Pendaftaran Langsung London - SOAS, University of London

IES Abroad

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Pendaftaran Langsung London - SOAS, University of London

IES Abroad

london

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di Pengajian Oriental dan Afrika, University of London (SOAS). IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London akan membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara.

London akan menjadi kelas anda. Penglibatan dalam komuniti tempatan atau kelab pelajar memperkaya pengalaman pembelajaran anda dan memberikan peluang yang sangat baik untuk integrasi budaya.

Kami mahu anda berasa di rumah di England, jadi kami melakukan segala yang kami dapat untuk membantu anda menyatukan kehidupan di London. Pilihan perumahan kami memberi anda peluang untuk bertemu dan membuat kawan-kawan baru, sementara acara budaya kami membiasakan anda dengan kota London.

Fakta Pantas

 • Pusat: IES Abroad London
 • Bandar: London
 • Negara: England
 • Kredit Program: 16 setiap semester
 • Bahasa arahan: Bahasa Inggeris
 • Prasyarat Bahasa: Tiada

Tarikh Program

Selepas anda dimasukkan, rujuk bahagian Perjalanan Tarikh Maklumat Predeparture di akaun MySpaceabroad anda sebelum membuat tempahan.

Kejatuhan 2018

 • 20 September - 15 Disember

Spring 2019

 • Awal Januari - Mid-Jun

Masa Depan Aplikasi yang Akan Datang:

 • Spring 2019 - 15 Oktober 2018

Akademik

Misi IES Abroad adalah mudah: untuk menyediakan anda program pengajian terbaik di luar negara yang mungkin termasuk pengalaman akademik dan budaya yang berkualiti tinggi. Itulah sebabnya kami bekerjasama dengan Pengajian Oriental dan Afrika.

SOAS, University of London

Sebagai satu-satunya institusi pengajian tinggi di United Kingdom untuk mengkhususkan diri dalam kajian Asia, Afrika, dan Timur dan Timur Tengah, SOAS adalah benar-benar unik. Sekolah ini ditubuhkan pada tahun 1916 dan hari ini mendaftar lebih daripada 4,700 pelajar. SOAS memupuk komuniti intelektual yang intim dan mesra dan membanggakan diri pada tahap hubungan individu yang mempunyai pengajar berkaliber tinggi.

Kursus

SOAS mengkhususkan diri dalam sejarah, budaya, ekonomi, dan persekitaran Asia, Afrika, dan Timur Tengah. SOAS juga mempunyai penawaran interdisipliner di seluruh fakulti Seni

 • Seni
 • Arkeologi
 • Politik
 • Ekonomi
 • Sejarah
 • Bahasa
 • Undang-undang
 • Belajar agama

Nasihat

Walaupun anda mendaftar secara langsung di salah satu universiti rakan kongsi kami, kami akan berada di sana untuk anda bila-bila masa anda memerlukan kami.

Nasihat

Memilih dan mendaftarkan secara langsung kursus di luar negara boleh mengelirukan dan menggembirakan. Inilah sebabnya kami menawarkan kepada anda predeparture menasihati yang spesifik untuk keperluan anda. Matlamat kami adalah untuk memberi sokongan dan bimbingan sepanjang proses permohonan dan pendaftaran anda. Tetapi perkhidmatan nasihat kami tidak berhenti di sana. Semasa berada di London, kakitangan kami boleh membantu anda beralih ke rumah baru anda.

Sokongan

Perkhidmatan sokongan yang kami tawarkan IES Abroad pelajar enrolmen langsung dirancang khusus untuk membantu anda mencapai matlamat pengajian di luar negara dengan berkesan dan lancar mungkin. Kami tahu belajar di luar negara adalah satu pengembaraan, dan, kadang-kadang, anda mungkin memerlukan bantuan atau hanya seseorang yang boleh bercakap-sebab itu kakitangan kami ada untuk anda.

Kakitangan di-tapak

Sama ada anda mempunyai persoalan mengenai keperluan akademik, perumahan, atau kesejahteraan dan keselamatan, kakitangan IES Abroad berpusat di London boleh membantu anda. Kerana hubungan rapat kami dengan universiti-universiti di London, IES Abroad juga dapat menawarkan peluang akademik, sosial, dan budaya yang unik. Kakitangan kami di London mengiringi anda sepanjang orientasi, serta lawatan lapangan IES Abroad dan acara kebudayaan.

Perumahan

Kami ingin memastikan bahawa cabaran terbesar anda adalah menentukan tempat penting untuk melihat dahulu atau menemui kafe terbaik-tidak mencari tempat tinggal di mana anda merasa selesa. Kami melakukan yang terbaik untuk mencari perumahan yang mencerminkan bagaimana pelajar-pelajar tempatan hidup. Matlamat kami ialah apabila anda meninggalkan London, ia akan berasa seperti di rumah.

Residence Hall - Anda akan tinggal di dewan kediaman pelajar antarabangsa yang terletak di tengah London. Anda dan pelajar lain IES Abroad berkongsi bilik dengan bilik mandi yang bersambung dan akan mempunyai akses ke dapur bersama dengan orang lain di lantai atau dapur kecil di dalam bilik anda. Makanan tidak termasuk, tetapi terdapat banyak tempat makan yang berpatutan berdekatan. Terdapat kemudahan dobi dan kawasan umum dengan Internet tanpa wayar (dan akses internet 24-jam di bilik anda) di pelbagai tingkat dewan kediaman. Nikmati keselamatan 24-jam dan berjalan kaki singkat ke pengangkutan awam.

Kehidupan seorang pelajar

Orientasi IES Abroad Orientasi IES Abroad Apabila tiba di London, anda mengambil bahagian dalam orientasi pengantar dengan kakitangan IES Abroad London. Direka khusus untuk pelajar pendaftaran langsung, program orientasi IES Abroad memperkenalkan anda kepada program pendaftaran langsung anda, pelajar anda, dan ke London. Acara penting lain termasuk lawatan bas London dan aktiviti kebudayaan lain. Di samping itu, anda akan belajar tentang kaedah mengajar para profesor British institusi tuan rumah anda. Orientasi Universiti Anda juga akan menghadiri orientasi SOAS, di mana anda mengenali logistik kehidupan pelajar.

Aktiviti ko-kurikulum

Nyatakan semula cara hidup anda dan belajar di London melalui acara budaya kami, seperti:

 • Melawat Parlimen, istana diraja, dan taman-taman
 • Menghadiri acara sukan tempatan, seperti Liga Perdana Inggeris
 • Pelancaran ke pasaran pelbagai London
 • Melangkah ke persembahan bertaraf dunia di banyak tempat hiburan di London

Kelab Universiti

Kesatuan pelajar SOAS yang meriah menaja beberapa kelab dan masyarakat yang menawarkan sesuatu untuk semua orang. Kesatuan juga menganjurkan acara sosial dan menyediakan perkhidmatan untuk semua pelajar.

Keperluan Kelayakan

 • 18 tahun
 • Dengan baik di sekolah rumah anda
 • GPA sebanyak 3.3 atau ke atas dalam kepekatan anda. Pemohon dengan keseluruhan IPK 3.0 akan dipertimbangkan jika mereka dapat menunjukkan motivasi akademik yang kuat. GPA di bawah 3.0 tidak akan dipertimbangkan.
 • Kedudukan Junior atau kanan apabila program bermula.

Pasport

Pasport yang sah selama sekurang-kurangnya enam bulan melebihi tarikh akhir program, dengan sekurang-kurangnya dua halaman kosong diperlukan. Visa pelajar mungkin diperlukan untuk masuk ke England. Selepas kemasukan, anda akan menerima lebih banyak maklumat tentang proses permohonan dan sebarang yuran berkaitan. Proses permohonan visa untuk warga bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut. Jika anda belajar dengan IES Abroad di England, anda mungkin layak menggunakan program IES Abroad ACCeSS. ACCeSS adalah perkhidmatan pemprosesan visa kami di mana kami menghantar permohonan visa dan dokumen sokongan kepada konsulat untuk anda.

Kos

Kejatuhan 2018

 • Tuisyen: $ 16,535
 • Perumahan: $ 4,975
 • Insurans: $ 230
 • Jumlah: $ 21,740

Tahun akademik

 • Tuisyen: $ 29,475
 • Perumahan: $ 13,440
 • Insurans: $ 455
 • Jumlah: $ 43,460

Pertimbangkan harga ini sebagai titik permulaan. Kami menggalakkan anda menghubungi pejabat di luar negara untuk menentukan kos sebenar kepada anda semasa pemfaktoran dalam bantuan kewangan, biasiswa, polisi sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain.

This school offers programs in:
 • English
IES Abroad

Tarikh Akhir Kemaskini May 21, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
1 - 2 
Sepenuh masa
Price
Harga
21,740 USD
Kos program Fall 2018
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 30, 2019
Dates
Jan. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 30, 2019