Read the Official Description

Ini Akses kepada program Pengajian Perniagaan direka untuk orang dewasa yang berminat dalam menjalankan kerjaya dalam Perniagaan dan Pemasaran, Undang-undang, Pengkomputeran, atau medan Kewangan.

Program ini tersedia di Boston.

berjaya menyelesaikan kursus ini juga boleh membawa kepada kemajuan ke kursus Peringkat Universiti Kolej ini. Anda boleh mengkaji HNC / HND dalam Pengurusan Perniagaan Pelancongan, Kembara dan di depan pintu anda dan pada sehingga separuh daripada kos yuran universiti.

Apa yang saya akan lakukan?

Diploma ini mendapat dengan mencapai 24 Level 3 kredit dalam perniagaan.

Anda juga akan memilih 2 lagi mata pelajaran utama untuk mendapat 15 kredit. Mata pelajaran ini termasuk Undang-undang, Matematik dan Computing.

Di samping ini 3 mata pelajaran utama yang anda juga perlu mendapatkan 3 Level 3 kredit dalam Kemahiran Pengajian: Penyelidikan dan rujukan dan 3 Level 3 kredit dalam IT untuk Tujuan Akademik.

Kelayakan Kemasukan

Walaupun ia adalah satu kelebihan yang anda mempunyai penuh Level 2 kelayakan sebelum kemasukan di padang golf, satu-satunya keperluan adalah bahawa anda memegang sekurang-kurangnya minimum GCSE gred C dan D gred dalam bahasa Inggeris dan Matematik (kelayakan setaraf juga mungkin diterima Tahap Kemahiran contohnya fungsi 2)

Di mana ia boleh membawa?

Berjaya menyelesaikan kursus ini boleh membenarkan anda masuk terus ke pengajian universiti kursus yang berkaitan dengan Perniagaan, Undang-undang, Matematik dan Pengkomputeran, seperti, Kewangan dan Perakaunan, Ekonomi, Pengurusan Hospitaliti, Permainan Komputer Design, Hubungan Antarabangsa atau Marketing.

Program taught in:
English
Boston College UK

See 5 more programs offered by Boston College UK »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
3,022 GBP
Untuk mereka yang berumur 19-23 pada hari pertama kursus ini, jika ini adalah Tahap pertama anda 3 kursus yuran anda hendaklah bebas.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date