan dengan bekerja di proses anda sendiri, anda akan belajar dan mengamalkan alat Lean untuk meningkatkan kualiti dan perkhidmatan secara mendadak, manakala mengecutkan masa dan kos. Melihat aliran kerja, aliran maklumat dan kerja reka bentuk bukan dengan mata untuk menghapuskan orang-tetapi memaksimumkan usaha mereka. Anda akan tahu yang alat untuk digunakan menurut matlamat usaha dan masalah yang anda hadapi.

Anda akan meninggalkan dengan kemahiran yang diperlukan untuk meningkatkan secara dramatik proses pejabat anda dan menghapuskan masa dibazirkan dan wang. Bawa proses yang telah anda stumped ke kelas dan menangani isu itu dengan menggunakan alat-alat.

Belajar Cara:

  • Mengenal pasti lapan buangan dalam proses pejabat anda
  • Cari dan menghapuskan kesesakan
  • Mengadakan ruang kerja untuk kemudahan penggunaan dan kualiti
  • Mendedahkan punca kepada masalah kualiti dan sistematik menyelesaikannya
  • Reka bentuk aliran kerja untuk kecekapan maksimum (kelajuan) dan keberkesanan
  • Buat jadual untuk memantau dan masalah proses cepat betulPenonton sasaran


Pengurus dan pasukan penambahbaikan proses dari Undang-undang, Kewangan dan Perakaunan, IT, Pembelian, Perkhidmatan Pelanggan, Jualan dan Pemasaran

Versi tempahan yang tersedia untuk eksekutif C-Level


Lihat 31 lagi program yang ditawarkan oleh University of Tulsa College of Business Administration »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sambilan
Price
1,295 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date