Pengurusan Perniagaan FdSc

Umum

4 lokasi tersedia
Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Muat turun Prospektus

Ijazah Asasi adalah kelayakan berdiri sendiri selama dua tahun. Setelah menyelesaikan ini, anda juga boleh memasuki tahun terakhir ijazah atau menyelesaikan Top-up dan memperoleh ijazah. Kelayakan ini setaraf dengan dua pertiga daripada ijazah Sarjana Muda, dan Diploma Nasional Tinggi (HND): Tahap 4 dan 5. Ijazah Top-up kemudian akan memberi anda Kelayakan Tahap 6.

Mengapa Mempelajari Ijazah Asasi?

Dengan belajar untuk Ijazah Asasi, anda bukan sahaja akan memperoleh kelayakan Tahap 4 dan 5 tetapi juga banyak pengetahuan dalam bidang subjek anda. Di Regent College London , kami mempunyai tutor berpengalaman yang selalu bersedia untuk memberi anda standard pengajaran yang tinggi, sambil membantu anda dengan sebarang pertanyaan yang anda ada. Setelah memperoleh Ijazah Asasi, anda boleh meneroka jalan pekerjaan yang berbeza, seperti melanjutkan pelajaran untuk memperoleh Ijazah Sarjana Muda penuh, dengan belajar untuk tahun terakhir Ijazah BSc / BA atau dengan melengkapkan ijazah Top-up!

Untuk siapa peringkat Ijazah?

Mempelajari Ijazah Asasi boleh membolehkan anda memanfaatkan laluan pekerjaan yang berbeza, dan dengan demikian akan membantu anda menonjol kepada bakal majikan. Ijazah Asas kami direka untuk membantu meneroka pelbagai aspek bidang subjek anda dan merangkumi kaedah pembelajaran teori dan praktikal. Ramai pelajar bekerja sambil menamatkan Ijazah Asasi mereka, sebab itulah kami menawarkan jadual waktu yang fleksibel. Kami menjalankan kelas di Hari Minggu, Petang dan bahkan Hujung Minggu, ini membolehkan para pelajar mengikuti pengajian mereka mengenai segala komitmen hidup.

Mata pelajaran apa yang boleh saya belajar dengan Ijazah Asasi?

Di Regent College London kami menawarkan Ijazah Pengurusan Perniagaan FdSc dan disahkan oleh University of Bolton.

Bagaimana pelajar dinilai pada Tahun Asasi?

Pelajar akan dinilai melalui pelbagai saluran, sama ada karya bertulis, peperiksaan, projek, tugasan, kerja kumpulan, persembahan dan elemen praktikal bergantung pada subjek itu sendiri.

Adakah saya boleh memohon Kewangan Pelajar dengan Ijazah ini?

Ya, anda dapat memohon Kewangan Pelajar. Kami mempunyai pasukan pakar Kewangan Pelajar yang berkelayakan untuk membantu anda melalui proses Pembiayaan Pelajar.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Kursus Pengurusan Perniagaan FdSc kami membolehkan anda melihat pelbagai aspek Pengurusan Perniagaan, sambil mengembangkan pengetahuan dan kemahiran yang ada dalam industri ini. Kursus merangsang ini juga membantu membina keyakinan dan kemampuan akademik anda.

Tertanam dalam program ini adalah Thinking into Character, program transformasi yang akan menyokong pengembangan diri dan membantu dalam menetapkan tujuan peribadi, pendidikan dan kerjaya dengan mengenal pasti pencapaian yang dapat dibina.

Kursus ini telah disesuaikan untuk membantu anda meneroka pelbagai bidang dalam Pengurusan Perniagaan seperti Pemasaran, Pengurusan Orang dan pelbagai topik perniagaan; pada setiap peringkat Ijazah, anda akan memperoleh kemahiran berharga dan pelbagai untuk membantu anda memaksimumkan potensi dalam kerjaya anda.

Mengapa saya mesti menyelesaikan Kursus Pengurusan Perniagaan FdSc?

Kursus unik ini disahkan oleh University of Bolton dan menawarkan hasil yang luar biasa bukan hanya ijazah, yang akan membantu anda menonjol kepada majikan tetapi juga banyak kemahiran yang dapat dipindahtangankan yang dapat digunakan dalam kehidupan seharian. Anda akan memperoleh pengetahuan dan pemahaman sistematik mengenai persekitaran perniagaan yang kompleks dengan fokus pada struktur organisasi utama, pembuatan keputusan strategik, pemasaran, sumber manusia dan banyak lagi.

Ramai pelajar kami dalam pekerjaan sepenuh masa atau mempunyai komitmen keluarga. Kami berusaha untuk kumpulan pelajar yang pelbagai dari pelbagai latar belakang dan pengalaman. Ini membantu mewujudkan persekitaran pembelajaran yang merangsang dan menyokong dan merupakan salah satu sebab kami menawarkan jadual waktu fleksibel, termasuk kelas petang.

Kursus ini sesuai untuk mereka yang ingin memperoleh dua tahun pertama Ijazah Pengurusan Perniagaan dan kemudian beralih ke top-up 1 tahun di Universiti untuk memperoleh ijazah sarjana penuh.

Modul Kursus

 • Pembangunan Akademik dan Peribadi BAM4008
 • Persekitaran Perniagaan BAM4009
 • Membuat Keputusan untuk Perniagaan BAM4010
 • Pengenalan Undang-undang Perniagaan BAM4011
 • Kebolehkerjaan dan Pengurusan Orang BAM5007
 • Pemasaran dan Perniagaan Antarabangsa BAM5009
 • Projek Berasaskan Kerja BAM5010

Spesifikasi Kursus

 • Tahap: RQF Tahap 4-5
 • Badan Penganugerahan: Universiti Bolton
 • Penilaian: Tugas pentaksiran dikaitkan dengan hasil pembelajaran setiap modul dan diselesaikan sebelum akhir modul. Penilaian modul biasanya sama ada kerja kursus atau peperiksaan atau gabungan kedua-duanya. Jenis penilaian lain boleh merangkumi ujian dalam kelas, tugas kursus, persembahan, projek
 • Jadual Waktu: Kelas Hari Minggu / Petang / Hujung Minggu
 • Tarikh pengambilan: September, Januari, April dan Jun
 • Yuran: £ 9,250
 • Tempoh kursus: 2 Tahun Sepenuh Masa

Syarat kemasukan

Anda harus mempunyai minimum satu lulus tahap GCE A2 (atau setaraf), termasuk mana-mana subjek dan lima GCSE pada gred C atau lebih tinggi (atau setaraf), termasuk Bahasa Inggeris.

Sekiranya Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda perlu menyelesaikan Ujian Bahasa Inggeris Selamat di IELTS 5.5 atau setaraf. Anda mungkin diminta untuk menghadiri temu duga dan / atau menyediakan portfolio pekerjaan.

* Tertakluk kepada pengesahan

Prospek kerjaya

Ramai pelajar lebih suka mengambil Ijazah Pengurusan Perniagaan, kerana ia membolehkan anda meneroka pelbagai bidang Perniagaan. Dengan berjaya menyelesaikan ijazah ini, anda dapat maju dalam karier anda dengan pelbagai peluang dalam pengurusan atau mengembangkan cita-cita perniagaan anda sendiri. Beberapa peluang kerjaya bagi lulusan Pengurusan Perniagaan termasuk:

 • Julat kedudukan pengurusan di semua sektor
 • Pengiklanan dan pemasaran
 • Perakaunan
 • Sumber Manusia
 • Perbankan
 • Perundingan pengurusan
 • Kewartawanan perniagaan

Kriteria Tambahan

 • Pelajar dengan kelayakan bukan tradisional tetapi pengalaman yang relevan atau portfolio pekerjaan yang sesuai yang dianggap sebagai pengganti yang masuk akal untuk kelayakan masuk boleh dibuat tawaran.
 • Biasanya, dua atau lebih tahun pengalaman kerja di peringkat pengurus / penyeliaan / pentadbir yang relevan dengan program yang dimohon. Ini mesti dibuktikan melalui pernyataan peribadi, borang pengalaman kerja dan temu ramah yang berjaya, dan disokong oleh rujukan pekerjaan yang menunjukkan tempoh pekerjaan dan peranannya

Ini adalah syarat kemasukan standard kami, tetapi kami mungkin mempertimbangkan untuk menurunkan ini untuk pelajar yang berkinerja baik dalam temu bual.

Anda juga akan diminta menghadiri temuduga akademik. Kesesuaian untuk kemasukan ke program kami boleh ditunjukkan dalam beberapa cara dan tidak terhad kepada kelayakan akademik sahaja. Pemohon yang tidak memenuhi keperluan kemasukan kami yang diterbitkan digalakkan untuk menghubungi pasukan pengambilan dan kemasukan kami untuk mendapatkan nasihat.

Bagaimana kursus akan disampaikan?

Untuk pengambilan bulan September, kursus pada mulanya akan disampaikan secara digital melalui Regent Digital. Penyampaian kursus kemudian akan berpindah ke kampus kami di London untuk pertunangan tradisional, bergantung kepada daya maju kumpulan dan panduan masa depan mengenai jarak sosial. Regent College London tidak dapat menjamin pilihan kampus.

Pelajar juga akan diberi pilihan pembelajaran campuran, di mana mereka akan menghadiri kelas digital selama satu hari dan menghadiri kelas di kampus untuk penglibatan tradisional selama satu hari, bergantung kepada daya maju kumpulan dan panduan masa depan mengenai jarak sosial.

Sekiranya tidak ada cukup siswa yang mendaftar di kampus tertentu, kursus akan disampaikan secara digital melalui Regent Digital dengan pengajarannya berlaku di lokasi lain, tetapi disiarkan di kampus.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Baca lebih lanjut

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Baca Ringkas
Wembley , London , London , Harrow , London + 4 Lagi Kurang