Pendidikan Pengurusan PGCert

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Kenapa pilih kursus ini

Sekiranya anda sudah dapat memberi inspirasi kepada orang lain semasa memimpin jabatan atau bahagian, PGCert kami dalam Pendidikan Pengurusan dapat membantu anda beralih ke dunia mengajar yang menawan.

Pada kursus ini, anda akan belajar melalui Pusat Pembelajaran Pengurusan Pusat Perniagaan Surrey, sebuah pusat penyelidikan dalam teori dan amalan pengurusan. Anda akan menerima pengajaran yang relevan dan berkaitan dengan industri, menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya dalam mendidik bakat pengurusan generasi akan datang.

Apa yang anda akan belajar

Dibuat untuk memberi para pengurus profesional laluan ke pengajaran, PGCert ini adalah kursus pascasiswazah pertama seumpamanya di UK untuk menawarkan kelayakan kredit yang dikenakan.

Ditunjuk oleh pembelajaran jarak jauh, kursus ini akan mengajar anda cara menggunakan pengetahuan dan pengalaman anda yang susah untuk mendorong orang lain dalam persekitaran pengajaran.

Sepanjang enam bulan, anda akan mendapat kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memberi inspirasi kepada para pengurus generasi akan datang. Pada tamat pengajian, anda akan mempunyai pemahaman dan keyakinan yang diperlukan untuk mengajar di pendidikan tinggi atau sebagai perunding pembelajaran pengurusan bebas.

Mudah, boleh diakses dan mendalam, kajian anda akan melibatkan gabungan persekitaran pembelajaran maya kami, penasihat peribadi dan sekolah musim panas tiga hari untuk menyimpulkan kursus.

Kehadiran dan lokasi

Dengan memilih kursus kami, anda boleh mengharapkan untuk belajar:

  • Dalam talian melalui pembelajaran jarak jauh untuk modul satu, dua dan tiga
  • Di kampus Stag Hill kami untuk modul empat (sekolah musim panas).

Modul

Modul yang disenaraikan adalah petunjuk, mencerminkan maklumat yang terdapat pada masa penerbitan. Sila ambil perhatian bahawa modul mungkin tertakluk kepada ketersediaan pengajaran, permintaan pelajar dan / atau topi saiz kelas.

Universiti mengendalikan rangka kerja kredit untuk semua program yang diajar berdasarkan tarif 15 kredit. Modul boleh sama ada 15, 30, 45 atau 60 kredit, dan tambahan untuk beberapa disertasi sarjana, 90 kredit.

Sijil Pasca Siswazah

Tajuk Modul Status Semester
Inovasi dan Kepimpinan dalam Pendidikan Pengurusan Wajib 2
Pengantar Pendidikan Pengurusan Wajib 2
Pendidikan Pengurusan dalam Amalan Wajib 2
Asas Teoritis dalam Pendidikan Pengurusan Wajib 2

Syarat kemasukan

  • Ijazah kepujian UK 2: 2, atau kelayakan antarabangsa setara yang diiktiraf, dengan sekurang-kurangnya lima tahun pengalaman kerja dalam pengurusan atau peranan pengurusan pertengahan.
  • Sebagai alternatif, kami juga akan mempertimbangkan anda jika anda mempunyai bukti pembangunan profesional yang berterusan dan sekurang-kurangnya tujuh tahun pengalaman dalam peranan pengurusan.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Baca lebih lanjut

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Baca Ringkas