Pendaftaran Langsung London - Slade School of Fine Art

IES Abroad

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Pendaftaran Langsung London - Slade School of Fine Art

IES Abroad

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di Sekolah Seni Halus Slade, University College London. IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara. London akan menjadi kelas anda. Penglibatan dalam komuniti tempatan atau kelab pelajar memperkaya pengalaman pembelajaran anda dan memberikan peluang yang sangat baik untuk integrasi budaya.

Kami mahu anda berasa di rumah di England, jadi kami melakukan segala yang kami dapat untuk membantu anda menyatukan kehidupan di London. Pilihan perumahan kami memberi anda peluang untuk bertemu dan membuat kawan-kawan baru, sementara acara budaya kami membiasakan anda dengan kota London.

Fakta Pantas

 • Pusat: IES Abroad London
 • Bandar: London
 • Negara: England
 • Kredit Program: 16 setiap semester
 • Bahasa arahan: Bahasa Inggeris
 • Prasyarat Bahasa: Tiada

Tarikh Program

Selepas anda dimasukkan, rujuk bahagian Perjalanan Tarikh Maklumat Predeparture di akaun MySpaceabroad anda sebelum membuat tempahan.

Kejatuhan 2018

 • 13 September - 15 Disember

Spring 2019

 • Akhir Disember - Jun awal

Masa Depan Aplikasi yang Akan Datang:

 • Spring 2019 - 14 September 2018

Akademik

Misi IES Abroad adalah mudah: untuk menyediakan anda program pengajian terbaik di luar negara yang mungkin termasuk pengalaman akademik dan budaya yang berkualiti tinggi. Itulah sebabnya kami bekerjasama dengan Sekolah Seni Halus Slade, University College London.

The Slade School of Fine Art, University College London

Ditubuhkan pada tahun 1871, Slade berbangga dengan kebimbangannya dengan seni kontemporari, amalannya, serta teori dan sejarah yang memaklumkannya. Bersama-sama dengan kira-kira 260 pelajar yang mendaftar di Slade, anda mempunyai akses kepada beberapa sumber seni terbaik di dunia, dari kakitangan pengajar, terdiri daripada artis-artis profesional dengan pameran kebangsaan dan antarabangsa yang tetap, kepada pelbagai peluang yang luar biasa untuk mengkaji pertama- karya seni di galeri dan muzium tempatan. Slade bersaiz kecil, memastikan persekitaran yang intim, menyokong dan mencabar untuk artis.

Kursus

Program akademik di Slade didasarkan pada karya studio bebas daripada kursus tertentu. Anda bekerja secara individu dengan tutor untuk merancang kursus pengajian dan menilai kemajuan. Anda dijangka menjana dan mengekalkan program kerja anda sendiri, dan diberi tutor peribadi. Arahan menggabungkan program tutorial, studio, dan seminar, dan menuntut agar anda terlibat secara aktif dalam semua forum. Anda diberikan 16 kredit untuk istilah ini. Program studio bebas di Slade menawarkan ruang studio individu untuk kerja-kerja pekat dan tutorial dalam Lukisan, Lukisan, Arca, atau Media Seni Halus (termasuk Cetak, Filem dan Video, Fotografi, dan Media Elektronik). Disiplin termasuk:

 • Seni halus
 • Seni Kontemporari
 • Sejarah Seni Kontemporari
 • Teori Seni Kontemporari

Nasihat

Walaupun anda mendaftar secara langsung di salah satu universiti rakan kongsi kami, kami akan berada di sana untuk anda bila-bila masa anda memerlukan kami.

Nasihat

Memilih dan mendaftarkan secara langsung kursus di luar negara boleh mengelirukan dan menggembirakan. Inilah sebabnya kami menawarkan kepada anda predeparture menasihati yang spesifik untuk keperluan anda. Matlamat kami adalah untuk memberi sokongan dan bimbingan sepanjang proses permohonan dan pendaftaran anda. Tetapi perkhidmatan nasihat kami tidak berhenti di sana. Semasa berada di London, kakitangan kami boleh membantu anda beralih ke rumah baru anda.

Sokongan

Perkhidmatan sokongan yang kami tawarkan IES Abroad pelajar enrolmen langsung dirancang khusus untuk membantu anda mencapai matlamat pengajian di luar negara dengan berkesan dan lancar mungkin. Kami tahu belajar di luar negara adalah satu pengembaraan, dan, kadang-kadang, anda mungkin memerlukan bantuan atau hanya seseorang yang boleh bercakap-sebab itu kakitangan kami ada untuk anda.

Kakitangan di-tapak

Sama ada anda mempunyai persoalan mengenai keperluan akademik, perumahan, atau kesejahteraan dan keselamatan, kakitangan IES Abroad berpusat di London boleh membantu anda. Kerana hubungan rapat kami dengan universiti-universiti di London, IES Abroad juga dapat menawarkan peluang akademik, sosial, dan budaya yang unik. Kakitangan kami di London mengiringi anda sepanjang orientasi, serta lawatan lapangan IES Abroad dan acara kebudayaan.

Perumahan

Kami ingin memastikan bahawa cabaran terbesar anda adalah menentukan tempat penting untuk melihat dahulu atau menemui kafe terbaik-tidak mencari tempat tinggal di mana anda merasa selesa. Kami melakukan yang terbaik untuk mencari perumahan yang mencerminkan bagaimana pelajar-pelajar tempatan hidup. Matlamat kami ialah apabila anda meninggalkan London, ia akan berasa seperti di rumah. Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan pendaftaran langsung kami, kami menawarkan perumahan yang selesa dan selesa untuk semua pelajar kerana memastikan perumahan secara bebas dapat mencabar. Opsyen perumahan IES Abroad memenuhi piawaian keselamatan dan keselamatan kami. Rumah Pelajar - Tinggal di salah sebuah rumah pelajar di University College London. Dapur disediakan di mana anda boleh menyediakan makanan anda sendiri, atau makanan boleh dibeli dari pelbagai kedai makanan di kampus UCL utama. Penempatan di perumahan UCL adalah kompetitif dan penggunaan awal adalah disyorkan. Semua bilik mempunyai akses internet.

Kehidupan seorang pelajar

Orientasi

Orientasi IES Abroad Apabila tiba di London, anda mengambil bahagian dalam orientasi pengantar dengan kakitangan IES Abroad London. Direka khusus untuk pelajar pendaftaran langsung, program orientasi IES Abroad memperkenalkan anda kepada program pendaftaran langsung anda, pelajar anda, dan ke London. Acara penting lain termasuk lawatan bas London dan aktiviti kebudayaan lain. Di samping itu, anda akan belajar tentang kaedah mengajar para profesor British institusi tuan rumah anda. Orientasi Universiti Anda juga akan menghadiri orientasi Slade, di mana anda mengenali logistik kehidupan pelajar.

Aktiviti ko-kurikulum

Nyatakan semula cara hidup anda dan belajar di London melalui acara budaya kami, seperti:

 • Melawat Parlimen, istana diraja, dan taman-taman
 • Menghadiri acara sukan tempatan, seperti Liga Perdana Inggeris
 • Pelancaran ke pasaran pelbagai London
 • Melangkah ke persembahan bertaraf dunia di banyak tempat hiburan di London

Kelab Universiti

Anda boleh memanfaatkan sambungan sekolah dengan University College London, yang memberi mereka akses kepada Kesatuan Pelajar UCL. Sumber yang berharga ini adalah cara yang baik untuk pelajar antarabangsa untuk terus mengintegrasikan kehidupan pelajar tempatan. Kesatuan itu menaja lebih daripada 140 kelab dan masyarakat, dan setiap tahun, sekitar 8,000 pelajar memilih untuk turut serta.

Keperluan Kelayakan

 • 18 tahun
 • Dengan baik di sekolah rumah anda
 • 3.3 IPK atau lebih baik pada skala 4.0. GPA di bawah 3.3 tidak akan dipertimbangkan.
 • Kedudukan Junior atau Kanan apabila program bermula.

Pasport

Pasport yang sah selama sekurang-kurangnya enam bulan melebihi tarikh akhir program, dengan sekurang-kurangnya dua halaman kosong diperlukan. Visa pelajar mungkin diperlukan untuk masuk ke England. Selepas kemasukan, anda akan menerima lebih banyak maklumat tentang proses permohonan dan sebarang yuran berkaitan. Proses permohonan visa untuk warga bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut. Jika anda belajar dengan IES Abroad di England, anda mungkin layak menggunakan program IES Abroad ACCeSS. ACCeSS adalah perkhidmatan pemprosesan visa kami di mana kami menghantar permohonan visa dan dokumen sokongan kepada konsulat untuk anda.

Kos

Kejatuhan 2018

 • Tuisyen: $ 18,740
 • Perumahan: $ 4,975
 • Insurans: $ 230
 • Jumlah: $ 23,945

Tahun akademik

 • Tuisyen: $ 33,715
 • Perumahan: $ 13,475
 • Insurans: $ 455
 • Jumlah: $ 47,645

Pertimbangkan harga ini sebagai titik permulaan. Kami menggalakkan anda menghubungi pejabat di luar negara untuk menentukan kos sebenar kepada anda semasa pemfaktoran dalam bantuan kewangan, biasiswa, polisi sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain.

This school offers programs in:
 • English
IES Abroad

Tarikh Akhir Kemaskini May 20, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Dis. 2018
Duration
Tempoh
1 - 2 
Sepenuh masa
Price
Harga
23,945 USD
Kos program Fall 2018
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Dis. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 30, 2019
Dates
Dis. 2018
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 30, 2019