Pengajian perniagaan - universiti program persediaan

Boston College UK

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Pengajian perniagaan - universiti program persediaan

Boston College UK

Ini Akses kepada program Pengajian Perniagaan direka untuk orang dewasa yang berminat dalam menjalankan kerjaya dalam Perniagaan dan Pemasaran, Undang-undang, Pengkomputeran, atau medan Kewangan.

Program ini tersedia di Boston.

berjaya menyelesaikan kursus ini juga boleh membawa kepada kemajuan ke kursus Peringkat Universiti Kolej ini. Anda boleh mengkaji HNC / HND dalam Pengurusan Perniagaan Pelancongan, Kembara dan di depan pintu anda dan pada sehingga separuh daripada kos yuran universiti.

Apa yang saya akan lakukan?

Diploma ini mendapat dengan mencapai 24 Level 3 kredit dalam perniagaan.

Anda juga akan memilih 2 lagi mata pelajaran utama untuk mendapat 15 kredit. Mata pelajaran ini termasuk Undang-undang, Matematik dan Computing.

Di samping ini 3 mata pelajaran utama yang anda juga perlu mendapatkan 3 Level 3 kredit dalam Kemahiran Pengajian: Penyelidikan dan rujukan dan 3 Level 3 kredit dalam IT untuk Tujuan Akademik.

Kelayakan Kemasukan

Walaupun ia adalah satu kelebihan yang anda mempunyai penuh Level 2 kelayakan sebelum kemasukan di padang golf, satu-satunya keperluan adalah bahawa anda memegang sekurang-kurangnya minimum GCSE gred C dan D gred dalam bahasa Inggeris dan Matematik (kelayakan setaraf juga mungkin diterima Tahap Kemahiran contohnya fungsi 2)

Di mana ia boleh membawa?

Berjaya menyelesaikan kursus ini boleh membenarkan anda masuk terus ke pengajian universiti kursus yang berkaitan dengan Perniagaan, Undang-undang, Matematik dan Pengkomputeran, seperti, Kewangan dan Perakaunan, Ekonomi, Pengurusan Hospitaliti, Permainan Komputer Design, Hubungan Antarabangsa atau Marketing.

This school offers programs in:
  • English
Boston College UK
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
3,022 GBP
Untuk mereka yang berumur 19-23 pada hari pertama kursus ini, jika ini adalah Tahap pertama anda 3 kursus yuran anda hendaklah bebas.
Locations
United Kingdom - Boston, England
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
United Kingdom - Boston, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat