Pengeluaran muzik elektronik & diploma prestasi

Umum

Penerangan Program

Menggunakan gabungan teknologi digital dan analog, satu tahun Elektronik Muzik Pengeluaran Diploma Prestasi kami akan membangunkan kemahiran anda dalam penciptaan bunyi dan manipulasi. Bekerja melalui projek-projek bersama dan hands-on kreativiti anda akan mempelajari banyak aspek muzik elektronik, yang terdiri daripada sintesis & persampelan, pengeluaran & mencampurkan dengan teknologi muzik dan amalan industri ketika menetapkan anda di atas jalan untuk menjadi pengeluar, pelakon dan mengamalkan artis.

  • PANJANG KURSUS: 1 Tahun (36 Minggu)
  • KURSUS TARIKH MULA: September 2017
  • JANGKA MASA: September 2017 - Julai 2018
  • YURAN KURSUS: dari € 740 sebulan

Kursus Diploma kami

Tahap BTEC kami 3 Diploma Kebangsaan hands-on untuk mempelajari sebanyak mungkin tentang keupayaan dan ciri-ciri teknologi dan perisian sistem, supaya anda yakin boleh mencapai wawasan anda sendiri seni. Mereka yang berkaitan jika anda telah terhad atau tiada pengalaman dalam pengeluaran muzik atau jika anda benar-benar ingin lompatan dari hobi kepada artis! Walaupun mereka mungkin bunyi seperti kursus pengenalan, mereka jauh dari itu. Mereka menyampaikan kedalaman luas maklumat dan bertujuan untuk mendapatkan anda bekerja secara bebas dan juga kerjasama dalam projek-projek utama dari satu hari.

Bekerja dalam industri muzik

Kursus kami memberi tumpuan kepada menyediakan pelbagai kemahiran yang berkaitan untuk menyediakan anda untuk bekerja di dunia sebenar, membantu anda untuk merapatkan jurang antara belajar di dalam kelas dan membuat hidup dari kerja anda. Ini bermakna mempunyai tutor yang boleh menyampaikan pengalaman mereka sendiri, bekerja pada projek-projek yang boleh menjadi kad panggilan anda, dan mengambil kemahiran dalam bidang yang biasanya tidak disentuh oleh kursus-kursus lain.

Yang berpangkalan di Berlin, dan dengan studio kami di Funkhaus, anda akan mempunyai akses kepada beratus-ratus pengeluar lain, artis & pemuzik mencari untuk bekerjasama dan meneroka projek baru.

Untuk maju berjaya dalam pekerjaan dalam industri muzik hari ini mengambil banyak kerja keras, fokus, komitmen dan semangat. Ia juga memerlukan set yang kuat kemahiran yang cekap dan maju 'otot kreatif. Matlamat kami adalah untuk menyokong anda dalam membangunkan semua kawasan-kawasan sepanjang penginapan anda DBS Muzik Berlin!

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The music industry is ever shifting and when considering the options for your education, what is more important than making sure it gives you an advantage? When we describe dBs Music Berlin as “no ord ... Baca lebih lanjut

The music industry is ever shifting and when considering the options for your education, what is more important than making sure it gives you an advantage? When we describe dBs Music Berlin as “no ordinary school” we are talking about just that. The community, the location, the facilities, the quality of instruction, the uncompromising support… it all comes together to be an example of passion in progress. That means not only is there intense joy in everything we do together, but also that together we will demonstrate how passion is the key to success. Baca Ringkas