Read the Official Description

Jika anda mempunyai keperluan bahasa khas atau jika jam kerja anda tidak sesuai dengan jadual kursus tetap, pelajaran persendirian adalah jawapannya:

  • Program kursus dan jadual ditetapkan mengikut keperluan anda. - Anda boleh memulakan atau menghentikan kursus, dan menunda atau membatalkan pengajaran dengan minimum formaliti.

Bukan sahaja objektif kursus anda tetapi juga gaya pembelajaran peribadi anda akan menentukan cara kami mengajar untuk mencapai hasil yang optimum.

Penilaian tahap peringkat dan analisis keperluan dijalankan pada awal kursus anda dan penilaian tetap akan mengukur kemajuan anda sepanjang kursus.

Di samping itu, pelajar yang mendaftar dalam kursus swasta mempunyai akses tanpa had ke Pusat Pembelajaran Multimedia tanpa caj tambahan. MMLC kami dilengkapi dengan komputer, video, dan latihan mendengar serta pelbagai bahan untuk semua peringkat dalam pelbagai bahasa.

Sama ada matlamat anda adalah untuk bertahan dalam bahasa, untuk mengasah pengetahuan pasif atau menggunakannya pada tahap profesional, guru-guru yang berkelayakan dapat memenuhi keperluan anda.

Harga untuk langganan 15 jam

1 atau 2 peserta:

  • Fr. 1500.-- (Fr. 100. - setiap 60 min).
  • Bayaran pendaftaran dan bahan: Fr. 100.- setiap orang

See 3 more programs offered by ASC International House Language School »

Last updated June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
100 CHF
setiap 60 minit
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date