Baca keterangan rasmi

Anda suka bekerja dengan make-up dan membuat orang lain lebih menarik? Anda mahu bekerja pada pucuk foto, rancangan fesyen dan model gaya? Atau adakah anda ingin menjadi sebahagian daripada industri kecantikan?

Seorang artis solekan biasanya bekerja di bidang TV, Rancangan Fesyen atau Tembak Foto untuk majalah dan lain-lain. Mereka berada dalam hubungan rapat dengan pelakon, model, sauh dan pengeluar dan dapat bekerja dengan personaliti yang sangat berbeza. Anda akan memerlukan keyakinan serta cita-cita untuk berjaya sebagai artis solekan.

Adalah penting bahawa artis make-up mempunyai minat yang berterusan untuk mengikuti trend terkini dalam rupa yang berbeza serta menyedari gaya make-up sejarah untuk berada di atas permainan mereka. Waktu kerja boleh menjadi tidak teratur kerana ia bergantung kepada peristiwa atau pucuk yang mesti dihadiri. Keadaan adalah aspek yang paling penting. Artis make-up biasanya bekerja di bawah banyak tekanan, tidak semua orang dapat bekerja di bawah keadaan yang kadang-kadang tertekan. Aspek ini perlu dipertimbangkan.

Adalah sangat penting bahawa artis solekan harus belajar kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam industri dan mempunyai portfolio foto yang berfungsi untuk dipaparkan kepada pelanggan yang mungkin. Bersama-sama dengan pelajar-pelajar kami mengajar teknik yang paling moden dalam gaya make-up dan mengembangkan gaya individu yang membolehkan individu menonjol dari orang lain. Ini adalah syarat asas untuk berjaya sebagai artis solekan profesional.


Mengapa memilih Living Faces untuk kerjaya profesional anda?

  • kelas kecil dengan artis solek profesional yang termotivasi tinggi
  • anda boleh memilih antara kursus 3 bulan dalam Kecantikan Kecantikan atau program dua belas bulan - sejumlah besar masa untuk belajar dan mengembangkan gaya anda sendiri, buat portfolio anda
  • pemotretan bulanan untuk portfolio profesional anda
  • pelajar fotografi bekerja dengan pelajar solekan, kaedah ideal untuk memberikan lebih banyak foto dan imej yang mencukupi untuk laman utama anda
  • kami menyediakan anda dengan laman web dan kad perniagaan
  • akan ada sokongan satu-satu asas semasa program anda, sementara merancang kerjaya masa depan pelajar
  • anda diperkenalkan kepada gabungan pelbagai orang dari Eropah, jurugambar masa depan. Rangkaian disediakan dengan segera kursus bermula
  • Belajar di Berlin - bandar paling kreatif di Eropah

Setelah program selesai, maka apa?

Semasa anda menghasilkan portfolio, laman utama dan kad perniagaan anda sendiri semasa program, anda tidak perlu prihatin tentang tidak mempunyai bahan profesional untuk wawancara kerja pertama anda. Di samping itu, kami akan membincangkan dengan anda apa langkah pertama selepas program itu, jadi anda akan mempunyai rasa arah. Sebagai seorang siswazah dari sekolah kami, anda boleh bekerja sebagai artis make-up yang bekerja atau bekerja sendiri dalam fotografi fesyen atau industri kecantikan. Sudah tentu kami terus berhubung dengan semua alumni kami dan menjawab sebarang soalan yang mungkin mereka ada.

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Photoacademy & Living Faces Berlin »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Jun 2019
Sept. 2019
Duration
3 - 12 
Sepenuh masa
Price
3,500 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jun 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Jun 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date