Pemasaran Fesyen - Kejatuhan Semester

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Pemasaran Fesyen - Kejatuhan Semester

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Yang Fesyen program Pemasaran semester Di IED Florence adalah pengenalan yang unik, fokus dan praktikal kepada industri fesyen dan peranan pemasaran utama. Tema ini dibangunkan melalui kursus-kursus yang ditawarkan, syarikat-syarikat yang dipilih untuk kerjasama dan projek yang menyimpulkan semester.

Pendekatan IED menawarkan pelajar peluang yang unik untuk bekerja secara langsung dengan profesional industri sebagai sebahagian daripada pengalaman akademik dan terima kasih pembangunan profesional untuk hubungan yang lama dengan fesyen dan industri reka bentuk pemimpin Itali.

Pusat falsafah didaktik ini melibatkan profesional dan industri, program semester Pemasaran Fesyen IED Florence telah bekerjasama dengan LUISAVIAROMA. LUISAVIAROMA (Florence) adalah peruncit pakaian mewah e-Commerce perdana pereka dunia yang paling penting.

Jadual - Pelajaran dijalankan dari Isnin hingga Jumaat, sepenuh masa.

Sasaran - Program semester Pemasaran Fesyen dibuka kepada pelajar, siswazah dan profesional semasa yang ingin mendefinisikan atau memperoleh kemahiran dan perspektif baru. Tiada prasyarat untuk memasuki program ini.

Metodologi dan Struktur - Fokus program semester Pemasaran Fesyen dibangunkan melalui kursus yang ditawarkan, syarikat yang dipilih untuk kerjasama dan projek yang menyimpulkan semester. Kursus penting dan topik-topik seperti penjenamaan dan pemasaran fesyen, yang merupakan asas bagi mewujudkan rancangan pemasaran yang berkesan dan strategik, falsafah jenama koheren dan pembinaan imej dan akhirnya jualan yang baik akan benar-benar diliputi dalam bilik darjah dan juga digunakan dalam kerja-kerja projek pelajar dan persembahan.

Pelajar akan bekerjasama dengan pengeluar fesyen pengeluaran 'Made in Italy', bertujuan untuk berkomunikasi dan mempromosikan dengan cara yang inovatif nilai ketara dan tidak ketara produk mewah Itali dalam pasaran fesyen kontemporari.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini August 30, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
15 
Sepenuh masa
Price
Harga
7,000 EUR
Locations
Itali - Florence, Tuscany
Tarikh mula: Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Itali - Florence, Tuscany
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat