Pengeluaran Studio

Centre for Arts and Technology

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Pengeluaran Studio

Centre for Arts and Technology

BILANGAN TERHAD DALAM SCHOLARSHPS TERSEDIA UNTUK upto $ 3000 PADA PERTAMA siapa cepat dia dapat. MEMOHON HARI INI.

Ingin merakam, menghasilkan, campuran, dan menguasai jalan anda ke dalam kerjaya dalam muzik? 12 bulan Studio sangat khusus program pengeluaran kami di Kelowna, BC, adalah sempurna untuk anda jika anda pernah bermimpi tentang membuat kerjaya anda semua tentang muzik, menghasilkan, rakaman, kejuruteraan, atau mereka bentuk bunyi di studio profesional atau rakaman di rumah anda sendiri studio.

Pengeluaran Studio

Kelowna AUDIO KEJURUTERAAN LATIHAN - SIJIL STUDIO PRODUCTION

Program kami baru profesional rakaman muzik latihan, sijil Production Studio, telah dicipta untuk sesiapa yang berminat dalam kerjaya dalam industri muzik, tetapi dengan tumpuan khas dan pengkhususan pengeluaran muzik dan rakaman dalam persekitaran studio.

Acara kemuncak program Production Studio termasuk:

  • Latihan lanjutan dalam kerja-kerja pengeluaran studio untuk memberikan anda pengalaman praktikal dalam studio muzik adat mewah dengan peralatan yang terdiri daripada analog dan perkakasan digital dan perisian untuk peralatan dan kemudahan pengguna.
  • Latihan untuk membolehkan anda bukan sahaja bekerja di sebelah muzik perkara, tetapi juga berkembang maju dalam perniagaan muzik juga. Ini bermakna latihan dalam pengurusan projek, rangkaian, penyelesaian masalah, perancangan kerjaya, komunikasi, dan hubungan pelanggan, untuk membantu anda membina reputasi anda dalam pengeluaran studio, dengan asas akustik dan penyelenggaraan elektronik untuk membina, mengubah suai, dan mengekalkan ruang rakaman berkesan.

APABILA anda lulus DARIPADA PROGRAM KEJURUTERAAN AUDIO KAMI, ANDA AKAN bersenjatakan:

Suatu perakuan khusus dalam pengeluaran Studio dari sekolah kejuruteraan audio terkemuka dengan latihan khusus dalam bidang kejuruteraan audio untuk semua aplikasi termasuk muzik, teater, konsert, penyiaran, Internet, permainan, video, dan filem, menggunakan perkakasan terkini dan perisian dalam persekitaran studio profesional .

Anda akan mempunyai keupayaan dan alat-alat untuk membuat reel demo profesional digilap.

KERJAYA DALAM MUZIK: STUDIO PRODUCTION

Graduan Sijil Pengeluaran Studio boleh bekerja sebagai:

  • Jurutera Rakaman
  • Penerbit muzik
  • Profesional atau Home Recording Studio Pengurus / Operator

TARIKH PROGRAM START

Terdapat empat bermula dalam tahun kalendar: Januari, April, Julai dan Oktober. Banyak program-program kami mempunyai pelbagai bermula, bagaimanapun, tidak semua kampus menawarkan semua empat bermula dan tidak semua program yang ditawarkan pada setiap permulaan. Untuk maklumat yang paling up-to-date, hubungi Penasihat Program.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN

Walaupun Pusat menggalakkan pemohon mengemukakan permohonan sekurang-kurangnya enam minggu sebelum program bermula, dengan izin, permohonan lewat masih boleh dibenarkan. Semua permohonan yang diterima kurang daripada enam minggu sebelum program bermula memerlukan deposit tempahan tempat duduk berbayar sepenuhnya serta semua kemasukan keperluan lain yang akan siap pada masa permohonan.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2018
Duration
Tempoh
12 
Sepenuh masa
Locations
Kanada - Kelowna, British Columbia
Tarikh mula : Julai 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2018
Kanada - Kelowna, British Columbia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat