Read the Official Description

Summer Siswazah Pengajian Perniagaan ini terbuka kepada mana-mana pelajar peringkat siswazah kini menghadiri universiti / kolej di negara masing-masing.

Program ini terdiri daripada empat minggu pengajian perniagaan peringkat siswazah inovatif diajar oleh University of Victoria fakulti yang memenangi anugerah.

Program ini memberi tumpuan kepada: - strategi global - pengurusan silang budaya - keusahawanan sosial Dihantar oleh tenaga pengajar sama yang mengajar pelajar MBA kita sendiri, program ini menawarkan gambaran yang menyeluruh mengenai bidang yang mendapat Gustavson Perniagaan perhatian dan anugerah antarabangsa. Strategi Global, Cross-Budaya pengurusan dan keusahawanan sosial adalah bidang utama pengkhususan bagi Gustavson. Kami telah menyesuaikan format kursus MBA tetap kami untuk membentangkan anda dengan, istilah inovatif yang ketat pengajian. Program ini adalah bersamaan dengan tiga kursus peringkat siswazah.

Pelajar: Pertanyaan mengenai biasiswa kami. fakulti antarabangsa: sila pertanyaan mengenai program insentif kami untuk anda! E-mel kami untuk maklumat lanjut: summerprog@uvic.ca Dikenali sebagai "City of Gardens" untuk taman-taman yang terkenal dan bakul bunga gantung, Victoria adalah bersih, selamat dan pelbagai kebudayaan. Victoria telah menamakan bandar terbaik di benua Amerika oleh pembaca Conde Nast Traveler Magazine. Victoria menjadi hidup pada musim panas dengan perjalanan pemuzik, pelawak dan tukang-tukang untuk suasana yang sibuk. Aktiviti rekreasi yang tidak terkira banyaknya, membeli-belah dan peluang bersiar-siar membuat Victoria lokasi yang ideal untuk kajian antarabangsa.

Program taught in:
English
This course is Campus based
Start Date
Jun 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
5,000 CAD
harga Group didapati.
By locations
By date
Start Date
Jun 2019
Application deadline

Jun 2019

Location
Application deadline
End Date