Baca keterangan rasmi

Jika anda mempunyai keperluan bahasa khas atau jika jam kerja anda tidak sesuai dengan jadual kursus tetap, pelajaran persendirian adalah jawapannya:

  • Program kursus dan jadual ditetapkan mengikut keperluan anda. - Anda boleh memulakan atau menghentikan kursus, dan menunda atau membatalkan pengajaran dengan minimum formaliti.

Bukan sahaja objektif kursus anda tetapi juga gaya pembelajaran peribadi anda akan menentukan cara kami mengajar untuk mencapai hasil yang optimum.

Penilaian tahap peringkat dan analisis keperluan dijalankan pada awal kursus anda dan penilaian tetap akan mengukur kemajuan anda sepanjang kursus.

Di samping itu, pelajar yang mendaftar dalam kursus swasta mempunyai akses tanpa had ke Pusat Pembelajaran Multimedia tanpa caj tambahan. MMLC kami dilengkapi dengan komputer, video, dan latihan mendengar serta pelbagai bahan untuk semua peringkat dalam pelbagai bahasa.

Sama ada matlamat anda adalah untuk bertahan dalam bahasa, untuk mengasah pengetahuan pasif atau menggunakannya pada tahap profesional, guru-guru yang berkelayakan dapat memenuhi keperluan anda.

Harga untuk langganan 15 jam

1 atau 2 peserta:

  • Fr. 1500.-- (Fr. 100. - setiap 60 min).
  • Bayaran pendaftaran dan bahan: Fr. 100.- setiap orang

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh ASC International House Language School »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
100 CHF
setiap 60 minit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date