Padang Oneyear Dalam Reka Bentuk Grafik

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Padang Oneyear Dalam Reka Bentuk Grafik

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

WHY?

Media baru telah meningkatkan permintaan untuk pereka grafik diperlukan untuk mewujudkan visual dalam apa bentuk visual, membuka kawasan julat operasi sektor seperti reka bentuk permainan dan reka bentuk maklumat.

UNTUK SIAPA?

Pelajar dan profesional dari pelbagai latar belakang yang ingin berhijrah ke kawasan atau yang ingin mendapatkan hasil teknik mereka dalam tipografi, ilustrasi dan grafik. Calon perlu mempunyai pengetahuan asas Photoshop dan Illustrator.

BAGAIMANA?

Amalan baki perjalanan pasaran dengan prinsip-prinsip asas teori reka bentuk. Ia dibahagikan kepada empat modul, sentiasa berakhir dengan penyampaian projek yang: alat, penerbitan, reka bentuk maklumat dan reka bentuk akhir.

Internet, permainan, iklan, penerbitan bercetak - semua media komunikasi visual bergantung kepada seorang pereka grafik untuk wujud.

Di samping itu, pasaran reka bentuk kontemporari telah berkembang menjadi seperti reka bentuk interaksi dan reka bentuk maklumat kawasan baru. Dalam konteks ini inovasi, profesional yang sentiasa perlu memikirkan semula peranan mereka dalam pasaran - jadi ia menjadi penting bahawa latihan mereka adalah terkini dan merangsang keupayaan mereka untuk renungan kreatif.

Design Graphic kursus adalah sesuai untuk pelajar dan profesional dengan latar belakang yang berbeza yang ingin berhijrah ke kawasan reka bentuk grafik. Juga memenuhi keperluan profesional yang mahu mengetahui lebih lanjut mengenai teknik dan kaedah tipografi, ilustrasi dan maklumat grafik atau meningkatkan amalan reka bentuk mereka. Calon perlu mempunyai pengetahuan asas Photoshop dan Illustrator.

PENDAFTARAN DAN PENDAFTARAN

Untuk memulakan proses pendaftaran, klik butang SimKad, isikan semua maklumat yang diminta dan memuat naik CV anda. Kurikulum ini akan dikaji oleh pasukan kami dan kemudian kami akan menghubungi anda dengan arahan untuk menandakan temuduga (jika perlu), dan menjalankan pendaftaran.

PEMBAYARAN KE DALAM 48X

IED menawarkan kemungkinan pembayaran kursus-kursus untuk 48x. Melengkapkan "kenalan untuk maklumat lanjut."

  • The IED Rio berhak untuk menangguhkan kursus ini jika anda tidak mendapat kuorum.
This school offers programs in:
  • Portuguese (Brazil)


Tarikh Akhir Kemaskini August 18, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
270 
Sepenuh masa
Price
Harga
19,980 BRL
Locations
Brazil - São Paulo
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Brazil - São Paulo
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat