Baca keterangan rasmi

Mengapa memilih InFlorence Academy?

1

Mempunyai peluang untuk belajar di sebuah bangunan yang dibina pada abad ke-16 ...

Pengalaman tinggal di bandar yang dikenali di seluruh dunia sebagai "Cradle daripada Renaissance". InFlorence Academy boleh didapati di bahagian tertua di Florence, di dataran yang indah Piazza S. Spirito dikelilingi oleh kedai makan biasa, kafe dan tradisional bengkel tukang ', di pusat bandar tetapi jauh dari kawasan pelancongan yang sesak.

Mempunyai peluang untuk belajar di sebuah bangunan dari abad ke-16, yang kaya dengan sejarah dan Florentine daya tarikan. sekolah kami terletak di Palazzo Guadagni dan mempunyai 11 bilik darjah, sebuah pusat pembelajaran multimedia, bilik persidangan, ruang berehat untuk pelajar dan teres matahari yang besar.

Kami percaya dalam menjaga kelas saiz kecil untuk mengekalkan standard pengajaran yang berkualiti tinggi daripada staf akademik yang berpengalaman.

guru-guru bahasa yang berkelayakan kami mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang pengajaran bahasa Itali. Mereka menggunakan pelbagai pendekatan inovatif untuk mereka bentuk kursus yang ideal untuk setiap kumpulan tertentu. Beberapa ahli tenaga pengajar kami juga pelatih guru.

Semua kakitangan kami mempunyai pengalaman yang luas dalam berurusan dengan pelajar dari seluruh dunia supaya sentiasa ada seseorang yang boleh membantu anda dengan apa-apa masalah, besar atau kecil!

Pusat Pengajian Bahasa Itali

1

Diiktiraf bagi US Kredit Akademik oleh University of Wisconsin-Milwaukee

  • Julat yang luas untuk kelas Itali di Florence.
  • Persekitaran pembelajaran yang terbaik untuk pengalaman pembelajaran yang berkualiti tertinggi.
  • guru-guru yang berkelayakan.

Pelajar yang sering menghadiri kursus bahasa Itali di Florence akan menerima, bersama-sama dengan sijil Eurocentres itu, kredit universiti yang diiktiraf oleh mana-mana Universiti di negeri-negeri Amerika. Guru UVW membuat pemeriksaan tetap sekolah Florence dan memastikan bahawa terdapat keserasian antara program kami dan keperluan pelajar.

2

ELEMENTARY Saya ITALIAN

Ini adalah pengenalan teliti bagi mereka yang mempunyai sedikit atau tiada pengalaman dalam Itali. Pelajar membina perbendaharaan kata penting dan mengasimilasikan tatabahasa dan ayat struktur asas. Kelas dijalankan di Itali: Pelajar mengamalkan mendengar, tatabahasa dan kefahaman latihan, latihan pengulangan dan perbualan mudah.

ELEMENTARY ITALIAN II

Kursus ini dirancang untuk pelajar yang telah mempunyai sekurang-kurangnya satu semester bahasa Itali. Ia memfokus kepada kajian tatabahasa dan perbualan, cuba untuk membolehkan pelajar merasa yakin dalam menyatakan diri mereka dalam bahasa Itali.

3

INTERMEDIATE ITALIAN Saya

Pelajar membangunkan keupayaan untuk berkomunikasi dengan betul dengan perbendaharaan kata expanded. amalan Perbualan meningkatkan mendengar dan tafsiran kemahiran untuk memahami dan sambutan yang lebih baik. Membaca dan latihan bertulis meningkatkan kemahiran dalam memahami prosa dan menulis surat dan mesej yang ringkas. Kemasukan adalah berdasarkan kepada ujian dalam bahasa Itali.

INTERMEDIATE ITALIAN II

Pengetahuan yang baik daripada peraturan tatabahasa diperlukan. Kursus ini adalah berdasarkan kepada kajian semula struktur tatabahasa yang kompleks dan pada latihan membaca, komposisi, fonetik, sintaksis dan gaya. Pelajar yang mengambil kursus ini akan mencapai tahap yang baik kecekapan dan dapat menghadapi situasi biasa di Itali. Kemasukan adalah berdasarkan kepada keputusan ujian penempatan.

5

ADVANCED ITALIAN

Pengetahuan yang baik peraturan tatabahasa Itali diperlukan untuk mengambil kursus ini, yang terdiri dalam kajian semula struktur tatabahasa utama dan dalam latihan membaca, komposisi, fonetik, sintaksis dan gaya. Pelajar yang mengambil kursus ini akan mampu untuk menghadapi situasi harian di Itali, untuk membaca teks yang sahih dan bercakap tentang unsur-unsur budaya (secara lisan dan esei bertulis). Kemasukan adalah berdasarkan kepada keputusan ujian penempatan.

Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan & Kebudayaan

1

Diiktiraf oleh Rocky Mountain Kolej Kesenian dan Reka Bentuk

  • InFlorence Academy menawarkan pelbagai kursus tradisional dan inovatif dalam bidang kemanusiaan.
  • Program-program ini disyorkan untuk pelajar yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Sejarah Itali, Sejarah Seni, Seni Bina, Sejarah Medieval, Dante & Divinia Commedia, Pawagam Itali, Makanan & Culture.

Kemanusiaan & Culture Kursus

2

Roots Kapitalisme di Itali (abad ke-12 ke-16)

Kursus ini mengkaji awal pertumbuhan ekonomi ketika akhir zaman pertengahan di negara-negara kota di Itali sebagai hasil perniagaan dan imigresen, serta pengaruh budaya dari Empayar Byzantine dan dunia Islam. Kursus ini akan memberi tumpuan kepada kebangkitan saudagar dan bank-bank, seperti keluarga Medici dan pada kedudukan yang penting dipegang oleh Florence dalam perdagangan luar negara, perkapalan dan pengkhususan dalam bulu, sutera dan pengeluaran kulit.

3

Sejarah Renaissance Architecture

revolusi itu berlaku dalam seni kiasan dan seni bina dari 14 hingga abad ke-16 merupakan titik perubahan dalam budaya visual Barat dan tamadun keseluruhan. Sebagai konkrit sebahagian besar seni kiasan, seni bina merupakan hasil yang paling ketara seperti revolusi dan pengalaman langsung aspek membina dan ruang adalah penting untuk memahami sepenuhnya budaya kita dan diri kita sendiri. Kursus ini akan berurusan dengan tuan utama seni bina Renaissance seperti Brunelleschi, Leon Battista Alberti, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raffaello dan Palladio.

4

Sejarah Florentine Seni dan Seni Bina

Kursus ini adalah perjalanan melalui abad yang berbeza dan meliputi era Rom, Romanesque dan Gothic Zaman Pertengahan, Renaissance, dan beberapa contoh Baroque. Ia menawarkan peluang untuk melawat dan membandingkan pelbagai bangunan tempoh dan gaya yang berbeza.

Lukisan Senibina

Kursus ini memperkenalkan pelajar kepada amalan lukisan kebebasan dan seterusnya pemakaiannya bagi proses reka bentuk seni bina. Kursus ini akan memperkenalkan lukisan sebagai satu cara pemikiran, sebagai persepsi visual, sebagai satu cara untuk pemerhatian, penghakiman, bercerita dan perwakilan. Proses lukisan akan dianggap sebagai pengalaman, sebagai hubungan antara manusia dan dunia.

Teknologi dan Bahan Bangunan

Bahan dan pilihan teknologi mempunyai kuat kesan kedua-dua nilai simbolik dan ekspresif sebagai kepada prestasi tentu architecture.The membentangkan bagi setiap bahan: sifat, kaedah pemprosesan, kepentingan estetik dan prestasi berhubung dengan pilihan pembinaan diterima pakai sebagai garis panduan bagi reka bentuk yang betul.

5

Meneroka Itali: Sebuah Kajian Kebudayaan Itali & Persatuan

Kursus ini adalah gambaran keseluruhan budaya Itali kontemporari dan masyarakat dengan rujukan sejarah. Ia bertujuan untuk membangunkan pemahaman yang lebih baik Itali dan budaya dengan memberi penekanan kepada sejarah dan budaya di Florence. Pemilihan bacaan dikumpul dari pelbagai sumber. Watak heterogen koleksi mencerminkan kepercayaan Pengajar bahawa belajar di luar negara-pelajar harus terbuka kepada pelbagai cara pembelajaran - dari membaca Dante, untuk menonton sebuah filem oleh Rossellini, untuk membeli-belah di pasaran makanan Itali sebagai sebahagian daripada kajian makanan Itali tradisional. Ini, digabungkan dengan lawatan tapak (lima puluh peratus daripada kursus yang diajar semasa lawatan lapangan), akan meluaskan dan menajamkan persepsi pelajar semasa masa yang digunakan bukan sahaja di Florence, tetapi di Itali dan Eropah.

6

Sejarah Seni: Itali Renaissance

Tempoh yang paling berkembang kota Florence pergi dari abad keempat belas awal untuk akhir abad keenam belas. Sebahagian besar tempoh ini dikenali sebagai Renaissance dan dihasilkan sebilangan besar artis yang hebat, yang bekerja dalam persekitaran yang khas yang menggalakkan pengeluaran seni dan seni bina untuk peningkatan agama, politik dan peribadi. Pelajaran akan memberi tumpuan kepada beberapa artis utama masa ini (Brunelleschi, Masaccio, Ghiberti, Donatello dan muda Michelangelo) dan juga kepada pengunjung seni, terutamanya keluarga Medici, yang dikuasai kejadian Florentine sehingga lewat Renaissance.

Dante dan Divina Commedia

Kursus ini merangkumi biografi ringkas Dante Alighieri, pengenalan kepada Divina Commedia - dengan perhatian khusus kepada Inferno - dan beberapa lawatan berpandu ke "tempat Dante Florence".

9

Makanan dan Kebudayaan

Kursus ini terpakai pendekatan antara disiplin kepada kajian makanan dan kemampanan - sejarah, sosiologi, kajian budaya, antropologi, perniagaan, politik, sains, pertanian, dan kemampanan - untuk mengetahui bagaimana individu, komuniti dan masyarakat berkaitan dengan makanan di dunia dan terutamanya di Itali. Kursus ini juga meliputi syarahan tetamu, lawatan tapak, lawatan lapangan, dan tangan-on pengalaman.

Sejarah Cinema Itali

Kursus ini mengkaji akar sejarah, sosial dan kebudayaan pawagam Itali; ia menjejaki pembangunan dari Neorealism ke masa kini. Kursus ini bermula dengan analisis umum tempoh selepas perang dan diakhiri dengan pengarah yang paling wakil abad ke-21.

8

Opera

Kursus ini memberi tumpuan perhatian pada kelahiran melodramma di Florence (collocating acara ini dalam dunia hiburan di mahkamah Medici) dan evolusi dan penyebaran sepanjang abad-abad berikutnya. Ia terdiri dalam mendengar dan menganalisis bahagian opera (arie) dan dalam membaca dan memahami beberapa Libretti.

Perniagaan dan Kepimpinan

1

Diiktiraf oleh Rocky Mountain Kolej Kesenian dan Reka Bentuk

  • InFlorence Academy menawarkan pelbagai kursus tradisional dan inovatif dalam bidang Perniagaan dan Kepimpinan.
  • Program-program ini disyorkan untuk pelajar yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Kepimpinan, Prinsip Kewangan, Pengurusan Projek, Bajet, Sumber PlanningType, metodologi Pembelajaran dan Teknologi baru

Program ini dirancang untuk pelajar yang mahu belajar tentang trend perniagaan semasa dan membangun untuk menyediakan untuk pengurusan yang berjaya dalam pasaran kreatif. Pelajar-pelajar kita akan membangunkan pemahaman yang kukuh penyelesaian masalah kreatif dan reka bentuk pemikiran, membolehkan anda untuk mendekati pasaran dengan perspektif yang unik dan yang sempurna.

PERNIAGAAN

2

Kepimpinan Organisasi:

Dalam kursus ini pelajar meneroka prinsip-prinsip asas model kepimpinan kontemporari dan styles.Topics termasuk kerajinan visi dan misi, pasukan terkemuka, yang membawa pada masa-masa krisis keadaan, kepimpinan dalam tanggungjawab, model motivasi / pampasan membuat keputusan bergelora luar persekitaran, delegasi dan, dan kepimpinan eksekutif dari perspektif strategik. Ceramah, persembahan, bacaan, dan perbincangan mengkaji apa yang terdiri daripada kepimpinan organisasi yang berkesan. Pada akhir kursus ini, pelajar akan dapat menunjukkan pemahaman dan aplikasi pembuatan dasar kepimpinan organisasi yang berkesan, dan dapat mengkaji, menganalisis, dan membuat cadangan bagi pelaksanaan membuat keputusan dalam contoh kes.

2

Prinsip Kewangan:

Dalam kursus ini pelajar urutan kewangan akan meneguhkan pengetahuan perakaunan kewangan dan membangunkan pemahaman konsep perakaunan pengurusan, dan hubungan mereka kepada usaha baru muncul di seluruh industri Seni dan Reka Bentuk. Topik termasuk aplikasi praktikal nisbah perakaunan pengurusan, analisis penyata kewangan asas, termasuk kunci kira-kira, penyata keuntungan dan kerugian, dan aliran tunai. Kuliah, persembahan, kajian kes, bacaan, dan perbincangan mengkaji apa yang terdiri daripada unsur-unsur penting dalam perakaunan pengurusan. Pada akhir kursus ini, pelajar akan dapat memahami dan menunjukkan asas-asas asas perakaunan pengurusan yang diperlukan untuk pengurusan perniagaan yang berjaya dalam industri Seni dan Reka Bentuk.

1

Pengurusan projek:

Dalam kursus ini, matlamatnya adalah kepada pelajar untuk mengembangkan pemahaman tentang pelbagai tugas pengurusan dan projek-projek yang diperlukan dalam industri kreatif. Topik termasuk inovasi pemahaman dan penjanaan idea, pengurusan inovasi dalam pasaran, model objektif kini digunakan dalam pendekatan kreatif, dan struktur organisasi. Pada akhir kursus ini, pelajar akan dapat menunjukkan kemahiran pemikiran kritikal dalam mengkaji dan menganalisis model pengurusan yang sewajarnya dalam arena kreatif.

3

Media Digital dan Pemasaran Online:

Kursus ini memberi tumpuan khusus mengenai kegunaan operasi dan strategik pelbagai media digital dan sistem pemasaran online dan amalan. Topik termasuk mekanik fungsi media dalam talian, perancangan, pemasaran sasaran, pengoptimuman enjin carian, dan keperluan untuk membina kempen pemasaran media. Setelah tamat kursus ini, pelajar akan dapat membina media digital yang berkesan dan pelan pemasaran dalam talian dan kempen.

4

Kemahiran Perundingan Bajet dan Perancangan Sumber:

Kursus ini mengkaji prinsip-prinsip kemahiran rundingan, dan pelbagai pedagogi dan sekolah pemikiran tentang perkara yang membentuk kemahiran perundingan yang berkesan. Topik termasuk prenegotiation penilaian-penilaian, kedudukan strategik semua pertimbangan tawar yang berpotensi, matriks keseimbangan untuk hasil yang disasarkan dan pertimbangan, serta isyarat simetri dan tidak simetri semasa proses rundingan. Penekanan diberikan kepada permohonan praktikal proses dan komponen "Pendekatan-Dialog-Penyelesaian" dalam contoh-contoh kes bagi kontrak kakitangan, tawaran produk perkhidmatan, perkongsian IP, tawaran perkongsian, dan pampasan. Ceramah, persembahan, bacaan kajian kes, perbincangan dan perbandingan mengkaji apa yang terdiri daripada strategi perundingan yang berkesan. Pada akhir kursus ini, pelajar dapat menunjukkan penilaian berkesan pra-rundingan penilaian, kemahiran membuat keputusan yang berkesan apabila berhadapan dengan matriks keseimbangan, dan keupayaan untuk membaca dan mentafsir isyarat simetri dan tidak simetri atribut semasa proses rundingan.

KEPIMPINAN

6

Kepimpinan dan Motivasi:

Kursus ini mengkaji dan membandingkan motivasi intrinsik dan ekstrinsik untuk menyokong dan meningkatkan pembelajaran. Aktiviti-aktiviti termasuk penggunaan rangka kerja motivasi dan rancangan untuk kaedah pengajaran dan media untuk pendidikan bilik darjah, persekitaran e-pembelajaran dan / atau latihan. Pelajar juga akan diperkenalkan kepada konsep dan kaedah penilaian dan kritikan sebagai sebahagian daripada motivasi sahih untuk belajar.

Membangunkan Multimedia Pembelajaran Persekitaran:

Kursus ini memberi peluang kepada pelajar untuk membuat media pengajaran didaktik menggunakan penyelidikan terkini dalam bidang pendidikan dan reka bentuk. Topik termasuk perisian persembahan, video, permainan, dan teknologi web dengan memberi tumpuan kepada bagaimana untuk membangunkan dan menggunakan media dalam pelbagai persekitaran pembelajaran. Setelah tamat kursus ini, pelajar akan mempunyai beberapa keping media lengkap untuk digunakan dalam pendidikan.

7

Kepimpinan Inovasi:

Kursus ini memperkenalkan pelajar kepada strategi kepimpinan profesional dengan memberi tumpuan kepada gaya kepimpinan, dinamik pasukan, strategi motivasi dan pengurusan perubahan. Teori disiasat untuk membantu pelajar membina kerjasama yang kukuh dan komunikasi yang berkesan. Penekanan adalah kepada memahami perspektif baru dalam kepimpinan dan perniagaan berdasarkan kesedaran diri, kepelbagaian, dan penglibatan dan motivasi teori untuk memudahkan perubahan dalam amalan dan dalam proses pemikiran. Setelah tamat kursus ini, pelajar akan memahami kepimpinan sebagai komponen budaya organisasi kerana ia merupakan gaya kepimpinan peribadi mereka sendiri.

8

Pembangunan Kepimpinan:

Kursus ini menyediakan pelajar dengan pengalaman kehidupan sebenar melalui praktikum dalam pemerhatian dan mentor. Penekanan diberikan kepada membayangi bebas daripada pemimpin dalam bidang profesional mereka di mana mereka boleh memungut lebih memahami gaya kepimpinan, dan pendekatan untuk menyelesaikan masalah dan penyelesaian konflik sebagai agen perubahan. Pelajar akan menggunakan pengalaman mereka untuk memikirkan peluang untuk perubahan institusi dan budaya yang mempengaruhi matlamat masa depan mereka profesional. Setelah tamat kursus ini, pelajar akan telah mendapat pengalaman peribadi dan kefahaman tentang peranan mereka sebagai pemimpin membawa bersama mereka kemahiran baru untuk memberi impak kepada perubahan.

Sekolah Seni Visual

1

Diiktiraf oleh Rocky Mountain Kolej Kesenian dan Reka Bentuk

  • InFlorence Academy menawarkan pelbagai kursus tradisional dan inovatif dalam bidang Seni Visual.
  • Program-program ini disyorkan untuk pelajar yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai fesyen, Design, Painting & Lukisan, Animasi 3D, Fotografi, Filem / videomaking, Pemangku untuk Cinema, Operatic Arts.

Seni Visual Kursus

2

Teknik lukisan purba

Kursus ini bertujuan untuk memperkenalkan pelajar kepada teknik lukisan yang dijalankan antara 1300 dan 1500 melalui kajian kerja-kerja utama tempoh dari Giotto untuk Leonardo dan Michelangelo. Melalui menyalin lukisan terkenal, pelajar akan dapat belajar teknik-teknik asas yang digunakan; seperti tempera telur, daun emas, lukisan minyak.

3

Kontemporari Teknik Lukisan

Kursus ini direka bentuk untuk memperkenalkan pelajar kepada penggunaan bahasa yang baru, melalui kajian bahan (plastik, pelbagai kanvas, kayu, logam) dan teknik lukisan, yang terdiri daripada warna-warna tradisional lama untuk penggunaan teknik campuran (seperti warna digunakan dengan span, spatulas dan penggelek). Gabungan teknik sokongan dan lukisan baru ini akan membantu pelajar untuk membangunkan bahasa baru dan gaya lukisan peribadi.

Lukisan

Kursus ini bertujuan untuk membangunkan kemahiran lukisan asas, mengenali bentuk, ruang, dan cahaya. Pelajar akan diperkenalkan kepada penggunaan pelbagai bahan seperti: arang, sanguigna dan pensil. Pelajar akan bekerja dari pemerhatian langsung dan dengan menggunakan pelbagai bahan ini, mereka akan belajar untuk mentafsirkan bentuk masih hidup dan angka lukisan dengan model sebenar.

4

Reka bentuk dalaman

Kursus ini bertujuan untuk pelajar yang berminat dalam reka bentuk dalaman dan yang mahu memahami aspek teknikal dan binaan yang ruang dalaman, metodologi menghuraikan konsep projek dan perwakilan yang sesuai. Pendekatan ini bukan sahaja teknikal, tetapi kreatif, artistik dan intuitif. Asas-asas kursus ini bertujuan untuk menyediakan pengetahuan tentang pelbagai gaya dalaman, kajian penyelesaian dalam perabot, bahan-bahan yang digunakan dan pelbagai kemungkinan dalam kain; corak, warna dan warna.

5

Rekaan Fesyen

Fashion Design tentu bertujuan untuk memperkenalkan pelajar untuk fesyen melalui pelbagai laluan, membantu mereka bukan sahaja untuk meningkatkan kemahiran praktikal mereka untuk Fesyen Design dan ilustrasi, tetapi juga untuk memperoleh sensitiviti yang lebih khusus dan pelbagai rupa terhadap apa-apa yang melibatkan fesyen, seperti, trend baru , aspek pakaian teknikal / gaya, pengaruh sejarah pada pakaian dan pendekatan teori untuk membangunkan dan mencipta koleksi fesyen.

6

Pemasaran Fesyen

Dalam masyarakat moden hari ini fesyen adalah salah satu cara terbaik untuk komunikasi untuk menyatakan identiti individu atau kolektif. Ia juga merupakan ungkapan lengkap masyarakat dan tingkah laku manusia. Melalui fesyen, kita dapat memahami trend masyarakat. Kursus ini adalah gambaran keseluruhan mengenai trend terkini dalam ekonomi dan masyarakat secara umum, digunakan khusus untuk dunia fesyen.

7

Commercial Photography

Kursus ini memperkenalkan pelajar kepada penggunaan kamera digital dan fotografi digital. Pelajar akan menggunakan komputer dan aplikasi untuk mengedit dan menyesuaikan foto. Kursus ini direka untuk memberikan pelajar pengetahuan yang menyeluruh mengenai teknik fotografi asas seperti kedalaman medan, gerakan dan sudut lapangan. Mereka akan berurusan dengan topik-topik seperti landskap, potret, seni bina, dan fotografi pada waktu malam. Kursus ini juga menyediakan kajian yang luas kepada komposisi dan rangka.

8

Filem dan videomaking

The Film Membuat kursus adalah berdasarkan kepada pendekatan praktikal yang mudah. Sinematografi, Screenwriting, Mengarahkan, Bunyi dan Penyuntingan adalah topik utama pelajar akan menganalisis semasa penginapan mereka. Kursus ini meneroka proses kreatif yang terlibat dalam menghasilkan skrip semasa dan boleh dipasarkan; ia meneroka bagaimana pengarah profesional mengambil skrip ke skrin dan bagaimana mereka mengarahkan tenaga pelakon dan krew; ia menerangkan bagaimana untuk menggunakan peralatan sinematografi dan bagaimana untuk memberi struktur, bentuk, irama, dan kadar untuk filem.

Animasi 3D

Dalam program Animasi 3D, di sisi lain, komputer mengambil peringkat pusat. Walaupun anda masih akan melukis watak-watak dan adegan anda, pen anda benar-benar akan menjadi stylus, dan kanvas anda, skrin resolusi tinggi.

9

seni permainan

Ijazah BFA dalam talian Dalam permainan Art ialah ijazah profesional untuk pelajar yang memerlukan akses jauh untuk keperluan pendidikan untuk kerjaya dalam industri permainan video.

Reka bentuk grafik

Ijazah BFA dalam talian di Design Grafik dirancang untuk pelajar yang memerlukan akses jauh untuk keperluan pendidikan untuk kerjaya dalam Communication Design dan media yang berkaitan.

5

ilustrasi

Objektif utama jabatan adalah untuk membangunkan kemahiran konsep, teknikal dan perniagaan yang perlu untuk memastikan kejayaan setiap pelajar. ahli fakulti yang berpengalaman ilustrator profesional mengajar pelajar prinsip-prinsip komunikasi visual melalui kursus studio menekankan persepsi visual, kesedaran estetik, penyelesaian masalah konsep dan penguasaan kemahiran dalam lukisan dan lukisan menggunakan media tradisional dan digital untuk mempromosikan ilustrasi imaginatif.

Program diajar dalam:
English
Itali

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh In Florence Academy »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date