Padang Oneyear Dalam Reka Bentuk Dalaman

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Padang Oneyear Dalam Reka Bentuk Dalaman

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

WHY?

Reka bentuk dalaman memainkan peranan yang penting di bandar-bandar, bertindak balas kepada transformasi fungsi berterusan ruang dengan pendekatan seni bina yang berbeza, mencadangkan penyelesaian berbalik dan ruang yang fleksibel.

UNTUK SIAPA?

Orang yang berminat dalam reka bentuk dalaman yang ingin memulakan kerjaya dalam bidang ini. Kursus ini tidak memerlukan pra-syarat, dan menerima kedua-dua profesional sebagai formasi lain.

BAGAIMANA?

Kursus ini membentangkan bidang utama aktiviti profesional: projek-projek komersial (reka bentuk runcit), tidak kekal (scenography, pameran dan acara) dan kediaman. Di dalam kelas, pelajar membangunkan projek-projek daripada taklimat sebenar.

Reka bentuk dalaman pergi jauh di luar hiasan. Ia boleh memainkan peranan penting di bandar-bandar kontemporari untuk bertindak balas kepada perubahan berfungsi berterusan alam bina, membangunkan penyelesaian ruang balik dan fleksibel.

The Interior Design kursus adalah profesional yang mempunyai keupayaan untuk memahami dan campur tangan dalam persekitaran dengan pelbagai domain sendiri dalaman, spesifikasi dan proses dan alatnya.

Membentangkan kepada pelajar kawasan utama kerja-kerja pereka bentuk dalaman: projek-projek komersial (reka bentuk runcit), projek-projek yang tidak kekal (reka bentuk set, pameran dan acara) dan projek-projek perumahan.

PENDAFTARAN DAN PENDAFTARAN

Untuk memulakan proses pendaftaran, klik butang SimKad, isikan semua maklumat yang diminta dan memuat naik CV anda. Kurikulum ini akan dikaji oleh pasukan kami dan kemudian kami akan menghubungi anda dengan arahan untuk menandakan temuduga (jika perlu), dan menjalankan pendaftaran.

PEMBAYARAN KE DALAM 48X

IED menawarkan kemungkinan pembayaran kursus-kursus untuk 48x. Melengkapkan "kenalan untuk maklumat lanjut."

  • The IED Rio berhak untuk menangguhkan kursus ini jika anda tidak mendapat kuorum.
This school offers programs in:
  • Portuguese (Brazil)


Tarikh Akhir Kemaskini August 18, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
270 
Sepenuh masa
Price
Harga
19,980 BRL
Locations
Brazil - São Paulo
Tarikh mula: Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Brazil - São Paulo
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat