Kenapa pilih kursus ini

Sekiranya anda sudah dapat memberi inspirasi kepada orang lain semasa memimpin jabatan atau bahagian, PGCert kami dalam Pendidikan Pengurusan dapat membantu anda beralih ke dunia mengajar yang menawan.

Pada kursus ini, anda akan belajar melalui Pusat Pembelajaran Pengurusan Pusat Perniagaan Surrey, sebuah pusat penyelidikan dalam teori dan amalan pengurusan. Anda akan menerima pengajaran yang relevan dan berkaitan dengan industri, menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya dalam mendidik bakat pengurusan generasi akan datang.

Apa yang anda akan belajar

Dibuat untuk memberi para pengurus profesional laluan ke pengajaran, PGCert ini adalah kursus pascasiswazah pertama seumpamanya di UK untuk menawarkan kelayakan kredit yang dikenakan.

Ditunjuk oleh pembelajaran jarak jauh, kursus ini akan mengajar anda cara menggunakan pengetahuan dan pengalaman anda yang susah untuk mendorong orang lain dalam persekitaran pengajaran.

Sepanjang enam bulan, anda akan mendapat kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memberi inspirasi kepada para pengurus generasi akan datang. Pada tamat pengajian, anda akan mempunyai pemahaman dan keyakinan yang diperlukan untuk mengajar di pendidikan tinggi atau sebagai perunding pembelajaran pengurusan bebas.

Mudah, boleh diakses dan mendalam, kajian anda akan melibatkan gabungan persekitaran pembelajaran maya kami, penasihat peribadi dan sekolah musim panas tiga hari untuk menyimpulkan kursus.

Kehadiran dan lokasi

Dengan memilih kursus kami, anda boleh mengharapkan untuk belajar:

  • Dalam talian melalui pembelajaran jarak jauh untuk modul satu, dua dan tiga
  • Di kampus Stag Hill kami untuk modul empat (sekolah musim panas).

Modul

Modul yang disenaraikan adalah petunjuk, mencerminkan maklumat yang terdapat pada masa penerbitan. Sila ambil perhatian bahawa modul mungkin tertakluk kepada ketersediaan pengajaran, permintaan pelajar dan / atau topi saiz kelas.

Universiti mengendalikan rangka kerja kredit untuk semua program yang diajar berdasarkan tarif 15 kredit. Modul boleh sama ada 15, 30, 45 atau 60 kredit, dan tambahan untuk beberapa disertasi sarjana, 90 kredit.

Sijil Pasca Siswazah

Tajuk Modul Status Semester
Inovasi dan Kepimpinan dalam Pendidikan Pengurusan Wajib 2
Pengantar Pendidikan Pengurusan Wajib 2
Pendidikan Pengurusan dalam Amalan Wajib 2
Asas Teoritis dalam Pendidikan Pengurusan Wajib 2

Syarat kemasukan

Ijazah kepujian UK 2: 2, atau kelayakan antarabangsa setara yang diiktiraf, dengan sekurang-kurangnya lima tahun pengalaman kerja dalam pengurusan atau peranan pengurusan pertengahan. Sebagai alternatif, kami juga akan mempertimbangkan anda jika anda mempunyai bukti pembangunan profesional yang berterusan dan sekurang-kurangnya tujuh tahun pengalaman dalam peranan pengurusan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh University of Surrey »

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 19, 2019
Kursus ini Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Jan 2020
Jun 2020
Duration
Sambilan
Price
4,300 GBP
Deadline
Okt 28, 2019
Mac 30, 2020
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jan 2020
End Date
Jun 2020
Tarikh tutup permohonan
Okt 28, 2019
Start Date
Jun 2020
End Date
Nov 2020
Tarikh tutup permohonan
Mac 30, 2020

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Okt 28, 2019
End Date
Jun 2020

Jun 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Mac 30, 2020
End Date
Nov 2020