Pelajaran Bahasa Inggeris: Kursus Bahasa Inggeris Umum

Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Pelajaran Bahasa Inggeris: Kursus Bahasa Inggeris Umum

Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Pelajaran Bahasa Inggeris: Kursus Bahasa Inggeris Umum

Kursus Bahasa Inggeris CES Toronto disusun supaya anda belajar dengan cepat tentang cara menggunakan tatabahasa yang betul secara bertulis dan ungkapan tepat dalam bahasa perbualan anda. Setiap kursus diajar di kelas, dan dengan saiz kelas kecil di kampus kami yang terletak berdekatan, 1 minit berjalan kaki dari stesen kereta api bawah tanah Wellesley.

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan kursus di bawah, anda mempunyai pilihan untuk meneruskan kursus Bahasa Inggeris CES Toronto yang menawarkan latihan bahasa Inggeris yang mendalam.

Mahu mencubanya? Kami menawarkan kelas sampel di mana anda boleh duduk di kelas dan melihat apakah pendekatan kami adalah pilihan yang tepat untuk anda membawa bahasa Inggeris anda ke peringkat seterusnya!

Tatabahasa aktif

Kursus ini menawarkan kurikulum komunikatif di mana pelajar mempelajari tatabahasa penting dalam pelajaran berstruktur dan kontekstual. Kursus ini juga memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran pembelajaran seperti membaca / mendengar inti, makna dan butiran, dan perbendaharaan kata pembelajaran mengikut konteks.

Bercakap Aktif

Menawarkan kurikulum berasaskan topik dengan tahap fokus kemahiran, pelajar diberi peluang untuk mempelajari Bahasa Inggeris secara lisan secara lisan melalui bantuan aktiviti dan bahan berasaskan konteks dan bermakna. Pelajar akan mempunyai keupayaan untuk belajar kemahiran bercakap praktikal seperti sedia menggunakan perbendaharaan kata baru, menggambarkan pendapat dan idea, dan merapatkan jurang komunikasi.

Penulisan Aktif

Kursus ini menyediakan asas-asas penulisan akademik (dari peringkat ayat ke tahap perenggan ke tahap esei). Kursus ini memberi tumpuan kepada amalan kemahiran, struktur esei dan ketepatan tatabahasa, dan penggunaan perbendaharaan kata akademik untuk membantu pelajar menyediakan esei peringkat universiti.

Bahasa Inggeris penting

Memfokuskan pada bahasa yang diperlukan untuk hidup dan perjalanan dalam persekitaran berbahasa Inggeris, kursus ini bertujuan untuk meningkatkan kecerdasan komunikatif pelajar-pelajar Tahap Awal ke peringkat Elementary melalui penerokaan bahasa-bahasa fungsional bahasa dengan bahan-bahan yang sahih dan amalan dunia yang berpandu.

Kajian di CES

Di CES, kami menyedari bahawa pembelajaran bahasa lain berjaya memerlukan lebih daripada sekadar buku teks dan kuliah. Kelas ESL untuk Orang Dewasa adalah matlamat utama menggunakan pendekatan komunikatif kepada pembelajaran bahasa. Kami memperkayakan kehidupan pelajar dengan bahasa dunia dan peluang budaya. Kami mendidik pelajar menggunakan kaedah moden yang meletakkan pelajar terlebih dahulu. Kami memberi inspirasi kepada para pelajar untuk merealisasikan matlamat mereka dan mengembangkan cakrawala mereka.

Belajar Bahasa Inggeris di Toronto

Peringkat sebagai salah satu bandar paling selamat di Amerika Utara, Toronto adalah sebuah kota di mana orang dapat merasa aman dan selesa. Ia secara konsisten mengundi salah satu tempat terbaik untuk hidup dan melawat. Ini sebahagian besarnya disebabkan cara orang-orang di Toronto merayakan dan merangkul kepelbagaian. Ia adalah sebuah bandar bertaraf dunia yang tersendiri yang meraikan cinta dan menghormati banyak budaya yang berkembang di sini.

Lokasi

Terletak di bandar terbesar dan paling berpengaruh di Kanada, Capital English Solutions merupakan destinasi utama bagi pelajar yang bersemangat untuk melibatkan diri dalam bahasa Inggeris dan budaya Kanada. Kelas-kelas ESL kami untuk orang dewasa terletak di tengah-tengah pusat bandar Toronto di Yonge Street dan Wellesley Street, anda akan mendapati diri anda dikelilingi oleh banyak kedai-kedai tempatan, kafe, bar, restoran dan kedai-kedai khusus. Stesen Subway Wellesley terletak hanya sekitar sudut, dan hanya perjalanan singkat untuk sampai ke pusat bandar bandar yang indah ini dan Lake Ontario.

Testimoni - Serdar, Turki

"Apabila saya sampai ke CES, saya berada di persimpangan jalan hidup saya. Tetapi dengan bantuan sekolah, saya bukan sahaja meningkatkan Bahasa Inggeris saya, tetapi saya juga mengembangkan kehidupan peribadi saya. Saya bertemu dengan banyak orang yang akan membantu dan saya bangga dengan pertumbuhan saya. "

This school offers programs in:
  • English
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Tarikh Akhir Kemaskini March 24, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Kanada - Toronto, Ontario
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Kanada - Toronto, Ontario
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat